Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 30-01-2013 10:08 przez Leeav
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 30-01-2013 10:08 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
- Dodane zostały powiadomienia o nowych komentarzach aut, teraz będziecie na bieżąco informowani o najnowszych wpisach!
- W galerii zdjęć NFS nastąpiła mała modyfikacja, to jest przewijanie zdjęć za pomocą strzałek po bokach. To tylko część zamierzanych zmian w tej kwestii!

Autor: Freestyle
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 29-01-2013 23:29 )
Re: Projekt ZonePoints
Ja swoje stanowisko w tej sprawie przyjąłem i zmieniać go nie zamierzam, róbta co chceta.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 27-01-2013 13:22 )
Ja też nie rozumiem Waszego oburzenia do "przymusu". Ale gdzie tu jest przymus?! Nie chcecie, to nie nabijacie. Ale ci co chcą, to dostają nagrody. Proste. Przecież nie nagrodzimy Was za nic... -,-
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 27-01-2013 11:17 )
Mi się ten pomysł bardzo podoba, jak przybędzie użytkowników to można by to wprowadzić.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 27-01-2013 09:48 )
No to jest tylko zarys pomysłu. To co podałeś, Rumun, można również wprowadzić.

Leeav, jaki tu widzisz przymus? Ja żadnego. Nie chcesz to nie nabijasz nic, piszesz tak jak uważasz a to co jest do tej pory to tak pozostanie. Dla tych, którzy chcą się wyróżniać damy NOWE opcje i za ich aktywność je udostępnimy. Zero przymusu. Nie wiem co Ci tak do tej głowy przyszło.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 27-01-2013 09:39 )
Pomysł dość ciekawy, ale raczej nie wypali. Ja np. nie chciałbym specjalnie nabijać postów żeby po iluś tam dniach mieć tyle punktów, by móc wymienić je na np. Carbona. Jeśli już ma to być, to lepiej, by punkty za aktywność były za np. otrzymanie za auto średniej min. 4.5.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 27-01-2013 09:34 )
Chcesz zmuszać użytkowników do nabijania postów? Proszę Cie... NFSZone ma być przyjemnością, a nie przymusem. - ile razy mam Ci to jeszcze pisać?
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 26-01-2013 22:56 )
Według mnie jest świetny. Użytkownicy, którzy nie chcą płacić, nic nie stracą, a ci skłonni do zapłacenia jeszcze zyskają. Co do nabijania postów i komentów - to akurat świetnie, bo bardzo skutecznie - choć może i sztucznie - nakręci forum i sprawi, że ludzie zaczną komentować newsy. Super sprawa.
Cris7
Cris7 Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 26-01-2013 22:37 )
Myślę że jest to nie potrzebne.. Chcecie zrobić z NFSzone płatną stronę?
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 26-01-2013 22:07 )
Po zastanowieniu się, stwierdzam, że to nie jest dobry pomysł. Zacznie się walka o punkty, nabijanie postów i wydawanie kasy, tego jeszcze brakowało na portalu fanowskim. Nie stawiajmy ograniczeń i wymagań przed użytkownikami.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 26-01-2013 20:52 )
Pomysł dość ciekawy, ale przydałoby się jeszcze obeznać z opinią userów, żeby potem nie było zażaleń typu: "A dlaczego ja muszę czekać na dodanie auta, a on nie? Bo zapłacił x zł?"
Choć sama idea z tymi upominkami i nagrodami wydaję się być interesująca, to z drugiej strony wątpię, aby zebrała się większa grupa entuzjastów tychże punkcików.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 26-01-2013 13:01 )
Dlatego chcę najpierw opinię a nie od razu wprowadzenia. Trzeba urozmaicić stronę i NOWE funkcje a nie blokowanie obecnych Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 26-01-2013 12:59 )
Wydaje się bardzo fajne, ale trzeba to przemyśleć. Nie możemy zbytnio ograniczać userów, żeby zaraz nie było czegoś takiego, że dodanie auta za 10ZP xD Dodatki, ale nie ograniczenia. Fajnie by było z tymi kubkami, koszulkami, o.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 26-01-2013 12:54 )
Siemanko Smile Nie chce mi się tutaj kopiować i formatować tego co napisałem, więc dam Wam linka.
Projekt ZonePoints

Komentujcie, dawajcie pomysły, oceńcie czy fajne. Napiszcie wszystko na ten temat Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 20-01-2013 22:03 )
Oops, 3 zdania. :C Ale nie skrócę swojego, nie ma mowy!
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 20-01-2013 20:59 )
Avki będą dla profili, zdjęcia dla działu Redakcja Smile

Proszę o podesłanie mi na PW; krótkiego opisu o waszej osobie w 2 maksymalnie zdaniach. Ponieważ w redakcji będzie notka O mnie:
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 20-01-2013 19:45 )
Wydaje mi się, że nie. To byłoby chyba niepotrzebne. Mam racje Seba?
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 20-01-2013 19:33 )
A będziemy sobie zostawić sobie avki, czy musimy też je zmienić na te zdjęcia, które wysłaliśmy?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 20-01-2013 16:14 )
Ok, mam wszystkich, niebawem aktualizacja :]
R
Reev Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 20-01-2013 13:55 )
Cieszę się, że ja nie jestem w redakcji, bo ja nie wyglądam ^^
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.