Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 11-01-2011 12:32 przez Skazo
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 12:32 )
Re: Redakcja (Głosowanie)
Tak, chodzi mi o to, że jesteś za pewny i nadużywasz swojej rangi. Ale nie będziemy tu offtopować bo nie o to chodzi. Koniec tematu.
skay
skay Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 11:41 )
Też ci o coś chodzi czy tak tylko piszesz. ja jestem spokojny i opanowany... po prostu to co tutaj się momentami dzieje to jest próg. Nikogo nie buntuję, acz kolwiek wolał bym motywować. Nie jestem tu bez powodu. Smile
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 11:34 )
Skay nie bądź taki pewien siebie, po to ten temat został założony, żeby każdy mógł wygłosić swoją opinię co do wyżej wymienionych osób, a że Ty jesteś jedną z tych osób, to Ty możesz zwinąć żagle. Od pilnowania porządku jest każdy admin, moderatorem też każdy może być. Każdego z redakcji zatrudnił Domi bądź Seba, więc bez tekstów typu " jeżeli wam się coś nie podoba, to zwijać żagle " proszę, bo jesteś za pewny i wykorzystujesz to, że jesteś adminem. Gdyby nie to że benek i k_kuba są za młodzi i nie mają doświadczenia, to bym Ciebie wytypował, właśnie za takie zachowanie. Tu ma być spoko atmosfera Panie Administratorze.
skay
skay Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 10:45 )
Jestem grafikiem na portalu, jeżeli będzie do roboty coś typu belki, logo, banner etc. to tak, a nie do Sygnaturek. Do tego moderator i pilnuję porządku. bez powodu tu nie trafiłem... Zatrudnił mnie Se3a i Domi, jeżeli wam się coś nie podoba, to zwijać żagle. Smile
dongU
dongU Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 09:53 )
PZero ja ci coś powiem nie jestem od wrzucania aut do SR i Team Flight także wiesz...
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 11-01-2011 09:12 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
A ja bym proponował żeby w panelu usera "Ulubione" zamiast ulubionych filmów były ulubione projekty z SR, tylko oczywiście Domi by musiał to zakodować ładnie, żeby pod każdą furą w SR był przycisk "dodaj do ulubionych". Filmy mało co mają wspólnego z naszą stroną, myślę że wystarczyłby temat na forum, a projekty w SR jak najbardziej są w tematyce naszej strony. Łatwiej by było potem nasz ulubiony projekt znaleźć, i jeszcze raz na niego popatrzeć, nie wspomnę już o wyróżnieniu dla tego kto ten projekt wykonał. Na unli~~ fajnie to zrobili.
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 08:53 )
Adamo napisałeś tak jakbyś sam SR obsługiwał ;p

Szczerze mówiąc nie wiem kto miałby odejść od grona redakcji, ja też za dużo nie robię bo jestem tylko od SR, ale myślę że nie wykorzystywałem swojej rangi. Jestem na tej stronie już parę lat i prawdopodobnie za jakiś czas będę miał nowe zadania. Co do tego kto miałby odejść, to po głębszym zastanowieniu stwierdzam tak:

3ND - nie wiedziałem czym się zajmuje, na stronie też go nie widuje
k_kuba - niestety ziomek uważam, że brak Ci jeszcze doświadczenia, ale w przyszłości to się pewnie zmieni bo jesteś młody
benek - to samo co k_kuba
serek
serek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 11-01-2011 08:31 )
^^ Nie wie co ma napisać. Zapewne układa na Ciebie dissa:lol

