Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 10-12-2012 21:13 przez Siekierka
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 10-12-2012 21:13 )
Re: NFS-Tuners
For3ver - 10? Nie przesadzaj. I co do projektu - fakt, słabo wyszedł. I nie wiem, do czego miałoby się to przydać.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 10-12-2012 21:03 )
Wybacz, ale projekt bardzo słabo Ci wyszedł. Nie ma sensu kombinować, co innego jakby było z 30-40 aktywnych tunerów, a obecnie jest... 10? Może kiedyś.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 10-12-2012 19:33 )
Myślę, że jakby był taki projekt wdrożony to byłaby większa rywalizacja, przez co by więcej było aut. Jednak to tylko moje przypuszczenie gdyż Was nie znam jakbyście się zachowali Grin

Co do układu, chciałem przedstawić aby 4 kolumnowy podział strony. Panel może zajmować 1, 2, 3 albo 4 kolumny. Będzie też więcej paneli, newsy itd. Nie przyjmować do wiadomości, że tak dokładnie będzie wyglądała strona. Od tego są graficy w zespole.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 10-12-2012 19:31 )
Sprytne. Smile Myślę, że coś z tego może wyjść, pod warunkiem, że użytkownicy zaczną dodawać do Sr więcej projektów.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 10-12-2012 16:42 )
Dzony, jeśli nie wiesz o co chodzi to nie pisz bzdur. Stroną techniczną zajmuję się ja. Jeśli byłaby konieczność zakupu nowego serwara to bym kupił, ale ja na temat serwera NFSZone wiem wszystko i spokojnie można na to sobie pozwolić. Z resztą, na taką stronę potrzebne mi będzie 20-30 Mb, więc spokojnie. Temat jest do oceny pomysłu a nie jego realizacji Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 10-12-2012 16:05 )
Freestyle stawia, czytaj ze zrozumieniem.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 10-12-2012 09:07 )
No dobra a jeśli to wypali zastanowiłeś się nad serwerem, wiesz sam że to tanio nie kosztuje a miejsca na serwie trzeba będzie sporo.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 09-12-2012 16:06 )
Dajmy się wypowiedzieć innym, jeśli jeśli naprawdę nie będziecie chcieli, domenkę nfs-tuners.pl wystawiam na giełdę Smile
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 09-12-2012 15:17 )
Ja od początku wiedziałem, że to nie ma sensu xd tylko się nie odzywałem bo... z resztą - nie ważne Pfft
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 09-12-2012 15:14 )
Po głębszym przemyśleniu doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu. Za mało osób na oddzielną podstronę, póki co jest dobrze jak jest chyba.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 09-12-2012 14:10 )
Dodałem dokumentację, link w pierwszym poście.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 08-12-2012 18:08 )
Dobry pomysł, już ja miałbym głowę do tego jak to rozwinąć. Zająłbym się tym na pewno ja, pewnie też Chad i jeszcze ktoś się zgodzi. Dzięki, że wspomniałeś o mnie - rozumiem, że zaczerpnięte z projektu panelu tunera.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 08-12-2012 17:25 )
No nawet fajny pomysł z tym NFS-Tuners. Ja na pewno bym tam sie pojawiłGrin
D
Dzonson Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 08-12-2012 17:25 )
Co do tego się zgodzę "Bazyl, trzeba ich zachęci nowościami których jeszcze nie było, trzeba będzie włożyc dużo pracy i poświęcenia.
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 08-12-2012 17:17 )
Strona jest po polsku. Nie liczył bym na obecność userów z nfsu.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 08-12-2012 17:14 )
>Freestyle koncepcja jest dobra na ten projekt, nfszone może by dobrym promotorem do rozpowszechnienia tego wszystkiego jeśli byś napisał do administracji nfsunlimited to byś przykładowo uzyskał userów którzy będą się rejestrowali ale na to nie liczę żeby się zgodzili ale warto spróbowac.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 08-12-2012 16:15 )
Bazyl - właśnie tutaj jest rosyjska ruletka. Albo userzy przeniosą się tam albo NFS-Tuners ściągnie dużą popularność na główną Smile

PS. Domena NFS-Tuners.PL max jutro wieczór powinna przekierowywać na nfszone.pl Smile
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 08-12-2012 15:54 )
Wypaliłoby gdyby ta strona była bardziej rozwinięta, więcej tunerów, userów.
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 08-12-2012 15:50 )
Pamiętam ja na grafa.biz był taki trick, że ludzie dodawali prace, a specjaliści pisali im co poprawić i zaznaczali na screenie. Potem ludzie poprawione wersje wstawiali i tak dalej się to ciągnęło, aż do uzyskania perfekcji. Myślę że do tego można by było podpiąć skrypt tuning fight, ale nie wiem czy taka podstrona nie zmniejszyła by ruchu na stronie głównej?
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w NFS-Tuners 13 lata temu ( 08-12-2012 15:38 )
Siemanko. Nie jestem z Wami długo a już mam rangę programisty i przyczyniam się do zmian na stronie. Cieszę się z tego powodu niezmiernie. Jednakże, tytuł ten do czegoś zobowiązuje. Wpadłem dziś jednak na pomysł, który może by się spodobał kilku, kilkunastu a może nawet kilkudziesięciu osobom. Przechodźmy zatem do konkretów.

NFS-Tuners

To jest nazwa mojego projektu. Byłaby to strona powiązana z NFSZone.pl gdzie gromadzone byłyby WSZYSTKIE informacje o tunerach NFS z tej strony. Pomysł narodził się jak zacząłem zauważać, że macie bzika na robieniu aut w grze Wink
Cechy strony:
-Powiązana z NFSZone.pl
-Każdy tuner ma oddzielny profil na stronie
-Szczegółowe informacje nt:
a)aut w SR
b)pozycji w wyzwaniach, black-list i innych konkursach
c)wygrane pojedynki
d)zdobyte nagrody
-Tutoriale i poradniki do tworzenia samochodów
-Szkółka tunowania (słabsze projekty trafiałyby tu do oceny zaawansowanych i pomoc w poprawkach)
-Informacje nt. tunowania z każdego NFS

Niestety, rzecz jasna, taki projekt ma swoje minusy. Potrzebni będą ludzie zajmujący się tym projektem (już po otwarciu). Dużo kodowania i ciągłej analizy i rozwoju tejże strony.

Co sądzicie o takim czymś? Wypaliłoby?

Jakby co, mam już zarejestrowaną domenę do tego domenę, żeby jak coś, to wykorzystać Smile

Dokumentacja projektu: link

PS. Żeby nie było, użytkownik For3ver przyczynił się do urodzenia pomysłu, gdyż on już kiedyś proponował mi coś o podobnym zamiarze Smile

AKTUALIZACJA

Zrobiłem projekt układu i kolorystyki na możliwej stronie NFS-Tuners. Wpadłem również na pomysł jak pogodzić popularność NFSZone i nowo otworzoną stronę NFS-Tuners. Otóż, ów że ta strona będzie stroną statystyczną. Jak to wpłynie na NFSZone? A no tak, że każda statystyka będzie się wywodziła z NFSzone. Co za tym idzie, aby załapać dużo punktów i lepsze statystyki dany tuner musi się aktywnie trudzić w grze aby zrobić dobre auto. Brać udział w pojedynkach i wyzwaniach. Jak wiecie, to wszystko jest na NFSZone, więc rozwijają tą stronę, nie NFS-Tuners. Cwane, co? Grin

host.nfszone.pl/../../images/12203066793299289354_thumb.jpg
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.