Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 24-12-2012 14:44 przez Gwozdek
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 24-12-2012 14:44 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Czyli teraz jeżeli jeden TF się nie zakończy, to znaczy, że trzeba poczekać z założeniem drugiego?
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 24-12-2012 14:39 )
Napis " Wszystkie pojedynki " powinien być zdecydowanie bardziej widoczny.

I dlaczego jak najadę kursorem na obrazek wyświetla się nick autora auta? Nie powinno chyba tak być. Wyniki są ukryte, ale nicki też powinny.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 24-12-2012 12:21 )
Tuning Panel - 100%

Planowane poprawki do Tuning Panelu:
-Filtrowanie obrazków online
-Archiwum pojedynków
-Więcej informacji w pojedynkach
-Dwa sloty na wrzucenie auta do TF
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w OPINIA REDAKCJI 2010/12 13 lata temu ( 23-12-2012 20:10 )
Re: OPINIA REDAKCJI 2010/12
Siekierka - Zasłużył na miano G.A i Zastępcy redaktora - popieram, że powinien w niektórych momentach wyluzować, ale będziemy nad tym pracować Smile

Leeav - Zasłużył na G.A (jeśli na stronie jest potrzebny dodatkowy GA) - jest ok, ale chyba zbyt dużo GA i żadnego admina nie wydaje mi się zbyt dobrą decyzją. Ponieważ Siekierka robi dla strony więcej, to oboje bym zostawił na dotychczasowych rangach. Chyba że, Seba, chcesz że tak powiem odsunąć się trochę od administracji, wtedy będzie jeden GA i Leev byłby tym drugim, to jestem za awansem Leeva. Bo jeden GA to trochę za mało.

Radzio - Zasłużył na stanowisko Redaktora - pisze dobre newsy, wyrobił się choć Siekierki na razie nie dogoni Smile

illusion - Zasłużył na miano Głównego Moderatora - nie mam zastrzeżeń, bardzo aktywny.

Gwozdek - Zasłużył na miano Moderatora - nie mam zastrzeżeń, bardzo aktywny.

Jeśli zaś chodzi o moją ostatnią aktywność na stronie - fakt, jest mała. Rozwijam stronę na FB i ostatnio poświeciłem kilkanaście godzin nad optymalizacją nfszone. Efekt: w indeksie stron Alexa skoczyliśmy z pozycji 11,2 mln na 8,5 mln. W styczniu popracuję jeszcze trochę i mam nadzieję, że zejdziemy do 5 mln i na pierwszą stronę wyszukiwań fazy nfs i need for speed.

Leeav - nie Leev, matołku! Smile
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w OPINIA REDAKCJI 2010/12 13 lata temu ( 22-12-2012 20:36 )
Według mnie 7/8 osób dobrze wypełnia swoją rolę, jedyna osoba której mogę coś zarzucić: Cris mógłbyś się przyłożyć do tego F1 Wink
______________________________________________________________________________________________

Moje opinie o członkach redakcji - na podstawie obserwacji:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nie mam zastrzeżeń:

Siekierka:Zasłużył na miano G.A i Zastępcy redaktora
Dużo się udziela, pilnuje porządku, czasami mógłby wyluzowaćSmile

Inventer89: Zasłużył aby awansować
Ostatnio nie udziela się zbyt dużo, jednak pamiętam go z nfszone.eu i wiem co mówię, koleś ma głowę na karku, przyjazny i pomocny Smile

Bazyl: Zasłużył aby pozostać w redakcji
Dużo pisze, moim zdaniem najlepszy tuner na stronie, nie lubi mnie (słusznie Wink), spoko ziomek Wink

Leeav: Zasłużył na G.A
Dużo się udziela, pilnuje porządku, dobry tuner, nic do niego nie mam Smile

Chad_MC: Zasłużył na zaufanie
Regularnie się udziela, nie mam mu chyba nic do zarzucenia.