Skoro powstaje już dział o F1 to proponuję aby dodać również o czymś co dzieje się w naszym kraju.Mam tu na myśli drift albo wyścigi na 1/4 mili.
serek
serek Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 08:19 )
-Moderson On chyba też jest tylko od sr bo jeszcze żadnego newsa nie napisał
-Adamo Nie ma ciężkiej roboty ,ale przynajmniej ją wykonuje
-Skay Jak do tej pory nic nie zrobił
-Matz Jak do tej pory nic o F1 nie widzę(rozumiem że jest przerwa ale,przynajmniej dział mógłby już powstać)
-PZero Do typa nie mam zastrzeżeń.W pełni wykonuje polecone mu zadanie
-Boy Nie wiem jak tam rozgłasza naszą stronkę.Jednak dział klany to jego zasłga
-3ND Miał swój próby okres na newsmana i co?? 2 żałosne newsy napisał
-For3ver Działa i wie co należy do jago obowiązków
-Siekacz nabijanie postów nic więcej
-k_kuba nabijanie postów nie więcej
-benek nabijanie postów nic więcej
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 08:10 )
Skay - Jak dla mnie wcale nie powinien tu trafić. Kłócił się o to że dostał warna i nie potrafi przyznać racji, tylko on jest adminem i już wszystko może. Jest tutaj grafikiem to niech się nie wywyższa i pilnuje grafy a nie forum. Jako grafik na razie nic nie zrobił, ale na okres próbny powinien chociaż ikonki do newsów zrobić np. Powiedz mi czemu mam ci nie dać ostrzeżenia na forum ? Nie przeczytałeś regulaminu gry, więc dałem ci ostrzeżenie, a ty się kłóciłeś
i je usunąłeś. Nie umiesz się przyznać do własnego błędu i za to dajesz mi warna. Ogarnij się i lepiej sam stąd odejdź, bo pchasz się gdzie nie trzeba.

3nd - No sorry ziomek, ale mało piszesz, mało jesteś i newsy no słaby ;/

k_kuba - No nie spełniasz się w roli moda no i sam czasem musisz być poprawiany.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 08:04 )
-Moderson - nie głosuję na niego, wiem, że ma też dużo spraw na głowie,
-Adamo - nie wiedziałem, że jest admin od SB; ale idzie ci jakoś tak ok w miarę,
-Skay - yyy... Mam taką samą opinię jak Sudri, jest dużo do zrobienia, a mimo tego, że ja grafikiem nie jestem to więcej w tym robię niż on (niestety),
-Matz - newsman... Pisz coś. Smile
-PZero - yyy... No comment, siebie to chyba głupio oceniać, ale zabieram się do roboty,
-Boy - reklama... Ano tak, członek SSC to reklamy,
-3ND - yyy... Jeden news w czasie kadencji? Nieporozumienie,
-For3ver - sprawdza się jako moderator,
-Siekacz - nie wiem, nie widziałem go w akcji,
-k_kuba - jesteś od wrzucania aut do SR i Team Fight? Bo na to wygląda,
-benek - nie wiem, nie widziałem go w akcji.

Ja... Nie głosuję na nikogo. Wyraziłem tylko swoją opinię, ale nie będę nikogo wykluczał. Każdy człowiek jest na swój sposób ok, ale przykre, że niektórzy wykorzystują swoje stanowisko (skay) do wywyższania się nad innymi, zamiast RUSZYĆ K***A D**Ę I ZACZĄĆ COŚ ROBIĆ, bo jest dużo do zrobienia.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 10-01-2011 22:58 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):

Cytat

Se3a napisał(a):
połowa nic nie robi a pierdzieli 3PO3
Dobra dobra, wiemy że chodzi o politykę, nie musiałeś tego tak ukrywać Pfft

A tak na serio to nie wiem kogo wyrzucać, bo nie wiem za co byli odpowiedzialni, czy za pisanie newsów czy za porządek na forum, czy za dodawanie fur do SR i przy tych dwóch ostatnich jest to trudne do ocenienia przez userów, którzy nie widzą działań nawet jeśli są one wykonywane

Hehe, może może a jak nie wiesz od czego są to jest dział "Redakcja" a zresztą widać czy ktoś coś robi poza pisaniem postów i komentowaniem fur.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 10-01-2011 22:43 )

Cytat

Se3a napisał(a):
połowa nic nie robi a pierdzieli 3PO3
Dobra dobra, wiemy że chodzi o politykę, nie musiałeś tego tak ukrywać Pfft

