Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 03-12-2012 12:39 przez Inventer89
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w nfszone.pl Planowane Zmiany- postęp prac 13 lata temu ( 03-12-2012 12:39 )
Re: nfszone.pl Planowane Zmiany- postęp prac
- Optymalizacja pod wyniki wyszukiwania (Inventer89) - 40%
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 20-11-2012 20:46 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
DZIAŁ TV - otwarty, będzie na bieżąco aktualizowany, dodatkowo niebawem ruszy możliwość podsyłania linków do redakcji.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w nfszone.pl Planowane Zmiany- postęp prac 13 lata temu ( 19-11-2012 17:24 )
Re: nfszone.pl Planowane Zmiany- postęp prac
Dogadaj się z domim i zmieńcie sobie na bardziej czytelniejszy.

Aktualizacja powyższych prac.

- Poprawa systemu Forum (Domi & Se3a)- 100% (Zakończone)
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 18-11-2012 20:40 )
Na okres próbny stanowiska koder/programista, przyjęty zostaje Cezary K. znany w sieci jako Freestyle. Jego okres będzie trwał miesiąc, i przez ten czas pomoże nam przy zmianach planowanych na stronie jeszcze w tym roku.

UPDATE:
Wraz z Dominikiem na dniach ukończymy dział TV
Freestyle natomiast zajmie się pisaniem skryptu pod bitwy TF.
Dział F1 ruszy w 2013 roku, wraz z początkiem nowego Sezonu Formuły 1. Dział prowadzić będzie Cris7xD i Siekierka.
Chad_MC
Chad_MC Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 20:44 )
Re: Reklama NFSZONE na co dzień
To podeślij, chętnie je nakleje na swoim samochodzie =]
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 18:11 )
Jakby ktoś chciał szablony tych naklejek, to chętnie podeślę. :-)
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 17:17 )
Ja nfszone promuje w internecie, głównie na facebooku Smile
Cris7
Cris7 Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 16:29 )
Pomysł ze sklepem jest dobry, tyle że strona musiałaby mieć więcej userów, dużo więcej. Wink Ja na swoim samochodzie na pewno rypnę napiś NFSZONE Wink
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 16:07 )
Ja se na moją downhillówkę rąbne naklejkę nfszone Grin A jakby strona bardzo mocno się rozwinęła to możecie rzeczywiście jakiś sklep otworzyć z koszulkami itp. w przyszłości.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 11:26 )
Ja robiłem koszulkę już dla nfszone, za czasów nfszone.eu, Ale potargała mi sie Grin
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 10:19 )

Cytat

Reev napisał(a):
No, wiadomo gdzie pieniądze na utrzymanie NFSZone idą heheheszki XD Żart żartem. Ja proponowałbym uruchomienie jakiegoś sklepu NFSZone z koszulkami i innymi. Grafików macie, którzy zajęliby się wzorami na koszulki etc.

Propo reklamy - może sam zrobię sobie koszulkę z logo? Wink
Łatwo powiedzieć, ale już trudniej byłoby to zorganizować. Musielibyśmy mieć przynajmniej razy więcej użytkowników (aktywnych).
R
Reev Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 10:01 )
No, wiadomo gdzie pieniądze na utrzymanie NFSZone idą heheheszki XD Żart żartem. Ja proponowałbym uruchomienie jakiegoś sklepu NFSZone z koszulkami i innymi. Grafików macie, którzy zajęliby się wzorami na koszulki etc.

Propo reklamy - może sam zrobię sobie koszulkę z logo? Wink
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 09:30 )
Też sobie tak zrobię jak swoją furę będę miałGrin
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 08:41 )
Kupujesz sobie papier przylepny do drukowania, drukujesz, wycinasz i przyklejasz. Pfft Ot możesz sobie sam poradzić.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 17-11-2012 07:52 )
Domi, ty to masz pomysły. Ciekawe, można by takie naklejki dla użytkowników załatwić.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 16-11-2012 23:54 )
Miodzio :] Niebawem i ja przedstawię jak prezentuje się na Volkswagenie xD
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Reklama NFSZONE na co dzień 13 lata temu ( 16-11-2012 23:51 )
A wy jak Reklamujecie NFSZONE w Życiu Codziennym ??

Bo ja tak na mojej Viki C Smile :

swiatnfs.eu/DSC_0604.JPG

swiatnfs.eu/DSC_0609.JPG

Fotki trochy nie wyszły bo Siora robiła, ja niestety byłem w Pracy.

Czekamy na Ciekawe propozycje Smile)
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 13-11-2012 16:36 )
Jeah Grin
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 13-11-2012 16:28 )
Grupa dla Newsmanów, gotowa.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 13-11-2012 14:47 )
no, dobry pomysł Smile
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.