Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 05-01-2011 02:22 przez Profesor
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 05-01-2011 02:22 )
Re: NFSZone - dawne czasy.
Popieram sudriego, ale nie do końca ,swiatnfs został sprzedany z wielu powodów taki jak brak czasu na prowadzenie, brak funduszy na serwer i domene, na darmowy serwerze taka stronka pewnie długo by nie pociągła, myślałem że sprzedaję odpowiedzialnemu człowiekowi że się zajmie stronkę lecz niestety tak nie jest, jak widzicie nabywca totalnie ją olał.

Po tym jak zauważyłem że swiatnfs upada postanowiłem po wielkich trudach, namawiań przez kilka osób powrócić ponownie na scena NFS. Czytając dzisiaj wypowiedź użytkownika de_ace w wypowiedzi zauważyłem cytat byliśmy taką fajna ''rodzinką''

Drogi de_ace nawiązując do twojej wypowiedzi stwierdzam Ci i wam drodzy Użytkownicy że nfszone.pl jest nową stronką i nie ma nic wspólnego z swiatnfs twoja rodzina pozostała tam nie tu, jeśli chcesz to owszem możesz tutaj stworzyć sobie ukochaną wirtualną rodzinę !

Nawiązując jeszcze do redakcji dlaczego tu nie ma ebx powiedział że nie ma czasu na zajmowanie się stronką na nowo i jest skupiony na całkowicie innym projektem, nie to że nie chciał tu pracować, pomógł mi przy nowym nfszone.pl bardzo dużo gdyż ja nie miałem czasu ponieważ byłem zajęty inną pracą.

aha Sudri jak dobrze pamiętam to Ci odpisywałem , i to ja też do Ciebie pisałem, ale nie wracajmy już do tego było minęło.

P.S Zaproponowałem Sudriemu posadkę redaktora, zobaczymy co odpisze Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 05-01-2011 00:15 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
proponuję licznik odwiedzin każdego newsa żeby zobaczyć ile odwiedzin mają newsy o jakiej tematyce.
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 22:46 )
Hmm koszty domeny to są grosze, serwer zresztą tak samo, jak już mówiłem - nawet za free.

Inv, ciebie również Smile Kolejna znajoma twarz/nick Grin

NFS.pl - powiedzmy po męsku - spier... sprawe. Taki potencjał, a gówno z tym zrobili Smile
Domena - genialna, uniki - wystarczy spojrzeć na ogólne, dojrzały zespół - raczej był, kasa na rozwój - była

Jakby dołożyli do tego np. rozmowe z EA, naprawdę ŚCISŁA WSPÓŁPRACA, stałe konkursy, współpraca z zagranicznymi portalami o tej tematyce, promowanie popularnego polskiego klanu, desing strony bardziej "cukierkowaty" - fani NFS to po prostu kochają, wynik współpracy z EA = adres na pudełku = w trzy dupy ludzi.

A to wszystko przekłada się na LICZBĘ ODWIEDZIN = DOBRA POWIERZCHNIA REKLAMOWA = REKLAMODAWCY = KASA = Uśmiech na japie s-admina Pfft

Prosta matematyka, tylko nikt w tym interesie nie ma jaj, głowy na karku i serca do tego co robi. "Urwaliście kurze złote jaja" Pfft
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 21:59 )
Sudri!! Stary, dobry Sudri! Dobrze cię widzieć (czytać) Twoje wypowiedzi zawsze były rzeczowe Grin Jak znajdziesz czas, to wpadaj częściej chociażby na pogaduchy w SB lub chacie Grin

