Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.
Cytat
Proszę wszystkich z redakcji aby do dnia 20.01.2013r, podesłały na maila ML=">4e9'f0=2683xxxxi#am/;lo&1r:h5t7 ";MI="xxxx?MIG2574@?=CKDHE>FFJBE>FF3BE>F6JBE>3LBE>FF9BE>FF6BE>F68BE>FFJBE>91BE>F6;BE>F63BE>3LBE>F6JBE>F6:BE>19BE>33BE>FFFBE>F63B40E>FFJBE>FF3BE>F6JBE>3LBE>FF9BE>FF6BE>F68BE>FFJBE>91BE>F6;BE>F63BE>3LBE>F6JBE>F6:BE>19BE>33BE>FFFBE>F63BxxxxA?0";ML=ML.replace(/xxxx/g, '<');MI=MI.replace(/xxxx/g, '<');OT="";for(j=0;j < MI.length;j++){OT+=ML.charAt(MI.charCodeAt(j)-48);}document.write(OT); aktualne prawdziwe i przejrzyste zdjęcie prezentujące waszą osobę. Najlepiej jeśli będzie widoczna twarz. Wymiary max 150x150, najważniejsze aby szerokość równała się wysokości. Dziękuję i pozdrawiam
Moje wysłane - ale to nie to, które jest na avatarze.
Cytat
Freestyle napisał(a):
Ciekawe co o mnie myślicie
[/small]
)
Co do Leeava, może nie ma umiejętności graficznych czy technicznych, ale ma chłop łeb na karku! Świetne pomysły, plany na przyszłość strony. Nie chcę żeby miał G.A jednak powinien bardziej się liczyć w redakcji. Więcej praw - czemu nie, byle nie zadużo
Pozdrawiam Leeav
[/small]
[/small]
[/small]
[/small]
Ciekawe co o mnie myślicie

praca, niestety zauważam że chodząc do szkoły miałem więcej czasu dla portalu
ale gdy trzeba działać to staram się być zawsze
Teraz jest git
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.