Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 31-12-2010 11:20 przez Leeav
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 31-12-2010 11:20 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Ciekawe jakie to przyczyny ;d Średnia tunera mi się najbardziej podoba i ten nowy panel ;d Czekam..
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 31-12-2010 11:15 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
W tym temacie przedstawiamy Wam nowości, które wprowadzamy na portalu. Jeśli macie jakieś sugestie lub wypatrzyliście w nich jakieś błędy - piszcie!
Propozycje na nowe funkcje lub zmiany, składajcie w tym temacie.
Inventer89

Z przyczyn niewyjaśnionych Dominik usunął temat "Nowe Funkcje na Stronie" dlatego stworzyłem go na nowo.
Ostatnie nowości jakie doszły na nasz portal to statystyki widoczne na pasku czerwonym pod serią NFS.
Kolejną nowinką jest pojawienie się menu serii "Więcej NFSów..." gdzie znajdą się informacje na temat pozostałych NFS'ach.
"Pozostałe NFSy..." to natomiast dział w którym znajdzie się miejsce na np: NFS Nitro czy NFS'y na Ipad'y.
Z racji widocznych statystyk na belce czerwonej, szukajka została przeniesiona do Index'u.
Ostatnią rzeczą jest panel Java Script w którym znajduje się tun tygodnia oraz statystyki takie jak użytkownicy online, ostatnie pliki w downloadzie, ostatnie fotki usera czy ostatnio dodane filmiki do działu TV.

Co nowego dojdzie w najbliższym czasie ?

Pracujemy z dominikiem nad umieszczeniem średniej tunera w profilu indywidualnego użytkownika.
Uzupełnienie menu serii zajmie trochę czasu dlatego spodziewajcie się kompletu pod koniec stycznia 2011 roku.
Crew zamieni się w Redakcje i pojawi się na czarnej belce obok profilu.
Wszyscy ci którzy są w redakcji a każdy wie od czego jest, proszę o przesłanie mi na PW informacji o sobie takich jak:
Imię
Nazwisko
Ranga na stronie
Ulubiony'e NFS'y

Gdy zdobędę komplet danych, zaktualizuję wtedy dział "Zarząd NFSZone.pl"

Tych którzy interesują się naszym hostingiem, informuję że trwają przenosiny na serwer NFSZone.pl co równa się z dokupieniem miejsca na serwerze, czyli kolejnym wydatkiem, który na razie jest w naszym zasięgu.

To chyba wszystko na razie co powinniście wiedzieć, jeśli macie jakieś propozycje co dodać bądź co zmienić to proszę o podzielenie się z nami ów informacjami w tym topicu.

Dział Gry-Online, powinien pojawić się 1 Lutego 2011 roku. !
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowi w Redakcji. 15 lata temu ( 22-12-2010 17:53 )
Re: Nowi w Redakcji.
Dnia 22.12.2010r. do naszej załogi dochodzi 3nd oraz PZero.
Obydwoje zajmować będą się dzieleniem z nami informacji na temat serii Need For Speed.
Ich pracę będziecie mogli ujrzeć na stronie głównej w dziale Informacja czy jak kto woli News.
Proszę pozostałych o ocenę ich działalności i wypisanie jej tutaj.
Ów Newsmani, mają czas do końca roku by się wykazać a przez ten czas nie mogą zarobić 3 minusów.
Jeśli na swoim koncie odnotują 3 uzasadnione minusy to zostaną usunięci z redakcji.

Na czym polega ów (-), otóż na tym że uzasadnione przewinienie na stronie bądź kopia czyjejś informacji, zostanie
przeze mnie ocenione i wzięte pod uwagę przy końcowym stanowisku.
Pozostać może ich dwóch ale to tylko zależy od nich samych.

A czemu, organizuję taką akcję ? ponieważ na ich miejsce mamy parę zgłoszeń dlatego czas się wykazać !
1 Stycznia ogłoszę oficjalne stanowisko i tym samym 2 Stycznia nasz dział "Crew" zostanie uzupełniony o działających
tutaj ludzi, którzy razem ze mną i Dominikiem chcą by ten portal był najlepszy w Polsce, oczywiście treścią o NFS.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Rywalizacja o posadkę newsmana... 15 lata temu ( 20-12-2010 23:58 )
Re: Rywalizacja o posadkę newsmana...
Pracę nadesłał tylko 3nd, tak więc widać kto jak jest zaangażowany w to co chce robić.
Dlatego też on dostaję posadę newsmana i będzie się zajmował pisaniem nowinek na temat NFS.
D
de_ace Odpowiedział(a) w Rywalizacja o posadkę newsmana... 15 lata temu ( 20-12-2010 20:11 )
A może wiedzieli już zanim zaczęła się rywalizacja ? ; > Śmiesznie trochę PZero jest adminem na NFSCenter a tutaj na newsmana skacze Smile
R
Reev Odpowiedział(a) w Rywalizacja o posadkę newsmana... 15 lata temu ( 20-12-2010 18:53 )
A skąd możecie wiedzieć ?? Może to ja wygram, bo czasami ktoś może dużo napisać, ale bez sensu.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Rywalizacja o posadkę newsmana... 15 lata temu ( 20-12-2010 18:35 )
Tutaj wygra zapewne PZero lub pytownik(?).
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Buttony Nfszone 15 lata temu ( 20-12-2010 15:41 )
Re: Buttony Nfszone
needforspeed24.pl/../../images/77382991545627480475.png

Moja propozycja.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Rywalizacja o posadkę newsmana... 15 lata temu ( 20-12-2010 13:53 )
Ej no sorry, ale ja nie chciałem newsmana. Mógłbym pisać artykuły do nfs'ów i różne rzeczy z HTML. Newsy też mogę pisać od czasu, ale nie jako newsman.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Rywalizacja o posadkę newsmana... 15 lata temu ( 19-12-2010 21:45 )
Moim zdaniem Pzero wygra..czytałem jego newsy i są naprawde dobre..
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Rywalizacja o posadkę newsmana... 15 lata temu ( 19-12-2010 21:14 )
Z racji tego że 4 osoby ubiegają się o to krzesełko, postanowiłem zorganizować dla nich mały sparing.
Pierwszym zadaniem będzie napisanie czegoś ciekawego na temat siebie własnego z dodaniem informacji takich jak
hobby czy ulubiona część gry nfs...