Cytat

Sudri napisał(a):
Ja wam dam zamknąć Smile Jestem, żyję i mam się dobrze Smile Hmm... ja już kilka razy wyrażałem swoją opinie co do reaktywacji strony, nie wiem czy ktoś poza Sebą, z którym mam stały kontakt, ktoś o tym słyszał Smile Nie chce mi się powtarzać tego, ale wątpię czy jest sens rozkręcać w sumie nowy portal, przy takiej konkurencji(trzy portale to już tłok przy tematyce "jednogrowej/jednoseryjnej"). Dla mnie tłumaczenia, że sprzedano poprzedni portal "bo nie starczyło na serwer" tez są gównianą wymówką, bo wystarczyło zapytać to dałbym serwer(no limits) z firmy z którą współpracuje. A to tylko jedna z opcji, bo jeżeli wyniki oglądalności stroną są prawdą to kasa z reklam powinna być jak najbardziej wystarczająca na serwer, dzienne 10 piw dla adminów i rower dla s-adminów pod choinke Pfft Trzecia z opcji to sponsor, który znalazłby się w trymiga.
no właśnie tu było duże pęknięcie, przecież spokojnie byśmy skołowali kasę na serwer jeszcze wtedy NFSPolska, no ale ostatecznie strona została zmieniona na ŚwiatNFS i tu już się sypało i potem sprzedana, co całkowicie zniszczyło ją, a w każdym bądź razie choć forum ma pokaźne, to już gorzej z aktualnościami. Szkoda ze tak wyszło Sad Co do ilości stron o NFS, to NFSM padło, NFS.pl ma sie słabo, Świat NFS podupada, więc jest dla nas miejsce, tylko trzeba to dobrze rozegrać i postanowić jedno: nie można co roku zmieniać nazwy serwisu żeby zaoszczędzić koszty domeny. I pozbierać ludzi ze starego NFS Poland, bo może nie do końca są świadomi że jesteśmy tutaj.
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 21:23 )
Ja wam dam zamknąć Smile Jestem, żyję i mam się dobrze Smile Hmm... ja już kilka razy wyrażałem swoją opinie co do reaktywacji strony, nie wiem czy ktoś poza Sebą, z którym mam stały kontakt, ktoś o tym słyszał Smile Nie chce mi się powtarzać tego, ale wątpię czy jest sens rozkręcać w sumie nowy portal, przy takiej konkurencji(trzy portale to już tłok przy tematyce "jednogrowej/jednoseryjnej"). Dla mnie tłumaczenia, że sprzedano poprzedni portal "bo nie starczyło na serwer" tez są gównianą wymówką, bo wystarczyło zapytać to dałbym serwer(no limits) z firmy z którą współpracuje. A to tylko jedna z opcji, bo jeżeli wyniki oglądalności stroną są prawdą to kasa z reklam powinna być jak najbardziej wystarczająca na serwer, dzienne 10 piw dla adminów i rower dla s-adminów pod choinke Pfft Trzecia z opcji to sponsor, który znalazłby się w trymiga.

Co do starej ekipy, ludzie robili to z pasją i cieszę się, że mogłem współpracować właśnie z wami Smile Wiem, że parę osób swoją "karierę" zaczynało na nfs i jestem cholernie dumny, że tak się rozwinęli Smile Z naciskiem na Sebe i Quicker, którzy naprawdę zrobili postępy, a serce jakie Seba wkłada w ten portal jest do pozazdroszczenia Smile

Co do tematyki, wyglądu strony, newsów, korekty itd to udzieliłem Sebie jedynie parę wskazówek, trochę pogadaliśmy o paru pierdołach związanych z NFSz i dalej ingerował w stronę nie będę Smile
W różnych odstępach czasowych pisałem do Domiego - kilkukrotnie, nigdy nie uzyskałem chociażby odpowiedzi. Burn in the fire.

Ja aktualnie nie robię w gram.pl, bo nie mam na to czasu, pracuję w firmie tworzącej projekty internetowej, wdrażające nowe technologie(tworzącej gry, strony www itp Smile), piszę scenariusze, pracuje jako researcher i tester, wyszukujący "projektów z potencjałem" Pfft Skomplikowane ;P Zresztą, nieważne.

