Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.
Cytat
Sudri napisał(a):
Ja piernicze... naliczyłem z 8 ludzi od pisania treści... (newsmani, redaktorzy, paru adminów), piszę Seba + jeden news od newsamana, + 3 arty od D3, który jest zwykłym userem. Wytłumaczy mi to ktoś po co tyle ludzi?

Cytat
For3ver napisał(a):
Każdy admin powinien mieć opcje przyjmowania fur do SR, przez co auta były by szybciej dodawane.

Cytat
Se3a napisał(a):
Z racji tego, że paru osobom nie pasowała ocena nfs'a w menu serii, od dziś działa w menu taki system jak w showroomie.
Głosować można tak samo jak w galerii i ten system będzie liczył średnią ocen.
Oczywiście oddać swój głos można tylko po dodaniu komentarza, no i w przyszłości zmienimy oczywiście nieco wygląd ów głosowania.
Na razie przykład oceny dam na podstronie Shift'a 2 http://www.nfszone.pl/artykul,nfs-shi...hed,4.html
Oczywiście taki skrypt znajdziecie również pod innymi nfs'ami.
I ułóżcie to w listę. Dzięki temu będziecie wiedzieć z kim bezpośrednio rywalizujecie o userów i "ciepły dotyk na dupie narodu" ze strony EA 
nie widzisz że tylko ja mam dostęp do tego i ty ;/Cytat
For3ver napisał(a):
Moim zdaniem przydało by się więcej tematów w panelu Co na forum.
Cytat
Inventer89 napisał(a):
proponuję licznik odwiedzin każdego newsa żeby zobaczyć ile odwiedzin mają newsy o jakiej tematyce.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.