Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 14-09-2012 13:29 przez Se3a
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Podania do Redakcji. 13 lata temu ( 14-09-2012 13:29 )
Re: Podania do Redakcji.
W tym temacie, dodawać posty mogą tylko osoby ubiegające się o dane stanowisko w Redakcji.

Wzór podania dla was jest następujący:

Imię:
Stanowisko:
Dlaczego ty?:

Nabór trwa do 20 Września, następnie osoby, które złożyły podanie otrzymają e-mail z kolejnymi wytycznymi.
*W razie pytań, zapraszam na gg bądź pw.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v4. 13 lata temu ( 14-09-2012 13:02 )
Re: Nabór do Redakcji v4.
Ja mógłbym się podjąć pracy moderatora. Myślę, że uda mi się jakoś to ogarnąć, żeby nie gryzło się to z moimi obowiązkami.
M
Marianek1999 Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v4. 13 lata temu ( 14-09-2012 05:37 )
To ja mogę się tym zająć. Smile
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v4. 13 lata temu ( 13-09-2012 21:31 )
Artykuły, informację po wyścigach oraz ze świata F1 jak i aktualizowanie tabeli kierowców oraz konstruktorów.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v4. 13 lata temu ( 13-09-2012 21:27 )
Tak. Artykuły, newsy o F1 itp.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v4. 13 lata temu ( 13-09-2012 20:31 )
Nie, skąd takie przypuszczenia...
M
Marianek1999 Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v4. 13 lata temu ( 13-09-2012 19:57 )
Pytanie... Jesli chodzi o dział F1 to rozumiem, ze chodzi o pisanie artykułów o f1?
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v4. 13 lata temu ( 13-09-2012 17:22 )
Ja bym mógł spróbować na moderatora, ostatnio mało wchodziłem, ale zaczął bym częściej obserwować co się dzieje. Tylko na próbę, bo jeszcze nie wiadomo jak czas, bo było nie raz tak, że nawet na kompa nie miałem kiedy wejść. Mam nadzieję, że dacie mi spróbować. Może niektórzy mnie nie znają, ale na pewno ktoś kojarzy z needforspeed.pl ;]
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v4. 13 lata temu ( 11-09-2012 21:07 )
Z dniem 14.09.2012r. rozpocznie się 4 już oficjalny nabór do naszego zespołu.

Jesteś kreatywny ? Lubisz pracę w grupie ? Chcesz rozwijać się w swojej specjalizacji ? Zapraszamy do nas ! Zapewniamy bezcenne doświadczenie i miłą atmosferę w gronie wielu przyjaznych ludzi.

Wolne stanowiska:

- Koder (PHP/HTML) x1
- Felietonista działu (Formuła 1)
- Moderator Forum x1

Rekrutacja rozpocznie się w najbliższą Sobotę. Jeśli znalazłeś stanowisko odpowiadające twoim gustom, to już od dzisiaj, śledź ten temat bo w nim dowiesz się wszystkiego co będzie ci potrzebne aby przejść pozytywnie okres rekrutacji.

W tym temacie, na bieżąco będziecie mogli śledzić stan rekrutacji zaraz po jej zakończeniu.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Zawieszeni w Redakcji. 13 lata temu ( 11-09-2012 20:54 )
Re: Zawieszeni w Redakcji.
Wszystko dogadane na priv. Odpinam zawieszenie i czekam na twój powrót Wink
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Zawieszeni w Redakcji. 13 lata temu ( 11-09-2012 18:43 )
Witam,
moja nie obecność jest spowodowana brakiem czasu, pojawię się jak tylko będę studiować (informatykę) czyli w październiku ...

