Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 10-01-2011 19:34 przez Siekierka
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 19:34 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Tak, design będzie trzeba lekko poprawić. A dlaczego? Jest za mało "portalówkowy", a taka ilość funkcji na stronie aż prosi się o coś takiego. Smile Grafiki do newsów? Ok, załatwione. Ale chyba je będę od nowa robił - napisy. Grin
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 19:33 )
Dodać mały drobiazg na stronkę który w codziennym użytkowaniu strony przyda się, to jeszcze fochy robicie , najlepiej to nic nie robić.
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 19:23 )
ZGADZAM SIĘ Z SEBĄ JEST DOBRZE NIE MA CO ŚWIROWAĆ

trzeba się zająć np grafikami do newsów można je zmienić;] np;]
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 19:15 )
Dla mnie te dodatki dominik są do dupy strony potrzebne.
Lepiej zająć się galerią dla menu serii nfs i bardziej myśleć jak skay mówi na polepszeniu designu strony bo od tych wszelakich dodatków, strona za bardzo cukierkowa się robi.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 18:51 )

Cytat

skay napisał(a):
Aha no dobra dobra, ja bym go po prostu lekko zmodyfikował. Wink

To podaj propozycje jakieś ...
skay
skay Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 18:28 )
Aha no dobra dobra, ja bym go po prostu lekko zmodyfikował. Wink
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 18:21 )

Cytat

skay napisał(a):
A ja bym raczej wolał pomyśleć nad nową koncepcja szablonu, taki jak ten, tylko jakieś v2, ale całkiem inne. Wink I wtedy dodawać funkcje Wink

Ten wygląd zostaje na parę ładnych lat, mogę go tylko zmodyfikować.
skay
skay Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 18:09 )
A ja bym raczej wolał pomyśleć nad nową koncepcja szablonu, taki jak ten, tylko jakieś v2, ale całkiem inne. Wink I wtedy dodawać funkcje Wink
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 16:59 )

Cytat

benek napisał(a):
Co wy na to żeby zareklamować stronę na YouTube ? Już wysłałem do Domiego pytanie o to i czekam na odp Smile

Do tego trzeba mieć konto z dużą ilością widzów i dość dobre ciekawe filmiki o NFS.
B
benek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 11:22 )
Co wy na to żeby zareklamować stronę na YouTube ? Już wysłałem do Domiego pytanie o to i czekam na odp Smile
serek
serek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 08:25 )

Cytat

Sudri napisał(a):
1. Sporo na tej stronie spędziłem i zależy mi na tym, że jak już jest to żeby się rozwijała w dobrym kierunku. Więc pytam: Boy, jaka forma reklamy? Jakie masz doświadczenie w PR-rze i researchingu?

2. Można by to uatrakcyjnić i dodać nowe "tytuły" np. Koleś od Showroomu miałby - Showroom Owner, koleś od reklamy coś w stylu Public Relations, a newsmani i redaktorzy po prostu Administrator. Bo naprawdę ciężko rozliczać ludzi z tego co robią Smile

Jestem za.
Jeszcze dodam że już dla seby na gg podsunąłem pewien pomysł.Otóż osoba otwierająca i kończąca pojedynki miałaby nową rangę Prowadzący walki
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 01:18 )
Teraz jest OK Smile
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 00:55 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):
Zapowiada się super, ale po kliknięciu na Moje posty (nie wiem jak z tematami, bo mam ich mało) i kliknięciu na inną stronę, np. 2 wyskakuje Not Found

O dzięki Inverter ze zmęczenia zapomniałem dodać funkcji, powinno być już ok.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 00:49 )
Zapowiada się super, ale po kliknięciu na Moje posty (nie wiem jak z tematami, bo mam ich mało) i kliknięciu na inną stronę, np. 2 wyskakuje Not Found
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 00:33 )
Nowe Funkcje, zapraszam do testowania. Funkcja działa oczywiście dla zalogowanych użytkowników.

iv.pl/../../images/95117832158465914895.png
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 00:08 )
1. Sporo na tej stronie spędziłem i zależy mi na tym, że jak już jest to żeby się rozwijała w dobrym kierunku. Więc pytam: Boy, jaka forma reklamy? Jakie masz doświadczenie w PR-rze i researchingu?

2. Można by to uatrakcyjnić i dodać nowe "tytuły" np. Koleś od Showroomu miałby - Showroom Owner, koleś od reklamy coś w stylu Public Relations, a newsmani i redaktorzy po prostu Administrator. Bo naprawdę ciężko rozliczać ludzi z tego co robią Smile
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 19:52 )
Też wyślę ale to po 10 jak wypłata będzie. Grin
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 19:47 )
Ja chętnie wyśle sms'a jak doładuje kome ; ) Mam nadzieje, że nie tylko ja.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 19:42 )
Zapraszam: http://nfszone.pl/strona,dotacja,44.html
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 09-01-2011 17:58 )
Dajcie jakąś dobrze działającą stronę do dodawania newsów, bo czasami mam newsy o tematyce innej niż NFS, ale związanymi z samochodami (tak jak to było na NFSPoland)
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.