Radzio: Zasłużył na stanowisko Redaktora
Dobry newsman, bardzo szybko ma informacje, kłótliwy (ale bez większych awantur), bardzo aktywny, fajny gość.

illusion: Zasłużył na miano Głównego Moderatora
Dobry moderator (do tego nie czepialski), dużo się udziela, nie mam zarzutów Wink

Gwozdek: Zasłużył na miano Moderatora
Aktywny koleś, niekonfliktowy.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mam zastrzeżenia:
Cris7xD: Nie zasłużył aby być Redaktorem F1
...no.
______________________________________________________________________________________________
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
To takie moje skromne zdanie, możecie olać, myśląc, że mało kiedy tu zaglądam, jednak jeśli nie jestem online to regularnie wchodzę choćby offline, żeby pooglądać, jak się sprawy mają na stronie ;] Tak po prostu chciałem swoją opinię przedstawićSmile
Junx
Junx Odpowiedział(a) w OPINIA REDAKCJI 2010/12 13 lata temu ( 22-12-2012 17:19 )
A ja tam krótko i na temat. Każdy robił co do niego należało i robił to dobrze Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w OPINIA REDAKCJI 2010/12 13 lata temu ( 22-12-2012 17:03 )
Dobrze, nadszedł czas, bym i ja się wypowiedział na ten temat. Może dość niesfornie, ale zacznę od oceny swojej pracy.

Siekierka
Uważam, że w ciągu ostatnich kilku miesięcy zrobiłem dla strony bardzo dużo - jednak 90% tego jeszcze przed objęciem obecnego stanowiska. Od jakiegoś czasu nie robię praktycznie nic - jednak jest to spowodowane zarówno nauką, jak i brakiem ochoty. Niestety, ale nadal mam problemy z wczuciem się w nową posadę i sytuację - i myślę, że użytkownicy też to widzą i czują, bo nie jestem traktowany jak GA. Nie będę miał nic przeciwko, jeśli zostanę zdegradowany, bo w pełni to rozumiem. Przerosła mnie trochę ta sytuacja, ale myślę, że jest coraz lepiej.

Inventer89
Tak, to chyba najbardziej poukładany i rozsądny człowiek na tej stronie. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby awansował. Jeszcze trochę poprawić się w pisaniu newsów i... będzie OK! :-)

Bazyl
Niestety, przez ostatni, bardzo długi okres nie stworzył ani jednej grafiki dla strony - ale rozumiem, że może nie mieć na to czasu. Tylko czy nie jest to sprzeczne z byciem grafikiem? Jednak wcześniej to właśnie Bazyl był odpowiedzialny za całą grafikę i myślę, że może pozostać.

Leeav
Drugi (po mnie) konflikciarz na stronie. Czasem denerwują mnie te kłótnie, ale da się wytrzymać. Robi dla strony na tyle dużo - teraz nawet więcej niż ja - że mógłby zostać GA. Tylko boję się, że wtedy to my się kłócić co chwila będziemy... :>

Chad_MC
Ok, wypełnia swe zadanie, nie mam zastrzeżeń do pracy.

illusion

Gwozdek

Radzio
Cóż - dostarcza newsy szybko, z pewnością szybciej niż ja na jego miejscu. Ale mam zastrzeżenia co do jakości tych newsów: często są niedokolorowane oraz - cóż - widzę nadal błędy stylistyczne, ortograficzne i interpunkcyjne. Szkoda, że nie potrafi z pokorą przyjąć krytyki, jednak zapewniam Cię - moje intencje są w stu procentach czyste i jeśli krytykuję, to robię to po to, byś się poprawił. Czy na stanowisko redaktora - nie wiem. A to dlatego, iż dwóch-trzech całkowicie wystarczy, a artykułów obecnie do roboty nie ma.

Cris
I w końcu... Cris. Tutaj mam, niestety, poważne wątpliwości. A to dlatego, że od ponad miesiąca w sprawie tworzenia działu F1 nie ruszyło się dosłownie NIC. Liczyłem na to, że do końca tego roku się z całą treścią uporasz - a nadal jest tylko 8-9 opisów torów i to jeszcze takich krótkich. Prawdopodobnie będziemy szukać kogoś na Twoje miejsce, jeśli się taka sytuacja nie zmieni. Jestem za przedłużeniem Ci jeszcze okresu próbnego.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w OPINIA REDAKCJI 2010/12 13 lata temu ( 22-12-2012 15:28 )
Nie znam Was za dobrze więc nie głosuję ;P

To po co ten post? ^L
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w OPINIA REDAKCJI 2010/12 13 lata temu ( 22-12-2012 14:31 )
Też się wypowiem w takim razie, bo mam kilka zastrzeżeń.

