Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 08-04-2016 22:21 przez Siekierka
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 08-04-2016 22:21 )
Re: Nowa odsłona — błędy i sugestie
W zakładkach profili jest sporo byków i literówek:
1) "imie" i nazwisko
2) "zamieszkały" zdecydowanie źle brzmi, "urodzony" zresztą też
3) "zarejestrował" to jeszcze większy byk stylistyczny
4) "odwiedziń" profilu
5) Lepiej wyglądałoby rozpoczynanie wszystkiego od dużych liter jak już idziecie w wymienianie po dwukropku.
Gregi
Gregi Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 07-04-2016 16:18 )
Jak najbardziej Smile może być.

Składam serdeczną prośbę również o to, by po włączeniu forum, była wyświetlana ostatnia strona tematu, zamiast pierwszej.
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Bonusy do NFS 10 lata temu ( 06-04-2016 15:23 )
Re: Bonusy do NFS
Z mojej strony było by ciężko spojrzeć, bo chyba nie ma innej serii prócz NFS od której kupiłbym kolekcjonerska
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Bonusy do NFS 10 lata temu ( 06-04-2016 15:06 )
Wiem, że Ubisoft wyciąga kasę. Ale gdyby to było tak jak np. z Wiedźminem 3, gdzie można było kupić zwykłą wersję za 100zł, a edycję z dołączonym Steelbookiem za 130 zł, to byście kupili? U EA to by było 169 zł zwykła i 199 ze Steelbookiem i może mapą.
K
Kuchsee Odpowiedział(a) w Bonusy do NFS 10 lata temu ( 06-04-2016 14:50 )
Fajnie by bylo, ale pewnie i tak bym nie kupil bo drogo xd Jedyna kolekcjonerska edycja jaka mam to Watch Dogs Dedsec Edition ktore dostalem na swieta 2 lata temu xd
Gregi
Gregi Odpowiedział(a) w Bonusy do NFS 10 lata temu ( 06-04-2016 13:37 )
Miło by było, aby były kolekcjonerki bez nadmiernego wyciągania pieniędzy, ale sam bym nie kupił takowej edycji gry. Ale marzenia o mapie czy o koszulce są Smile
R
Reev Odpowiedział(a) w Bonusy do NFS 10 lata temu ( 06-04-2016 13:20 )
Jak dla mnie edycję kolekcjonerskie z jakimiś koszulkami etc to niepotrzebne rzeczy. Otóż ktoś może być fanbojem danej serii, ale to po prostu wyciąganie kasy. Spójrz na Ubisoft- edycja kolekcjonerska gry XYZ może kosztować nawet 500zł. Wolę dać rzeczywiście więcej za grę, ale żebym miał większa satysfakcję z grania i rzeczy in-game, a nie jakieś figurki czy bzdety typu zegarki jak to w przypadku The Division było. Obecne kolekcjonerki EA w zupełności mi wystarczają.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Bonusy do NFS 10 lata temu ( 06-04-2016 12:50 )
Jest pewna kwestia, która od jakiegoś czasu nie daje mi spać: EA nie bardzo zajmuje się wyposażaniem swoich gier. Czy gdyby gry na polskim rynku pojawiały się w wersji zwykłej pudełkowej i powiedzmy kolekcjonerskiej, to co byście chcieli w niej mieć? Steelbooka, koszulkę z motywem, widokówki ze zdjęciami z gry, mapę na ścianę? I czy byście zapłacili za taki zestaw +50 zł bez koszulki, z koszulką +100 zł do gry?

Jestem ciekawy czy to co obecnie oferuje EA jest dla Was wystarczające, czy chcielibyście coś więcej?
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 06-04-2016 00:12 )
Portal będzie twierdzą niczym Pentagon Grin
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 05-04-2016 23:11 )
Tak wiem. Dalem tak po prostu (bezpieczenstwo). Musze napisac algorytmy sprawdzajace co nie jeat kodem zlosliwym zebyscie mogli tak ladnie edytowac ale ogarne niedlugo. Kutro zajety dzien, wracam w czwartek.
MadaFaster
MadaFaster Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 05-04-2016 19:58 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):

"ulubione gry", "o sobie" nie przyjmują enterów w edytorze profilu.

