Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 09-01-2011 17:08 przez Adamo
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 17:08 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
obecnie to ja zajmuję się showroomem (dodawaniem fur) takie mam tylko uprawnienia a reszta to słabiutko nic się nie dzieje;(
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 16:29 )
Ja właśnie staram się o recenzenta również i właśnie pisze próbną recenzje. Co do newsów domi pisał, że nikogo nie brakuje i na razie nie ma co pisać.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 16:23 )

Cytat

Sudri napisał(a):
Ja piernicze... naliczyłem z 8 ludzi od pisania treści... (newsmani, redaktorzy, paru adminów), piszę Seba + jeden news od newsamana, + 3 arty od D3, który jest zwykłym userem. Wytłumaczy mi to ktoś po co tyle ludzi?

Ja nie wiem co kto tu robi, trzeba Sebolka zapytać Smile

wiem tyle że

Boy zajmuję się działem Klany NFS i reklamą

Matz dział F1

Seba Newsy

Skazo showromm

Smile
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 16:14 )
Ja piernicze... naliczyłem z 8 ludzi od pisania treści... (newsmani, redaktorzy, paru adminów), piszę Seba + jeden news od newsamana, + 3 arty od D3, który jest zwykłym userem. Wytłumaczy mi to ktoś po co tyle ludzi?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 15:48 )
Sezon trwa pół roku Smile
Nagroda na pewno będzie za zwycięstwo w Sezonie TF.
Możliwe że będzie to egzemplarz gry może Shift 2 Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 15:43 )
Ja mam jeszcze jedna propozycje. Za wygrany sezon tf mogłyby być nagrody w postaci tapety na pulpit przygotowanej przez naszego grafika lub jakiś drobny upominek, o ile budżet pozwala. Myślę że takie coś przyciągnęło by więcej tunerów i było by więcej walk, ale i tak już ich dużo jest..
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 10:43 )

Cytat

For3ver napisał(a):
Każdy admin powinien mieć opcje przyjmowania fur do SR, przez co auta były by szybciej dodawane.

I admin każdy ma tą możliwość, ale nie newsman czy Moderator.
Tylko Admini, Redaktorzy, i ludzie od Showroom'u.
To że PZero, Boy są adminami to nie oznacza że "Adminami"
Tylko ludźmi od pisania newsów co w dziale "Crew" jasno pisze.
Zresztą co narzekacie na dodawanie ? jak nie ja jestem to jest Adamo itp i każdy dodaje prawie cały czas, przestoju nie ma nieprawdaż ?
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 10:24 )
Każdy admin powinien mieć opcje przyjmowania fur do SR, przez co auta były by szybciej dodawane.
Czasem jest, no ale szczerze to masz racje ;d
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 03:52 )
http://nfszone.pl/strona,crew,5.html
Dział "Redakcja" zaktualizowałem.
Nie ma paru osób ale to ich wina bo nie podali mi danych na PW.
Sprawdźcie czy jest wszystko ok Smile

*Dodałem też listy pojazdów dla każdego nfs'a oraz pliki nadesłane przez użytkowników do downloadu.
*Dodałem Mapę Carbona i Most Wanted, oraz listę tras dla NFS II i NFS I.
*Podpiąłem pod przycisk Pliki w menu nfs link do download'u dla (nfs: hot pursuit, world, shift, undercover, pro street, carbon, most wanted, underground 2).

Dla reszty muszę stworzyć kategorie w dziale DL.
Przycisk Video, będę linkował dzisiaj.
Tak więc po woli uzupełniam te działy o NFS, ale jeszcze dużo roboty...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 06-01-2011 23:51 )

Cytat

Se3a napisał(a):
Z racji tego, że paru osobom nie pasowała ocena nfs'a w menu serii, od dziś działa w menu taki system jak w showroomie.
Głosować można tak samo jak w galerii i ten system będzie liczył średnią ocen.
Oczywiście oddać swój głos można tylko po dodaniu komentarza, no i w przyszłości zmienimy oczywiście nieco wygląd ów głosowania.

Na razie przykład oceny dam na podstronie Shift'a 2 http://www.nfszone.pl/artykul,nfs-shi...hed,4.html
Oczywiście taki skrypt znajdziecie również pod innymi nfs'ami.