W redakcjach nie pracuję, ale tak myślę czy do tego nie wrócić, póki co czekam na oferty od portali Smile

Btw. Jeżeli ktoś ze starej ekipy chce pogadać czy coś to moje gg znacie, ew. znajdziecie w profilu Smile

Ave, Dobry wujcio.
G
grzesiuu Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 21:17 )

Cytat

Hektorek napisał(a):

Cytat

domi napisał(a):
Myślę że ten temat nie ma sensu, a Autor dostaje ostrzeżenie za obrazę.

Nie bądź takim materialistą, trzeba się wyluzować.

HaHa Nie ma to jak walnąć cytat z filmu "Chłopaki Nie Płaczą" Grin
H
Hektorek Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 21:11 )

Cytat

domi napisał(a):

Nie bądź takim materialistą, trzeba się wyluzować.
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 20:59 )
Widzę trochę napięta atmosfera przez ten temat ale powoli strona się rozwija wg mnie
powstała w sumie od zera więc raczej widzę sukces a nie porażkę tyle ode mnie;]
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 20:48 )
H
Hektorek Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 20:27 )
Chłopcy, nie kłóćcie się. Trzeba się wyluzować...
D
de_ace Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 20:12 )
EBX nie chce miec z tym nic wspólnego, z tego co mi mówił ; P
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 19:59 )

Cytat

domi napisał(a):

Cytat

Inventer89 napisał(a):
nie obraza, tylko wyrażenie własnej opinii, a tak w ogóle to czemu prawie wszyscy ze starej redakcji pozostali przy rangach, a Misek nie ma admina?

Po rozmowie z nim na gg zwątpiłbyś aby dać mu admina Smile

dobra, ale ja miałem newsmana od tematyki NO NFS, a tu ni mam...
I Co się stało z EBXem?
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 19:56 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):
nie obraza, tylko wyrażenie własnej opinii, a tak w ogóle to czemu prawie wszyscy ze starej redakcji pozostali przy rangach, a Misek nie ma admina?

Po rozmowie z nim na gg zwątpiłbyś aby dać mu admina Smile
D
de_ace Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 19:55 )
Ja tu nie chce admina ; P
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 19:52 )
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 19:42 )

Cytat

domi napisał(a):
Na psy to może ty schodzisz ale nie my Smile)

ej, spokojnie, ekipa była zgrana, atmosfera jak nigdzie indziej, teraz trochę zaginęła, bo niewielu "weteranów" tu jest.
D
de_ace Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 19:40 )
Może.. Smile
D
de_ace Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 19:36 )
Sudri chyba dalej na Gram.pl
H
Hektorek Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 19:33 )
Gdzie jest Sudri? Wie ktoś gdzie może się teraz kręcić?

Byłem tu bardzo dawno temu jako Quicker (newsman). Teraz piszę dla NeedForSpeed.PL i jest fajnie.
D
de_ace Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 04-01-2011 19:31 )
Ostatnio siedząc i patrząc na tutejszą administracje naszło mnie ile to czasu spędziłem w starej administracji. Postanowiłem złapać kontakt z tymi ważniejszymi osobami, żeby móc z nimi teraz chociaż pogadać. Przykro mi jest w sumie że strona jako ''strona'' - materiał się rozwija a redakcja schodzi coraz niżej, po prostu na psy... Często rozmawiam z tymi starymi znajomymi z nfsz z Inventerem, ostatnio łapałem kontakt z Quickerem, chciałbym jeszcze pogadać z Marsem, jak było na NFZone jeszcze jakieś bo ja wiem, 1,5 roku, 2 lata temu kiedy to my wszyscy byliśmy taką fajna ''rodzinką''. Szkoda że nie ma z nami EBX'a, Sudriego, moderatorów, newsmanów... Sam równiez żałuje że ja nie jestem w redakcji Smile Ale to taki temat specjalnie żeby nasza stara administacja mogła sobie tu pogadać ^^
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.