Tymi osobami są:
3nd
For3ver
PZero
pytownik

Informację tę wysyłacie mi na Pocztę tej strony Smile czyli PM.
Musicie ogarnąć to do 21.12.2010r.

Po tym etapie, odpadnie jeden i pozostała trójka przejdzie dalej...
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Buttony Nfszone 15 lata temu ( 19-12-2010 19:58 )
No ja mogę spróbować, zaraz dam ;d

Edit://

ifotos.pl/mini/nfsz-3_qeqhnx.png

ifotos.pl/mini/nfsz-2_qeqher.png

ifotos.pl/mini/nfsz-1_qeqhes.png

Jak się podobają to mogę zrobić więcej ; )
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Buttony Nfszone 15 lata temu ( 19-12-2010 19:29 )
Zamieszczajcie buttony gdzie się tylko da Smile z góry dzięki, mam jeszcze pytanie może zrobi ktoś fajniejsze buttoniki Smile ??

nfszone.pl/../../images/reklama/nowynfsz__button1.jpg

nfszone.pl/../../images/reklama/nowynfsz__button2.jpg

nfszone.pl/../../images/reklama/nowynfsz__button3.jpg

nfszone.pl/../../images/reklama/nowynfsz__button4.jpg

nfszone.pl/../../images/reklama/nowynfsz__button5.jpg

* klikając na dany button pojawi się lepsza jakość.
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Adamo (Showroom) 15 lata temu ( 18-12-2010 14:18 )
Re: Adamo (Showroom)
ja tam w sumie nawet jestem za tym żebyś został co 2 głowy to nie 1 ale zobaczymy co Domi powie
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Adamo (Showroom) 15 lata temu ( 18-12-2010 12:43 )
Zgadzam się ze skazem a czemu oceniać? ponieważ wy zadecydujecie czy zostanę na stałe czy nie( teraz jak powiedział seba okres próbny);]
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Adamo (Showroom) 15 lata temu ( 18-12-2010 11:58 )
Ja wstawiłem temat na forum a nie news bo doszedłem do wniosku że to na dział news się nie nadaje natomiast na forum tak Smile
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Adamo (Showroom) 15 lata temu ( 18-12-2010 10:19 )
Powiem tak na moje temat trochę nie potrzebny, no ale jak już jest to się wypowiem.

Tak jak mówią inni za dużo filozofii w tym nie ma bo tylko dodawanie fur, ewentualnie jakieś porządki. Pomoc się zawsze przyda bo czasami nie mogę wejść na stronę, tak jak to było ostatnio że praktycznie byłem bez internetu. Ale jestem przeciw temu, żeby Adamo dodawał fury w określonych godzinach i ja w określonych. Ja w bardzo różnych godzinach wchodzę na stronę i dodaję fury. Nie chcę żeby była taka sytuacja, że mam dyżur do 15:00 a mnie nie było, a potem ktoś ma pretensje, że fury nie dodane, albo że Adamo po 15:00 wejdzie i stwierdzi że nie dodałem fur w swoich godzinach. Dlatego jestem zdania, że lepiej gdybyśmy dodawali fury wtedy kiedy jesteśmy na stronie w obojętnie jakich godzinach (tak jak teraz ja to robię, jestem na stronie to sprawdzam panel admina). Dzięki temu strona by pracowała efektowniej i fury będą w SR szybciej.
serek
serek Odpowiedział(a) w Adamo (Showroom) 15 lata temu ( 18-12-2010 10:09 )
^^
No tak bo to zadanie jest tak skomplikowane i trudne że aż musimy je oceniać.
Bezsens.
Lepiej by to pasowało,gdybyś pisał newsy i chciał znać opinie innych ludzi,co sądzą o stylu/formie w jakiej piszesz
Ave.
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Adamo (Showroom) 15 lata temu ( 18-12-2010 10:05 )
W tym temacie możecie oceniać moją pracę (dodawanie fur w sr)
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Adamo (Showroom) 15 lata temu ( 17-12-2010 23:21 )
Witam jak widzicie od dziś zostałem przyjęty do redakcji na stanowisko admina showroom'u.
Będę się zajmował dodawaniem fur do showroomu. Auta akceptowane będą dwa razy dziennie
ok. 17 oraz ok. 22, liczę że będziecie zadowoleni z mojej pracy. Pozdrawiam Adamo

Update: (Se3a)
Adamo został przyjęty na okres próbny.
Okres ten trwać będzie 2 tygodnie, po tych dwóch tygodniach zadecydujecie czy..
adamo, nadaje się czy nie. Oczywiście po pozytywnym głosowaniu, Adamo w późniejszym czasie
będzie mógł ubiegać się o kolejny awans jakim jest: Moderator, Newsman, Moderator Główny, Redaktor, Admin.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.