Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 06-02-2013 15:49 przez Dominik
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 06-02-2013 15:49 )
Re: Projekt ZonePoints
Ja mówię NIE. Niektóre podpunkty były ciekawe jak np. Upominki dla userów, ale większość według mnie jest niefajna.
dongU
dongU Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 06-02-2013 15:48 )
No , o to mi chodziło, tyle, że nie napisałem tego tak jasno . Wink
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 06-02-2013 15:40 )
Nie, chcesz koszulkę to załóżmy wymieniasz ileś ZP w sklepiku na koszulkę, zobaczycie niedługo projekt, nad którym pracujemy.
dongU
dongU Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 06-02-2013 15:37 )
Mi się pomysł bardzo podoba. Włączyłbym jeszcze funkcję , że tak jak tam jest , że np.: za 500000 ZP kupujesz grę, to np.: za zgromadzenie 100000 ZP dostajesz koszulkę, tak jak to jest ze SpeedBoostami, kupujesz, dostajesz gratis .
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 06-02-2013 13:56 )
Do tego jeszcze będą gadżety inne jak kubki albo coś Grin Od czasu do czasu, jak ktoś zasłuży to zafundujemy wybrany gadżet Wink
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 06-02-2013 13:54 )
Pogadałem o tym z Czarkiem i w sumie można działać, obmyśliliśmy to tak. Byłby sobie taki sklepik ZONE SHOP czy cuś takiego - tak można wymieniać te całe ZP na różne rzeczy, póki co mamy kilka przykładów, np. tło w profilu, musicie nam pomóc co jeszcze może być do kupienia.

Ano właśnie, znaleźliśmy dobrą stronę z koszulkami, tanio i z dowolnym nadrukiem na przodzie - 29zł. Nie musimy ich magazynować, po prostu odnośnik w naszym sklepiku, a user już kupuje bezpośrednio z e-sklepu.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-02-2013 11:32 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Dzięki, nie trzeba Grin
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-02-2013 10:43 )
Eh, no to po prostu napisz list gratulacyjny dla Inventera...
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-02-2013 10:30 )
No ale to ma sens, komentarze za upload dla Inv
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-02-2013 10:16 )

Cytat

Dzony napisał(a):
SpokoGrin

Zostaniesz potraktowany ostrzeżeniem za bezsensowny post.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-02-2013 10:14 )
SpokoGrin
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-02-2013 10:13 )

Cytat

Dzony napisał(a):
Siema mam pytanie, czy jest możliwość ustawienia komentarzy i ocen w downlooadzie??

Jest ale nie ma tam takiej potrzeby Wink
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 06-02-2013 10:12 )
Siema mam pytanie, czy jest możliwość ustawienia komentarzy i ocen w downlooadzie??
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Projekt ZonePoints 13 lata temu ( 01-02-2013 23:41 )
Ostatni raz odświeżam, dajcie coś z siebie nooo. Tak albo nie!
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 01-02-2013 16:55 )
Świetne!

Proponuję przenieść przycisk Facebooka do miejsca obok przycisku Google+, tak żeby były w jednym miejscu. I umieścić tam tez link do profilu NFSZone na Youtube. Jeśli nie ma profilu, to musimy zrobić, bo przydałby się - byśmy umieszczali trailery i reklamy z NFSów - po co mamy kierować do cudzych wrzutów, skoro możemy mieć własne Smile
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 01-02-2013 16:39 )
Mi bardzo. Grin Jest tak jak chciałem. Tylko zaokrąglenia trochę kują w oczy. Chyba trzeba to zmienić. Pfft xD
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 01-02-2013 16:21 )
Nowe profile są już dostępne, jak Wam się podobają? Pfft
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 30-01-2013 20:49 )
To następnym razem pomysł realizujesz sam.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 30-01-2013 18:23 )
Ja to wymyśliłem, mi składać propsy xD
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 13 lata temu ( 30-01-2013 17:48 )
Bardzo przydatna opcja z tymi powiadomieniami duży plus dla Kodera
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.