Siekierka - Jesteś dobrym internetowym kumplem i przez te kilka lat współpracy nauczyłem się jak z Tobą wytrzymać, ale odkąd zostałeś awansowany trochę przesadzasz. Cenię Twój wkład w stronę, ale wrzuć na luz, bo z czasem wszyscy się od Ciebie odwrócą.

Cris7 - Moje zdanie znasz, z czasem trochę się zmieniło. Mam nadzieję, że nie będziesz się już zachowywał tak jak wcześniej i świetnie uporasz się z F1, powodzenia!

Radzio - Fajnie, że piszesz newsy, ale mógłbyś czasem posłuchać innych, bo czasami warto nawet przeczytać te wypociny Siekierki. Sam to w sumie przeszedłem i na dobre mi wyszło. Z World'a też możesz czasem coś napisać.

Co do reszty nie mam żadnych zastrzeżeń, każdy wywiązuje się ze swoich obowiązków i oby tak dalej, a nawet jeszcze lepiej. Uniknijmy już tych kłótni i sprzeczek - niech będzie jak kiedyś.

Co do redukcji:

Siekierka - Nie będę głosował, żebyś powrócił na stanowisko administratora, bo mam nadzieję, że wziąłeś sobie słowa innych do serca i odpuścisz czasem.
Cris - powinien jeszcze trochę pozostać na okresie próbnym.
Radzio - j/w
Gwozdek - jak najbardziej powinien zostać pełnoprawnym moderatorem.
Chad_MC - myślę, że może z nami zostać. Nie ma dużo do roboty, ale zawsze mi coś pomoże jak go poproszę.
Bazyl - wiadomo, w tym wieku ma się trochę mniej czasu, ale jak najbardziej powinien zostać za to co już zrobił.
Inventer - chyba najbardziej spokojny człowiek na stronie, powinien awansować.
illusion - dobrze jest jak jest.
D
de_ace Odpowiedział(a) w OPINIA REDAKCJI 2010/12 13 lata temu ( 22-12-2012 13:53 )
Inventer89 - Przemek zawsze na propsie Grin On wie że ja mam o nim takie zdanie a nie inne i oczywiście powinien awansować.

//A sam pomysł na taki temat był chyba mój Smile Już nie pamiętam bo to było bardzo dawno ale zakładałem kiedyś taki temat.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w OPINIA REDAKCJI 2010/12 13 lata temu ( 22-12-2012 13:18 )
Nadszedł ten czas, w którym to ja chcę powiedzieć coś na temat moich współpracowników na tej stronie.
Jednak żebym nie był gołosłowny to podam też za co szanuję a za co niekoniecznie poszczególne osoby z redakcji.
Oczywiście prosiłbym również was o skomentowanie i pomoc w stworzeniu lepszej redakcji niż jest teraz, i kieruję te słowa szczególnie do zwykłych użytkowników tego portalu, którzy są jakby w tym przypadku postronni.

Oczywistym faktem jest iż nie będę oceniał samego siebie jak i współzałożyciela Dominika bo my swoje zalety jak i wady znamy. Myślę że wy również.

Zacznę jednak od pozostałych członków naszej (powiedzmy) zgranej ekipy.

Piotr Siekiera "Siekierka"
Człowiek, który tak naprawdę w redakcji i to tak wysoko znalazł się w dość szybkim czasie. Wielu może mieć to za złe że aż tak szybko w porównaniu do innych, którzy są z nami od lat. Faktycznie to że jest tak wysoko to zasługa jego wkładu i ciężkiej pracy oraz czasu jaki przeznaczył na odświeżenie nieco portalu. Co nie zmienia faktu że jest na niego wiele skarg i wielu użytkowników nie jest zadowolonych z jego (może nie tyle pracy) a postawy. Jest to osoba, nie bójmy się tego stwierdzenia dość kontrowersyjna więc wielu nie znajdzie z nim wspólnego tematu. Osobiście ja nie mam mu nic do zarzucenia prócz tego że od czasu gdy dostał się do grona prawie kierowniczego, bo można je tak określić, zaczął zbyt swobodnie narzucać innym jego własne zdanie. Reasumując osobiście nie mam nic do tej osoby ale wiem że jak na pieczętujące stanowisko, powinien zachowywać się bardziej dojrzale.

