Re: NFS-Tuners Siemanko. Nie jestem z Wami długo a już mam rangę programisty i przyczyniam się do zmian na stronie. Cieszę się z tego powodu niezmiernie. Jednakże, tytuł ten do czegoś zobowiązuje. Wpadłem dziś jednak na pomysł, który może by się spodobał kilku, kilkunastu a może nawet kilkudziesięciu osobom. Przechodźmy zatem do konkretów.
NFS-Tuners
To jest nazwa mojego projektu. Byłaby to strona powiązana z NFSZone.pl gdzie gromadzone byłyby WSZYSTKIE informacje o tunerach NFS z tej strony. Pomysł narodził się jak zacząłem zauważać, że macie bzika na robieniu aut w grze
Cechy strony:
-Powiązana z NFSZone.pl
-Każdy tuner ma oddzielny profil na stronie
-Szczegółowe informacje nt:
a)aut w SR
b)pozycji w wyzwaniach, black-list i innych konkursach
c)wygrane pojedynki
d)zdobyte nagrody
-Tutoriale i poradniki do tworzenia samochodów
-Szkółka tunowania (słabsze projekty trafiałyby tu do oceny zaawansowanych i pomoc w poprawkach)
-Informacje nt. tunowania z każdego NFS
Niestety, rzecz jasna, taki projekt ma swoje minusy. Potrzebni będą ludzie zajmujący się tym projektem (już po otwarciu). Dużo kodowania i ciągłej analizy i rozwoju tejże strony.
Co sądzicie o takim czymś? Wypaliłoby?
Jakby co, mam już zarejestrowaną domenę do tego domenę, żeby jak coś, to wykorzystać
Dokumentacja projektu: link
PS. Żeby nie było, użytkownik For3ver przyczynił się do urodzenia pomysłu, gdyż on już kiedyś proponował mi coś o podobnym zamiarze
AKTUALIZACJA
Zrobiłem projekt układu i kolorystyki na możliwej stronie NFS-Tuners. Wpadłem również na pomysł jak pogodzić popularność NFSZone i nowo otworzoną stronę NFS-Tuners. Otóż, ów że ta strona będzie stroną statystyczną. Jak to wpłynie na NFSZone? A no tak, że każda statystyka będzie się wywodziła z NFSzone. Co za tym idzie, aby załapać dużo punktów i lepsze statystyki dany tuner musi się aktywnie trudzić w grze aby zrobić dobre auto. Brać udział w pojedynkach i wyzwaniach. Jak wiecie, to wszystko jest na NFSZone, więc rozwijają tą stronę, nie NFS-Tuners. Cwane, co?