Fajny pomysł, ale przydałoby się więcej gwiazdek 6 lub 10, bo niektóre gry ocenioby się na 4,5 a tu jest do wyboru 4 lub 5.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 06-01-2011 21:20 )
Z racji tego, że paru osobom nie pasowała ocena nfs'a w menu serii, od dziś działa w menu taki system jak w showroomie.
Głosować można tak samo jak w galerii i ten system będzie liczył średnią ocen.
Oczywiście oddać swój głos można tylko po dodaniu komentarza, no i w przyszłości zmienimy oczywiście nieco wygląd ów głosowania.

Na razie przykład oceny dam na podstronie Shift'a 2 http://www.nfszone.pl/artykul,nfs-shi...hed,4.html
Oczywiście taki skrypt znajdziecie również pod innymi nfs'ami.
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 06-01-2011 14:15 )
Re: NFSZone - dawne czasy.
Według mnie podstawową rzeczą jaką powinniście zrobić jest szczegółowa i wnikliwa ANALIZA RYNKU. Mówicie z przekonaniem, że nfs.pl upada itd itp sretete, ale zróbcie wgląd w staty, aktywność na forum, planowane zmiany na danym portalu, aktualność i skill redakcji Smile I ułóżcie to w listę. Dzięki temu będziecie wiedzieć z kim bezpośrednio rywalizujecie o userów i "ciepły dotyk na dupie narodu" ze strony EA Smile

Co do powrotu na stanowisko... redaktora, eee mam parę ofert, zobaczę czy to ma sens Smile
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Reklamowanie stron. 15 lata temu ( 05-01-2011 20:20 )
Re: Reklamowanie stron.
Czytając wszelakie komentarze userów typu za reklamowanie stron to wiesz co...
Ok. rozumiem że regulamin zabrania reklamowania stron o tematyce NFS, ale ja szczerze wychodzę z założenia że wszystko dla ludzi i reklamowanie kulturalne typu w podpisie czy w opisie furki w showroomie jest jak najbardziej dozwolone.

Zabronione reklamowanie jest na forum i w shoutboxie. Natomiast w podpisie, galerii czy w opisie profilu użytkownika ów reklama jest dozwolona ale tylko w sposób needforspeed.pl bez kodu na odnośnik czy sygnaturki reklamującej stronę.
Myślę że już wiecie o co chodzi i bardziej będę karał piszących bez sensu na shoutboxie niż tych reklamujących w sposób dozwolony inne portale o NFS.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 05-01-2011 16:41 )
Mnie szczerze nie zawiedli najbardziej użytkownicy.
A że do ów rodzinki się przywiązałem to po odejściu domiego, ebx'a i innych mimo próśb działania, odszedłem ze światu, a że po jakimś czasie napisał Dominik że powracamy z nfszone to mówię no gościu to jest dla mnie jak dom, od tego się zaczęło...

Jasne że wracam do pracy ! i mam zamiar kurwa zajebiście harować byle było zajebiście !
A dla mnie najważniejsza jest dalsza satysfakcja użytkowników tu panujących.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 05-01-2011 16:35 )
Sebolek co się pienisz Grin nie widzisz że tylko ja mam dostęp do tego i ty ;/

jest to do testów, bo będę coś robił.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 05-01-2011 16:33 )
Po co dowaliłeś taki panel na lewo gdzie newsy powinny widnieć ??
Czemu coś takiego robisz bez mojej zgody, skoro powiększyłeś panel boczny prawy do 7 ostatnich tematów to nie zajmuj tak dużej przestrzeni kolejnym panelem o forum...
M
miq Odpowiedział(a) w NFSZone - dawne czasy. 15 lata temu ( 05-01-2011 13:30 )
Z kolei ja pamiętam, że wtedy najprężniej działał showroom... a teraz dno i wodorosty
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 05-01-2011 11:30 )

Cytat

For3ver napisał(a):
Moim zdaniem przydało by się więcej tematów w panelu Co na forum.

Powiększyłem do 7 tematów.

Czekam na dalsze propozycje.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 05-01-2011 08:43 )
Moim zdaniem przydało by się więcej tematów w panelu Co na forum.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 05-01-2011 02:48 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):
proponuję licznik odwiedzin każdego newsa żeby zobaczyć ile odwiedzin mają newsy o jakiej tematyce.

Zrobione Smile
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.