Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 01-03-2016 12:34 przez Inventer89
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Propozycje zmian na NFSZone.pl 10 lata temu ( 01-03-2016 12:34 )
Re: Propozycje zmian na NFSZone.pl

Cytat

Allure napisał(a):
Coś o urządzeniach mobilnych - coś, żeby wrzucanie prac, logowanie odbywało się na nowej stronie a nie w okienku (przybliżanie i wygodne operowanie jest awykonalne Sad) Wink

Pracujemy nad tym, żeby nie było już tego okienka, tylko było bezpośrednio na stronie.

Cytat

Allure napisał(a):
Edycję można dodać chociażby dla możliwości usunięcia z opisów lub tytułów prac jakichś błędów ortograficznych, stylistycznych czy literówek. Ewentualnie podmienić fote (jeśli byłaby taka możliwość) gdy ta dodana okazała się zbyt mała lub duża.

Wszelkie edycje i kasowania można zgłaszać do mnie, tylko że by to nie były setki błahych zgłoszeń. Podmiany zdjęć nie będzie, bo potem się okazuje, że jakiś winyl czy inna część została zmodyfikowana względem pierwowzoru.

Połączony z wrzesień 19 2017 16:43:12:
W SR jest padaka. CY jakaś nagroda bardziej by motywowała? Tylko czy nie zacznie się celowe zaniżanie ocen przeciwników? Musielibyśmy utajnić oceny(?) Może najzwyczajniej w świecie przejadł się Wam SR? Powiedzcie jak Wam dogodzić.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Propozycje zmian na NFSZone.pl 10 lata temu ( 29-01-2016 14:06 )
Może możliwość oznaczenia kogoś gdzieś np. w temacie albo w aucie w SR. Tak jak na Facebook'u. @JanKowalski i wtedy wyskakuje nam powiadomienie, że ktoś nam gdzieś odpowiedział czy coś.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 10 lata temu ( 26-01-2016 13:55 )
Re: Zmiana nicka
Ryan Cooper - Dominik
K
Kuchsee Odpowiedział(a) w Propozycje zmian na NFSZone.pl 10 lata temu ( 25-01-2016 17:36 )
Chcialbym, zeby ci ktorzy walcza w tfie, mogli sledzic jego wyniki bez glosowania na siebie.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Propozycje zmian na NFSZone.pl 10 lata temu ( 25-01-2016 16:26 )
Stali bywalcy zauważyli, że od jakiegoś czasu wprowamy większe lub mniejsze zmiany. A to dodaliśmy TeamSpeaka, a to reaktywowaliśmy Black List, a to na stronie głównej dajemy tylko początek newsów, by nie była zbyt przeładowana informacjami, obrazami i filmikami... Ale może jest coś, co chcialibyście wprowadzić lub zmienić? W tym temacie możecie podawać pomysły i propozycje zmian na portalu. Nie mówię, ze wszystko spełnimy, jesteśmy dość elastyczni Smile
Allure
Allure Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 10 lata temu ( 25-01-2016 12:53 )
Major - Allure
K
Kuchsee Odpowiedział(a) w Problemy z Google Chrome 10 lata temu ( 23-01-2016 20:42 )
Re: Problemy z Google Chrome
Nie mam takich komunikatow, ani na mobile ani na kompie
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Problemy z Google Chrome 10 lata temu ( 23-01-2016 17:26 )
Ja chroma używam od zawsze i nie miałem takich komunikatów.
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Problemy z Google Chrome 10 lata temu ( 23-01-2016 17:20 )
Mi na firefoxie ani na chrome nic nie ma takiego
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Problemy z Google Chrome 10 lata temu ( 23-01-2016 17:15 )
Wczoraj otrzymałem od Google komunikat o tym, że podczas wchodzenia na nasz portal przez przeglądarkę Google Chrome wyświetla się komunikat, że na NFSZone zostało wykryte złośliwe lub niechciane oprogramowanie.

System wskazuje na dowload i trainery - nic nowego - prawie od zawsze te programy fałszywie informują o niebezpieczeństwie.

Potwierdzicie pojawienie się takiego komunikatu? Na mobilnej czy desktopowej? Czy macie możliwość wysłania jakiegoś raportu zwrotnego do Google Chrome z informacją, że jest to fałszywy alarm?
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 10 lata temu ( 22-01-2016 19:20 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Dlatego dobrym pomysłem była by ankieta.
Gregi
Gregi Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 10 lata temu ( 22-01-2016 17:42 )
Skoro zrobiłby na Androida, ludzie z iOSem byli by pokrzywdzeni Smile ja jestem za stronką mobilną, nie widzę sensu w mobilnej aplikacji naszego forum.
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 10 lata temu ( 22-01-2016 11:10 )
myślałem bardziej o androidzie, bo na ios to inna para kaloszy :v
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 10 lata temu ( 22-01-2016 10:57 )
Raczej mobilną stronę. Apki są trudniejsze w realizacji (co platforma, to trochę inny język, których oczywiście nie znamy), a żeby trzymać apki np. na AppStore, wydawca musi opłacać konto - jest to bodajże 99$/rok.
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 10 lata temu ( 22-01-2016 09:35 )
Planujesz może aplikację mobilną?
Lub mobilną stronę ._.
Choć apka była by lepsza Grin
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 10 lata temu ( 21-01-2016 22:10 )
Rzeczywiście coś nie trybi - na razie ją skasuję, żeby nie robiła problemów. Ale będziemy pracować nad poprawą.
MadaFaster
MadaFaster Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 10 lata temu ( 21-01-2016 21:36 )
A teraz będą te linki z Soundclouda działały jak należy? Bo wcześniej jak została dodana ta opcja to tak niezbyt działało ;/ chyba że trzeba jakiś kawałek linku dać ja w przypadku YT...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 10 lata temu ( 21-01-2016 13:43 )
Jakiś czas temu wprowadziłem małe, acz ważne zmiany na forum. Jeśli ktoś nie zauważył:
- można zamieszczać treści w spoilerach - służy do tego ikona kłódki, przed emotikonkami,
- zakaz umieszczania obrazów na zewnętrznych hostingach - ich żywotność jest bardzo krótka i potem nie ma ich jak odtworzyć. Jeśli chcecie umieścić obrazek w poście, to po prostu uploadujcie go na NFSZone. W tym celu kliknijcie na "Dodaj odpowiedź" umieszczonego nad szybką odpowiedzą. Link przeniesie Was na nową stronę z opcją wybrania pliku. Jeśli chcecie dodać kilka plików to spakujcie je w ZIP i prześlijcie całą paczkę. Limit paczki jest rozsądny - 5 MB,
- zakładając nowe tematy możecie utworzyć do nich ankietę,
- można umieszczać linki-identyfikatory z SoundCloud - pomocne szczególnie w umieszczaniu piosenek i dźwięków na forum - do tego służy ostatnia ikona w formularzu odpowiedzi.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Download na NFSZone - informacje, opinie, pytania, sugestie 10 lata temu ( 19-01-2016 12:08 )
Re: Download na NFSZone - informacje, opinie, pytania, sugestie
Dodałem do downloadu 2 pliki: NFS-TexEd i NFS-LangEd (Inne) oraz zaktualizowałem NFSMW Mod Loader (Most Wanted 2005), który teraz jest instalką, a nie zbiorem plików i powoduje mniej konfliktów.
L
laster Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 10 lata temu ( 04-01-2016 15:52 )
LastersPL -> laster
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.