Przemysław Gdański "Inventer89"
Przemek to dość stary gość stażem do tego też bardzo pozytywnie odbierany przez innych. Chyba to osoba, która jest z nami z obecnej redakcji najdłużej i znam go praktycznie od początków pracy przy tej stronie. Bo nie mówimy tu o obecnej odsłonie a o historii tego portalu ponieważ Inventer, był z nami można powiedzieć od początku, kiedy to połowa z tu obecnej redakcji pewnie nie miała jeszcze styczności z Internetem, ponieważ była po prostu za mała a w tamtych czasach coś takiego jak Tablet, Smartfon czy Laptop nie chodziło ulicami tak jak teraz. Nie muszę go oceniać bo on to robi sam. Jest bardzo dobrym pracownikiem, bardzo zaufanym, sam wychodzi z inicjatywami i dlatego wiem że można na niego liczyć i na pewno, ba na 100% wiem że na nim się człowiek nie przejedzie a zyska. Super gościu, i oby tak dalej.

Konrad Czechowski "Bazyl"
Kolejny ze starszych wyjadaczy portalu. Obecnie grafik i wiem że to mu wychodzi najlepiej. Może na dzień dzisiejszy mniej zaangażowany w projekty graficzne portalu, ponieważ zastępuje go Siekierka, to jednak swego czasu gdy była potrzeba na szybko grafiki, to on był zawsze gotowy na podjęcie tego wyzwania. Mimo iż jak już wcześniej powiedziałem obecnie nie ma zbyt dużo zadań, to wiem że gdy przyjdzie popracować nad nowym projektem to na pewno doda coś w nim od siebie. Kolejna z osób, które uważam za na prawdę skarby jak na dzisiejsze standardy portalowe. Pozytywny człowiek, z dystansem taki jakim każdy mieć powinien.

Michał Bandarzy "Leeav"
For3ver bo pewnie większość osób pod tym nickiem go kojarzy. Postać, która jest swego rodzaju legendą. Był może nie od początku ale pamięta stare dzieje i starą dobrą redakcję nfszone.eu Smile Po jakimś czasie jednak odszedł ale powrócił chociaż nie można powiedzieć odwiedzał nas nawet jak go nie było. To jednak zawsze przychodził z dobrymi pomysłami w szczególności skierowanymi do użytkowników i ich funkcjonowania na tym portalu. Wiele walk typu TF, BL itp. Wychodziło z jego rąk i to dzięki tego typu zabawom, portal zawsze i jak na razie przyciąga użytkowników. Postać bardzo barwna, kreatywna i taka z którą można śmiało porozmawiać na każdy temat. Bardzo zastanawiam się nad awansowaniem go nieco w hierarchii redakcji. Ale w tym pomożecie mi już wy drodzy użytkownicy.

Damian M. "Chad_MC"
Osoba, której tak naprawdę dobrze nie znam. Ale polecony został z rąk Michała i wiem że jeśli on kogoś poleca to musi być na prawdę w porządku. Jak na razie nie miałem złych opinii na temat jego osoby więc jak na razie jak najbardziej szacuneczek w jego kierunku no i pozostaje tylko czekać aż wymyśli coś na prawdę genialnego.

Radosław Krawczak "Radzio"
Newsman dość mało doceniany według mnie bo w wielkim tym natłoku, krytyki jaka leci w jego kierunku, pomyślcie o tym iż ma on dopiero 14 lat a piszę już prawie jak dorosły dobry redaktor, któremu się za to płaci. Literówki zdarzają się najlepszym nawet mi, i nie ma sensu robić z tego większej afery, poza tym po reaktywacji NFSZone to większość newsów napisanych na tym portalu należy do niego. Na prawdę aż dziw mnie bierze że tak młoda osoba potrafi mieć tak bardzo wyjebane na krytykę niektórych tutaj osób. Bardzo świetny redaktor, którego brak na pewno spowolniłby nieco pracę na tym portalu chociażby pod względem nowinek na temat NFS.

