Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 30-10-2012 18:34 przez Slight
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 18:34 )
Re: Bajka się skończyła?
Jakoś ten fakt przywrócenia mnie nie dziwi.

Chce lajkować post ill'a.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 18:33 )
What the hell -.- brak mi słów, zupełnie niesprawiedliwa decyzja, Domi what are doin' Domi staph ç_ç
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 18:30 )
Chciałbym wszystkim Wam podziękować za naprawdę ciepłe i podbudowujące mnie na duchu słowa. Okazuje się, iż domi zmienił zdanie i postanowił przywrócić mnie do Redakcji. Niestety, obecnie nie będę miał praw do artykułów, więc poza mną też ktoś będzie miał zajęcie (w końcu trzeba je pododawać). Biorę się za to już od jutra.
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 18:24 )
Domi - daj mu naprawić artykuły i pomyśl. Bo Siekierka dużo wniósł i może jeszcze wnieść do "naszej" strony. Pozwól mu naprawić błąd i zbudować artykuły, bądź się ich pozbyć.
Recek
Recek Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 18:17 )
Dajcie mi siekierę! Do redy z powrotem, znaczy... kurczę.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 17:57 )
ja nie widzę zastępcy - takich ludzi nie łatwo znaleźć
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 17:33 )
Powiem krótko i treściwie. Ten człowiek naprawdę dużo zrobił dla tej strony.
Cris7
Cris7 Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 17:31 )
Siekierka - Bez Ciebie tej strony by nie było! Sad
zidanek1999
zidanek1999 Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 17:31 )
Nfszone bez Siekierki?? Też jestem za tym żebyś został.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 17:30 )
Weźcie Siekierkę przywróćcie, bo to na śmieszność zakrawa, żeby osobę, która tyle zrobiła tak po prostu wywalić z redakcji. Każdy popełnia błędy, i podejrzewam, że gdyby Domi się częściej pojawiał i robił dla strony tyle co Siekierka, również popełniłby jakiś błąd.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 17:26 )
Naprawdę, odwaliłeś kawał dobrej roboty, to widać i każdy o tym wie. Ja swoje stanowisko przedstawiłem w dziale zamkniętym, z resztą - wszyscy się za Tobą wstawiają, więc ta bajka się nie skończyła. A domi zachował się bardzo chamsko, tak samo jak wcześniej oskarżając mnie o usunięcie kont.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 17:23 )
Ale jedno musisz wiedzieć, dlatego wcześniej było tak ubogo o w menu serii o informacjach o danej grze bo ja dodawałem tylko to co pisałem albo sam albo mogłem dodać, a podstawy, które gracz chciał wiedzieć były. Ty dodałeś smaczki, które jednak ktoś wcześniej ujawnił w sieci a wiadomo że dodając coś trzeba uszanować pracę drugiej osoby bądź portalu. Jednak jestem za tym abyś został ale to od Dominika zależy.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Bajka się skończyła? 13 lata temu ( 30-10-2012 17:21 )
Witam wszystkich użytkowników portalu NFSZone.pl. Niestety, ale w dniu dzisiejszym zostałem WYRZUCONY z Redakcji przez Dominika. A z jakiegóż to powodu? Otóż jak wiecie, przez ostatni czas ciężko pracowałem nad tym, by przywrócić Stronę do porządku. Stworzyłem większość istniejących tutaj grafik oraz około 100 artykułów - i właśnie o nich mowa. Otóż kilka z nich (a konkretnie mowa o Trybach Gry/niektórych Typach Wyścigów/DLC) wziąłem z portalu NFSPlanet.pl - i przyznaję się, nie są moje, zdobyłem się jedynie na korektę. Dlaczego? Dlatego, że chciałem JAK NAJSZYBCIEJ przywrócić tu wszystko do porządku - i niestety, szybkość ta zmogła mnie do tego stopnia, że zdobyłem się na taki ruch - czego żałuję. Miałem zamiar napisać je od nowa - lecz dopiero wtedy, gdy zrobię tu wszystko, co miałem w planach - a mogłem stworzyć od razu.

Dziwi mnie tylko, dlaczego ktoś nie potrafi uszanować mojej pracy i DWULETNIEGO wkładu w stronę, bezczelnie i bez większych wyjaśnień mówiąc "Żegnaj". To naprawdę przykre, że człowiek, którego praktycznie NIE MA, tak się zachowuje. Przez ostatni czas większość czasu wolnego poświęcałem na prace nad NFSZone i uwierzcie mi - to naprawdę boli. I to tak, jakby ktoś zabrał Wam prawo do opieki nad dzieckiem. Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać - za dużo serca w to włożyłem. Nie będę też niszczył swojej pracy, bo przecież to co robię jest robione dla Was, nie dla siebie. Wszystkie artykuły, grafiki (materiały reklamowe, ikony do newsów, galerii, działu F1, mnóstwo różnych topów, loga NFS, grafiki do newsów, artykułów "ekskluzywnych" i inne) i newsy były po to, by to Wam stworzyć porządny portal o tematyce, która Was interesuje.

Niestety, wszystko co dobre, kiedyś się chyba kończy... szkoda, że chciałbym, by ta bajka się najlepiej nie kończyła - zżyłem się z Wami i stroną na tyle, że ciężko ją opuszczać. Niestety, niektórzy pokroju per domiego mają to w najdalszych czeluściach otworu, przez który wylatują resztki pokarmowe; nie posiadają skrupułów i łatwo im zniszczyć część czyjegoś życia... za bardzo się jednak z Wami, Użytkownicy i Redakcjo, zżyłem, by to wszystko ot tak zostawić i wymazać z pamięci.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 30-10-2012 14:46 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
No raczej, wystarczy posłuchać żeby słyszeć że ludzie pozdrowienia wysyłają itd. Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 30-10-2012 07:02 )
Świetna reklama, ale słucha ktoś tego radia?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 29-10-2012 23:25 )
Radio narzuciło taki głos, każda reklama jest takim lektorem czytana Smile
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 29-10-2012 22:24 )
No no no Grin Ładnie ładnie! Ale czy tylko ten głos..... może po prostu się nie znam...
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 29-10-2012 22:02 )
NFSZone w radiu?
Tak jest Smile od teraz nasza reklama będzie emitowana w radiu internetowym EnergySound.eu
Oto jak brzmi owa reklama > Materiał na reklamę
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 27-10-2012 10:34 )
I nie tylko NFS Girls : > Challenge Series wkrótce.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 26-10-2012 15:23 )
host.nfszone.pl/../../images/04495329694711792699.png

Coming soon...
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.