Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 06-10-2012 16:51 przez Recek
Recek
Recek Odpowiedział(a) w Pierwszy milion... 13 lata temu ( 06-10-2012 16:51 )
Re: Pierwszy milion...
25620 userów... z czego max. 20 się udziela. Pfft

Niemniej cieszę się i czekam na 2 miliony wejść. Smile
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-10-2012 15:21 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Najlepszy top ze wszystkich Grin
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Pierwszy milion... 13 lata temu ( 06-10-2012 15:19 )
Nasza strona jest po prostu najlepsza, najwspanialsza, najzajebistsza. Userzy są najlepsi pod słońcem, prędko stąd nie odejdę Grin
Cris7
Cris7 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-10-2012 14:40 )
Świetny jest, naprawde Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-10-2012 13:34 )
Ładny, oryginalny przede wszystkim. W sumie żaden z obecnych topów mi się nie podoba chyba, zmienić trzeba.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Pierwszy milion... 13 lata temu ( 06-10-2012 13:33 )
Dokładnie. Pamiętam, gdy zarejestrowałem się na starym "nfszone.eu"... Po 4 latach znalazłem się w redakcji i wykonuję "pracę", która sprawia mi przyjemność. Chociaż już od około 1,5 roku jestem cichym newsmanem Smile Zawsze pomagam i służę pomocą. NFSZone.pl jest najlepszym portalem o serii NFS Smile nie ma lepszych Grin A dowodem na to są właśnie te wyniki, które ciągle wzrastają Wink
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-10-2012 13:30 )
Już niedługo... zima nadchodzi, a wraz z nią...

LINK

Oceniajcie. Smile)
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Pierwszy milion... 13 lata temu ( 06-10-2012 13:27 )
Ahh, wzruszyłem się... :c Naprawdę piękna historia. Teraz nie pozostaje nic innego, jak tylko wspiąć się na szczyt stron o NFS.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Pierwszy milion... 13 lata temu ( 06-10-2012 13:13 )
To naprawdę wspaniały portal z unikalną atmosferą. Były początki, były zastoje, zmiany, nowy layout. Wszyscy zasłużyliśmy sobie na medal, administracja jak i użytkownicy. Pozostaje życzyć kolejnego miliona.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Pierwszy milion... 13 lata temu ( 06-10-2012 13:10 )
"Stuknęło lat siedem i mnie też to dopadło..."
chciało by się powiedzieć, bo to co działo się przez te lata, zostaje w pamięci na długo.

Spytacie co takiego się stało? mhmh, dla jednych może to być nic takiego, jednak dla takich osób jak ja, to coś nazywa się "osiągnięciem". Pragnę poinformować wszem i wobec, iż nasza strona w końcu uzyskała ponad milion unikalnych wizyt. Sukces? moim zdaniem tak, bo ja nie pamiętam jak Domi pracował długo z EBX'em na to, aby dawna strona wybiła się w sieci, ale na pewno nie było to łatwe. Ja sam pamiętam iż doszedłem po tym jak strona, była już nieco znana i wymagała tylko sprawnej redakcji i wiernych użytkowników. Przez te lata stworzyliśmy razem coś więcej niż portal. To była strona, która łączyła wspaniałych ludzi, choć miała swoje ciemniejsze strony, ale ogólnie była podsumowaniem ciężkiej pracy całej załogi. Przez 5 lat uzyskaliśmy 25620 zarejestrowanych użytkowników. Jednak to wszystko musiało kiedyś pierdyknąć i tak też się stało. Strona upadła a my przeszliśmy na bezrobocie. Jednak powróciliśmy, gdy któregoś wieczoru wraz z Dominikiem i Bartkiem, postanowiliśmy zacząć ponownie od zera. Wielu załamałoby się po tym jak cały ich wkład przez 5 lat poszedł na marne, nie my! Portal ruszył ponownie 21 Września 2010 roku, i powolnymi krokami wznosił się w rankingu stron o tej tematyce. Dlatego ten milion jest dla mnie tak ważny, ponieważ po raz pierwszy mogłem uzyskać to ciężką pracą od samego początku. Sam tego jednak nie osiągnąłem, gdyby nie takie osoby jak Dominik Kardas, Bartek Luks, Patryk Sudrawski, Przemysław Gdański, Michał Bandarzy, Maciej Wlaźlak, Adam Mazurek, Mateusz Kmiecik, Michał Orłowski, Adrian Trynka i Sebastian Kalemba ta strona nie była by tak unikalna w swojej prostocie jak jest obecnie. Wraz z osobami powyżej, stworzyliśmy portal niemalże doskonały. Niestety połowa z tych świetnych postaci, odeszła od nas z powodów prywatnych i ja to oczywiście szanuję, dziękując za wszelki wkład dla strony. Ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Coś w tym jest ponieważ do redakcji dołączył Piotr Siekiera, który swoim wkładem wepchnął nowego ducha, dzięki czemu strona zyskała nowe oblicze graficzne. Poza tym zawdzięczam mu wiele, w temacie artykułów obecnych na stronie, całość została odświeżona i poprawiona właśnie przez Piotra. Końcowe podziękowanie kieruję w stronę obecnej redakcji oraz osób, które miały swój wkład w rozwój serwisu a o nich zapomniałem. Przejdźmy więc do danych statystycznych portalu.