No i nie działają opcje edycji tekstu typu wyśrodkowanie, pogrubienie, kolor ...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 05-04-2016 19:20 )
"ulubione gry", "o sobie" nie przyjmują enterów w edytorze profilu.
MadaFaster
MadaFaster Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 05-04-2016 16:02 )
Proponuję dodać opcję wrzucania linków obrazków do SB, tylko tak że jak obrazek jest większy od okna SB to go nie ucina xP
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 05-04-2016 15:53 )

Cytat

laster napisał(a):

Proponuje zmniejszenie szerokości strzałek przy panelu SR
Są prawie identyczne jak przy menu serii - dlaczego miałyby być jeszcze bardziej różniące się?
MadaFaster
MadaFaster Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 04-04-2016 14:33 )
Ode mnie mała propozycja

- podczas przeglądania np SR albo tematów możnaby wyróżnić stronę (kratkę), która jest obecnie przeglądana
- zlikwidować te białe pasy po bokach obrazu gdy się je powiększy xP

EDIT
- wyróżnić kolorem linki
- podczas wchodzenia w temat od razu skoczyć do ostatniej strony tematu na forum
MadaFaster
MadaFaster Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 03-04-2016 10:39 )
Moglibyście dodać powiadomienia jak w starym nfszone że "Jan Kowalski skomentował twój projekt "XXX""
L
laster Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 02-04-2016 23:02 )
Proponuje zmniejszenie szerokości strzałek przy panelu SR
Ed: Podczas wchodzenia w temat wyświetla 1 stronę.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 02-04-2016 17:51 )
Problem z przewijaniem shoutbox, delikatny ruch kółkiem mychy powoduje zjazd na sam dół.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowa odsłona — błędy i sugestie 10 lata temu ( 01-04-2016 15:52 )
Jak to bywa z nowymi produktami, nie są one pozbawione błędów. Jeśli napotkacie jakieś błędy w funkcjonowaniu portalu, śmiało piszcie w tym temacie, będziemy to naprawiać. Część funkcji, jak dodawanie prac do SR czy TF nie jest jeszcze dostępne, ale pracujemy nad tym.
MadaFaster
MadaFaster Odpowiedział(a) w Dlaczego NFSZone? 10 lata temu ( 14-03-2016 14:21 )
Re: Dlaczego NFSZone?
Widzę nie jestem jedyny, co trafili przez Kid Kobona xD

Ale... oglądając pewnego dnia jeden z odcinków KK (nie pamiętam który szczerze mówiąc, przyznaję się bez bicia xD) z bodajże w duecie z Kemotem w NFS MW12 Kamil coś wspominał o nfszone.pl, i z ciekawości zajrzałem, porozglądałem się to tu, to tam i jakoś zatrybiło Smile Wrzuciłem na SR swoje pierwsze projekty z UG [na starym stacjonarze (który niestety, albo stety się spalił Grin), który ma pewnie ziemniaka zamiast karty graficznej xD widać po mojej "maksymalnej" grafie] które dostały w miarę niezłe noty Smile Udzielałem się na stronie (maniakalnie na SR xD ale na forum też Smile) i jakoś się tu zagnieździłem w tym towarzystwie Grin Mam nadzieję, że większych zadr nie miałem za moje momentami zbyt surowe, a nawet burackie oceny na SR xD (nie licząc pewnych osób Wink) po prostu chciałem być szczery, czasem byłem nawet do bólu...

Na koniec powiem tyle: dzięki wam za dobre przyjęcie, za rady co do projektów, przyjaźnie i za wspólną zabawę Grin mam nadzieję, że dołożę tą cegiełkę w budowę tej strony i że ta atmosfera nadal będzie jaka będzie, czyli zajebista Sad (mama, wzruszyłem się xD)

Tyle z mojej strony. Amen Smile
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.