Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.
Grafiki do newsów? Ok, załatwione. Ale chyba je będę od nowa robił - napisy.
Cytat
skay napisał(a):
Aha no dobra dobra, ja bym go po prostu lekko zmodyfikował.
Cytat
skay napisał(a):
A ja bym raczej wolał pomyśleć nad nową koncepcja szablonu, taki jak ten, tylko jakieś v2, ale całkiem inne.I wtedy dodawać funkcje
I wtedy dodawać funkcje
Cytat
benek napisał(a):
Co wy na to żeby zareklamować stronę na YouTube ? Już wysłałem do Domiego pytanie o to i czekam na odp
Cytat
Sudri napisał(a):
1. Sporo na tej stronie spędziłem i zależy mi na tym, że jak już jest to żeby się rozwijała w dobrym kierunku. Więc pytam: Boy, jaka forma reklamy? Jakie masz doświadczenie w PR-rze i researchingu?
2. Można by to uatrakcyjnić i dodać nowe "tytuły" np. Koleś od Showroomu miałby - Showroom Owner, koleś od reklamy coś w stylu Public Relations, a newsmani i redaktorzy po prostu Administrator. Bo naprawdę ciężko rozliczać ludzi z tego co robią
Cytat
Inventer89 napisał(a):
Zapowiada się super, ale po kliknięciu na Moje posty (nie wiem jak z tematami, bo mam ich mało) i kliknięciu na inną stronę, np. 2 wyskakuje Not Found

NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.