*Ja wiem są też pozostali newsmani ale patrząc na wiek wyżej opisywanego to na prawdę wielkie chapeau bas w jego kierunku.

Daniel Powalski "illusion"
No i to jest osoba z której ja mogę być dumny ponieważ osobiście przyjąłem go do redakcji i jak na razie sprawuje się w roli Moderatora bardzo dobrze. Piszący poprawnie, dużo i na temat na pewno jest ciekawą postacią i bardzo przydatną w tego typu tematycznych portalach. Dobrze prognozuje i miejmy nadzieję że tak pozostanie. Szacuneczek.

Jakub Gozdek "Gwozdek"
Kolejny z Moderatorów, który jest tutaj z mojej ręki. Widać że nie bawi się mając prawa moderatorskie. Może początkowo był nieco mniej aktywny po otrzymaniu tej rangi to jednak teraz widzę że radzi sobie na prawdę dobrze a w raz z Danielem, świetnie się uzupełniają. Wiadomo początki współpracy między tymi moderatorami nie były może świetne to jednak teraz (bynajmniej) w moim odczuciu już jest o wiele lepiej. Dlatego tak jak obiecałem, miałem to uczynić podsumowując właśnie tym tematem redakcję, OFICJALNIE informuję iż pozostajesz w redakcji już na stałe, oczywiście do czasu gdy sam uznasz że będziesz chciał stąd odejść.

Jakub Mikicki "Cris7xD"
Przyjęty tak z szybkiego naboru ponieważ mieliśmy po prostu takie zapotrzebowanie. Ma zajmować się działem F1, współpracując z Piotrem. Wiem jednak z informacji że zbytnio nie udaje im się ta współpraca i nie wiem czy Cris jest już gotów na to aby redagować tak poważny dział. Pożyjemy zobaczymy.

*Osobiście przepraszam że o niektórych tak mało o niektórych może mogłem więcej napisać ale jest to zwięzłe podsumowanie najważniejszych rzeczy, które chciałem przekazać. Teraz kolej na was drodzy użytkownicy. Poniżej podam wam listę i proszę abyście odpowiedzieli zgodnie z nią, wypisując odpowiedni wybór co na prawdę pomoże mi w późniejszej redukcji redakcji. Oczywiście możecie dodać przy wyborze opinię czemu tak a nie inaczej. Możecie również sami ocenić danego redaktora co jeszcze bardziej będzie w mojej osobie mile widziane. Nie bójcie się jawnej oceny ponieważ na tego typu stwierdzeniach, lepszy świat budujemy.

LISTA REDUKCJI:

Siekierka - (Zasłużył na miano G.A i Zastępcy redaktora) / (Nie zasłużył na miano G.A i Zastępcy redaktora)

Inventer89 - (Zasłużył aby awansować) / (Nie zasłużył aby awansować)

Bazyl - (Zasłużył aby pozostać w redakcji) / (Nie zasłużył aby pozostać w redakcji)

Leeav - (Zasłużył na G.A) / (Nie zasłużył na G.A)

Chad_MC - (Zasłużył na zaufanie) / (Nie zasłużył na zaufanie)

Radzio - (Zasłużył na stanowisko Redaktora) / (Nie zasłużył na Redaktora)

illusion - (Zasłużył na miano Głównego Moderatora) / (Nie zasłużył na Głównego Moderatora)

Gwozdek - (Zasłużył na miano Moderatora) / (Nie zasłużył na Moderatora)

Cris7xD - (Zasłużył aby być Redaktorem F1) / (Nie zasłużył aby być Redaktorem F1)

- Oczywiście, te odpowiedzi mogą wydawać się niektórym dość ostre, jednak są zwięzłe i mają opisać całokształt działalności poszczególnego redaktora, od przyjęcia po dziś dzień. Dziękuję bardzo za każdą kolejną opinię pod tym tematem. Temat otwarty będzie do 15.01.2013r. Do tego czasu możecie śmiało pisać co sądzicie na temat danego przedstawiciela portalu, możecie również oceniać mnie jak i Dominika bo przecież my sami ocenić siebie nie możemy. Jeśli o czymś zapomniałem to przepraszam, ale w natłoku pozostałych spraw na prawdę wszystkiego nie sposób pomieścić w pamięci jednak te najważniejsze sprawy zapamięta się do końca życia.