Od 21 Września 2010 roku do chwili obecnej portal:

Uzyskał: 1,001,179 unikalnych wizyt (i nadal rośnie),
Zdobył: 454 zarejestrowanych użytkowników,
Na forum napisano: 12706 postów w 524 tematach,
Stworzonych zostało: 125 artykułów dot. serii Need for Speed,
Galeria NFS składa się z: 425 zdjęć porozrzucanych w odpowiednich działach,
Showroom ugościł: 960 projektów, stworzonych przez użytkowników strony oraz redakcję.

Dziękuję również stronom partnerskim, które pomogły przy promowaniu strony od jej początku:

EA Polska - http://www.ea.com/pl
NFSPlanet - http://nfsplanet.pl/news.php
Centrum-NFS - http://www.centrum-nfs.info/
MotoGames - http://www.motogames.gram.pl/
Games-Area - http://www.games-area.org/

Jeszcze raz wielkie dzięki za wszelką pomoc, staramy się aby wasza praca nie poszła na marne i dziękujemy że jesteście z nami!
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 05-10-2012 17:23 )
*Update 2012-10-05

Potrzebuję następujących save do pobieralni:
(własny nie ściągnięty) ważne żeby był twój i żebyś nie miał nic przeciwko udostępnieniu go

- Save 100% do NFS Underground 2
- Save 100% do NFS Carbon
- Save 100% do NFS Pro Street
- Save 100% do NFS Hot Pursuit
- Save 100% do Shift 2 Unleashed.
- Save 100% do NFS The Run

Wszyscy, którzy mają i są chętni udostępnić save dla strony, proszę o kontakt na PW. Z góry dziękuję.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 26-09-2012 18:45 )
Dobra, zamykam temat, otworzymy jak coś nowego dojdzie.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 26-09-2012 18:37 )
Z kodami legalnymi, podanymi przez EA. :-) Mówię tu o kodach pisemnych, nie o trainerach itp.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 26-09-2012 15:12 )
Dokładnie, nie rozpędzaj się siekierka za bardzo z tymi artykułami bo ci przykrócę łańcuszek Wink
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 26-09-2012 13:47 )
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale zdawało mi się, że NFSZone.pl jest stroną partnerską dla EA, a tu tymczasem Siekiera wyjeżdża z czitami do NFS...
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 25-09-2012 20:22 )
Do końca weekendu powinny zaś zostać dodane wszystkie artykuły - w tym serie DLCs i Cheats (a jednak...). Pojawić się też powinno więcej "artykułów luksusowych" - jak to nazywam; czyli takich, które nie przynależą do konkretnej serii (nie licząc map).
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 25-09-2012 19:30 )
W weekend, biorę się za odświeżenie Pobieralni. Jeśli macie ciekawe pliki do nfs'ów bądź swoje modyfikacje czy też sav'y tam gdzie brakuje to podeślijcie mi je na PW.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v4. 13 lata temu ( 23-09-2012 21:13 )
Re: Nabór do Redakcji v4.
OK
Gwozdek i Marianek1999 są na okresie próbnym.
Gwozdek jako Moderator a Marianek1999 jak Newsman.

Proszę abyście śledzili ich pracę, ja również w wolnych chwilach będę to robił, ponieważ za miesiąc to wy zadecydujecie czy mam ich przyjąć do nas na stałe, czy też nie. Powodzenia panowie.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 17-09-2012 13:45 )

Cytat

Może NFS Cheats?

NIE!

Cytat

Myślałem jeszcze nad NFS DLCs

Z miłą chęcią bym zobaczył. Smile
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Zawieszeni w Redakcji. 13 lata temu ( 17-09-2012 10:42 )
Re: Zawieszeni w Redakcji.
*Ok, Auto-Subiekt powraca 01.10.2012 Smile
Temat zamykam, wszystko wyjaśnione.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.