przepraszam AdamoSmile
dzięx za cierpliwość.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 13 lata temu ( 09-09-2012 21:23 )
Re: Gra Internetowa Web NFS...
Wcześniej Smile to nie było czasu żeby kontynuować pracę. Dominika ciężko złapać a ja miałem a to szkołę a to inne sprawy. Obecnie sam piszę system, mam już gotowe materiały do gry, lecz samo pisanie poprawionego systemu zajmie mi z 4 miesiące więc łącząc potem oprawę graficzną, którą stworzy Dominik i inne sprawy jak postawienie na serwer czy wykupienie domeny to zajmie nam z dobry rok. Więcej nie zdradzam a pierwsze ss'y z gry ujrzycie w Listopadzie Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 13 lata temu ( 09-09-2012 14:39 )
Nie o to chodzi, raczej o to, że nie skonczycie tej gry jak wcześniej już tyle czekaliśmy :/
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 13 lata temu ( 09-09-2012 12:33 )
Wypalić nie musi w sensie globalnym, ale na miarę Polski powinno wypalić bo pierwsza odsłona wypaliła i mieliśmy dużo graczy Wink
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 13 lata temu ( 09-09-2012 09:40 )
Pewnie to nie wypali, tak jakoś z doświadczenia mi się wydaje. No, ale pracujcie nad tym, zawsze jakiś dodatek do strony, oby fajnie wyszło. Powodzenia.
R
Reev Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 13 lata temu ( 09-09-2012 08:40 )
Nie wydaje mi się, że musisz pisać do EA w sprawie nazwy. Wydaje mi się, że wystarczy w stopce notka prawna o nazwie, skrócie i logo NFS.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 13 lata temu ( 08-09-2012 23:59 )
/PRACE nad grą powracają. Kończąc szkołę średnią, zyskałem więcej czasu na poświęcenie się pracy przy grze.
Obecnie piszę system, na pierwsze obrazki możecie czekać nawet 2-3 miesiące, a sama gra może wyjść dopiero w Maju 2013roku.
Jest to spowodowane tym iż wcześniej nie miałem tyle czasu ile myślałem że będę miał, obecnie nie jest źle i poza nfszone, w weekendy będę siedział nad grą i myślę że do połowy 2013 roku się wyrobię. Prawdopodobna nazwa to Need for Speed - Online, ale będę musiał napisać do EA o pozwolenie na użycie tej nazwy jak i domeny, jeśli nie da rady to pomyślimy nad nową nazwą Wink /
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Zawieszeni w Redakcji. 13 lata temu ( 08-09-2012 13:34 )
Również dziękuję Wink Piona ziomek.
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Zawieszeni w Redakcji. 13 lata temu ( 08-09-2012 13:20 )
Ja czasem na stronę zerknę, komentarz gdzieś zostawię tu czy tam, ale ogólnie nie mam już czasu na takie rzeczy. Wspomnienia zostały bardzo fajne dziękuję administracji, i innym użytkownikom za wspólne chwile, a w szczególności za komentarze przy moich pracach, które czasami sobie czytam w roli przypomnienia mojej działalności na stronie i nie powiem, że bardzo poprawiają mi humor. Użytkowników z "moich" czasów nie zapomnę nigdy. Niektórzy pozmieniali swoje nicki, więc przepraszam jeśli ich nie wymieniłem, dziękuję Domiemu, Sebie, Radziowi, Radonowi, Adamo, Prototypowi, Illusionowi, Inventerowi, Sebastiankowi, For3verowi, Siekerce, Coolerowi, McRae i innym za miłe chwile na stronie.

Pozdro: Skazo
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Zawieszeni w Redakcji. 13 lata temu ( 08-09-2012 10:08 )
W dniu dzisiejszym, zawieszeni w działaniach administracyjnych na stronie zostali:

- Auto-Subiekt
- Adamo
- Skazo

Wszyscy trzej administratorzy, od dłuższego czasu nie pojawili się na stronie, a dodatkowo nie brali czynnego udziału w rozwijaniu strony, przez okres dłuższy niż 2 Miesiące. W związku z tym zostali oni zawieszeni i mają 7 dni na to by napisać do mnie i wytłumaczyć swoją nieobecność. W przeciwnym wypadku będę zmuszony usunąć was z redakcji. Pozdrawiam.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.