Pozdrawiam i życzę wszystkim z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia (Wesołych...) tak po prostu i co najważniejsze spędzonych w gronie najbliższej waszemu sercu Rodziny Wink
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 17-12-2012 19:50 )
*Opcja usuwania projektów z Showroom jest dostępna, jednak usuwać projekty możecie tylko za zgodą administracji.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 17-12-2012 16:55 )
Gwozdek, chodzi o to, żeby promować NFSZone na innych portalach. Wygenerowane zdjęcie można wstawić w stopkę na poczcie bądź na innej stronie Grin
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 17-12-2012 15:53 )
Te buttony do mnie nie przemawiają. Takie informację już na pierwszy rzut oka można wyczaić pod avatarem usera, lub po przejściu do jego profilu. Reszta pomysłów jest akurat dosyć ciekawa.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 16-12-2012 22:15 )
Przydałoby się sortowanie wg nazw Artykułów w Panelu admina.

Racja. Ale czy słowo "artykuł" to nazwa własna, by pisać je z dużej litery?
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 16-12-2012 21:54 )
Myślałem nad jakąś integracją z Facebookiem - jakiś taki "niebieski panel" w profilu użytkownika bym widział z jego zdjęciem z Fb, co nowego etc.

Multiupload zdjęć - o tak. Brakuje tego od dawna. Weźmiesz się też za dział F1, bo nie wiem, czy domi ma z tym jakieś plany. Generator jest bez sensu, ale te prawa dla Vip'ów... ciekawe.

I na czym polegałyby ogłoszenia w Panelu Admina?
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 16-12-2012 21:33 )
Innowacje są dobre. Idźmy do przodu, ale nic na siłę. Ten generator to absurd. Po co to komu? Taki opis usera jest w profilu. Vip jest już założony, ale fakt, iż powinien on mieć ciekawe opcje jest prawdziwy. A co do multiuploadu, lepiej zrobić 3 sloty pod zdjęciem głównym, żeby nie wstawiać linków. Już kiedyś była na ten temat rozmowa.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 16-12-2012 21:01 )
Konta VIP już są,
pomysł z rozszerzeniem profilu niezły się wydaje
Smile
tak krótko ode mnie.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 16-12-2012 21:00 )
- Generator były dobry jakby go ładnie zaprojektować.
- W tej kwestii ciągle dyskutujemy, zobaczy się jak to wyjdzie.
- Są takie konta, tyle, że przydałoby się więcej opcji - np. dodawanie bezpośrednio do SR, tak samo dla grupy Black List.
- Jak najbardziej.

- Może być, aczkolwiek nic szczególnego.
- j/w
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 16-12-2012 20:58 )
No dobra, nie będę zakładał tematu, bo jest już odpowiedni Smile

Moja propozycja a w zasadzie pytanie to: Jakie modyfikacje/skrypty/unowocześnienia chcielibyście na NFSZone.PL?

Dodam kilka moich propozycji Smile

Dla użytkowników:
-Generator bannerów - generator sygnaturek, coś na podobę sygnaturek NFS World gdzie są wyświetlane informacje o profilu, tak samo i tu, ilość postów na forum, sb, ilość prac, ile czasu jest z nami itd. Jeśli się podoba możemy rozwinąć ten pomysł.
-Rozszerzenie profilu: wygrane pojedynki, średnia ocen z projektów itp. Tak samo pomysł do rozwinięcia.
-Konta VIP - zasłużone konto dla zasłużonych użytkowników bądź dla tych którzy wyślą SMS. Możliwość dodania auta od razu do showroomu a nie do poczekalni etc.
-Multiupload zdjęć do showroomu - kilka ujęć za jednym razem Wink

Dla administratorów:
-Notatki - do użytkowników, do panelu, zadania dla administracji i redaktorów wyświetlane w panelu.
-Ogłoszenia

Jeśli macie jakieś pomysły lub chcecie ulepszyć mój pomysł to zapraszam do dyskusji Smile
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.