Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.
Kolejna znajoma twarz/nick
Jak znajdziesz czas, to wpadaj częściej chociażby na pogaduchy w SB lub chacie 
Cytat
Sudri napisał(a):
Ja wam dam zamknąćJestem, żyję i mam się dobrze
Hmm... ja już kilka razy wyrażałem swoją opinie co do reaktywacji strony, nie wiem czy ktoś poza Sebą, z którym mam stały kontakt, ktoś o tym słyszał
Nie chce mi się powtarzać tego, ale wątpię czy jest sens rozkręcać w sumie nowy portal, przy takiej konkurencji(trzy portale to już tłok przy tematyce "jednogrowej/jednoseryjnej"). Dla mnie tłumaczenia, że sprzedano poprzedni portal "bo nie starczyło na serwer" tez są gównianą wymówką, bo wystarczyło zapytać to dałbym serwer(no limits) z firmy z którą współpracuje. A to tylko jedna z opcji, bo jeżeli wyniki oglądalności stroną są prawdą to kasa z reklam powinna być jak najbardziej wystarczająca na serwer, dzienne 10 piw dla adminów i rower dla s-adminów pod choinke
Trzecia z opcji to sponsor, który znalazłby się w trymiga.
Co do ilości stron o NFS, to NFSM padło, NFS.pl ma sie słabo, Świat NFS podupada, więc jest dla nas miejsce, tylko trzeba to dobrze rozegrać i postanowić jedno: nie można co roku zmieniać nazwy serwisu żeby zaoszczędzić koszty domeny. I pozbierać ludzi ze starego NFS Poland, bo może nie do końca są świadomi że jesteśmy tutaj.
Jestem, żyję i mam się dobrze
Hmm... ja już kilka razy wyrażałem swoją opinie co do reaktywacji strony, nie wiem czy ktoś poza Sebą, z którym mam stały kontakt, ktoś o tym słyszał
Nie chce mi się powtarzać tego, ale wątpię czy jest sens rozkręcać w sumie nowy portal, przy takiej konkurencji(trzy portale to już tłok przy tematyce "jednogrowej/jednoseryjnej"). Dla mnie tłumaczenia, że sprzedano poprzedni portal "bo nie starczyło na serwer" tez są gównianą wymówką, bo wystarczyło zapytać to dałbym serwer(no limits) z firmy z którą współpracuje. A to tylko jedna z opcji, bo jeżeli wyniki oglądalności stroną są prawdą to kasa z reklam powinna być jak najbardziej wystarczająca na serwer, dzienne 10 piw dla adminów i rower dla s-adminów pod choinke
Trzecia z opcji to sponsor, który znalazłby się w trymiga.
Wiem, że parę osób swoją "karierę" zaczynało na nfs i jestem cholernie dumny, że tak się rozwinęli
Z naciskiem na Sebe i Quicker, którzy naprawdę zrobili postępy, a serce jakie Seba wkłada w ten portal jest do pozazdroszczenia
), piszę scenariusze, pracuje jako researcher i tester, wyszukujący "projektów z potencjałem"
Skomplikowane ;P Zresztą, nieważne. 
Cytat
Hektorek napisał(a):
Cytat
domi napisał(a):
Myślę że ten temat nie ma sensu, a Autor dostaje ostrzeżenie za obrazę.
Nie bądź takim materialistą, trzeba się wyluzować.
Cytat
domi napisał(a):
Myślę że ten temat nie ma sensu, a Autor dostaje ostrzeżenie za obrazę.
Cytat
domi napisał(a):
Cytat
Inventer89 napisał(a):
nie obraza, tylko wyrażenie własnej opinii, a tak w ogóle to czemu prawie wszyscy ze starej redakcji pozostali przy rangach, a Misek nie ma admina?
Po rozmowie z nim na gg zwątpiłbyś aby dać mu admina
Cytat
Inventer89 napisał(a):
nie obraza, tylko wyrażenie własnej opinii, a tak w ogóle to czemu prawie wszyscy ze starej redakcji pozostali przy rangach, a Misek nie ma admina?
Cytat
domi napisał(a):
Na psy to może ty schodzisz ale nie my)
Ale to taki temat specjalnie żeby nasza stara administacja mogła sobie tu pogadać ^^
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.