A tak na serio to nie wiem kogo wyrzucać, bo nie wiem za co byli odpowiedzialni, czy za pisanie newsów czy za porządek na forum, czy za dodawanie fur do SR i przy tych dwóch ostatnich jest to trudne do ocenienia przez userów, którzy nie widzą działań nawet jeśli są one wykonywane
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 10-01-2011 22:38 )
-Moderson później na pewno się zaangazuje
-Adamo ja zajmuje się galerią i idzie to w miarę płynnie
-Skay grafik ale nie ma tu co do roboty lecz motywuje innych
-Matz sprawy f1 przerwa wiec nie ma co robić
-PZero lenił się ale napisał kilka ciekawych newsów a to się chwali
-Boy w sumie nie wiem czym się tak na prawadę zajmuje download trochę leży
-3ND chyba tez nic nie zrobił??
-For3ver moderator jako jedyny wogóle coś z modów robi reszt śpi
-Siekacz nie robi nic po prostu nie wiem po co mu mod
-k_kuba mimo chęci tez nie widzę jego zaangażowania
-benek też mało zrobił ale coś zamierza wiec zobaczymy

osoby na czerwono wg mnie powinny wylecieć

Ps nie obrażać się taka jest prawda! niestety. Jestem obiektywny
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 10-01-2011 22:38 )
Ja głosuję za wywaleniem Siekacza. I nie myślcie że piszę go bo go nie lubię itd., nie.
Więc Dlaczego:
Wszyscy inni cośtam zrobili dla strony, a jego wkładu w ogóle nie widziałem. Wejdzie raz na jakiś czas, napisze coś w SB i to na tyle - moim zdaniem nie zasługuje na moda.
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 10-01-2011 22:33 )
3ND - eee, a kto to? (to chyba wystarczający powód)
Boy - reklama? A on wie w ogóle co to znaczy? Zadawałem pytanie chyba ze sto razy na forum jakie on ma w tym doświadczenie i plan na reklamowanie strony. Czy potrafi pisać na tyle dobrze, że EA nie wyśmieje nas, gdy nasz "Dział PR"(-.-) wyślę propozycje współpracy?
Skay - nie wiem jakim jest grafikiem, ale jak taką ma rangę to dziób przed Photoshopa i pozabierać uprawnienia.(ew. zostawić od SR, do tego zawsze sie przydadzą ludzie). Zabrać uprawnienia i póki co powodu do wyrzucenia chyba nie widzę. Oprócz kompletnego braku pojęcia o tym czym zajmuje się admin/mod.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 10-01-2011 22:25 )
Sprawa jest wagi może nie państwowej ale nie ma miejsca w niej na uśmieszki i żarty.
Do piątku z naszej redakcji zostaną wyłączone 3 osoby, w trybie ogólnego głosowania.
Osób w redakcji jest za dużo, połowa nic nie robi a pierdzieli 3PO3, dlatego głosowanie trwa do Piątku 14.01.2011r.

Lista przyjętych do Redakcji NFSZone.

-Moderson
-Adamo
-Skay
-Matz
-PZero
-Boy
-3ND
-For3ver
-Siekacz
-k_kuba
-benek

Każdy wie kto się czym zajmuje oraz jak się zachowuje.
Nie głosujemy poprzez wybranie 3 osób, tylko ten wybór musi być oparty o fakty oraz własną opinię.
Przyjmę tylko sensowne zgłoszenia tu na forum ! i tylko takie wypowiedzi będą się liczyć.

Nie wymieniłem Ridera, gdyż to nowy ziomek w redakcji.
Aha możecie wybrać minimum jedną osobę na wylot a maksymalnie 3.
Ja nie chcę być jako twórca tego tematu oceniany za Twardego i nie Uprzejmego Admina.
Po prostu doszło tyle skarg i domi też powiedział że porządek trzeba zrobić w redakcji, to ja sobie wymyśliłem
że taki sposób głosowania będzie najlepszy i dzięki temu będziemy mogli wyrzucić kogoś z redakcji opierając się o ocenę.
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 22:11 )
1. Sporo na tej stronie spędziłem i zależy mi na tym, że jak już jest to żeby się rozwijała w dobrym kierunku. Więc pytam: Boy, jaka forma reklamy? Jakie masz doświadczenie w PR-rze i researchingu?

Odpowie mi ktoś wreszcie? O_O
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 20:25 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):

Cytat

Se3a napisał(a):
Dla mnie te dodatki dominik są do dupy strony potrzebne.
Lepiej zająć się galerią dla menu serii nfs i bardziej myśleć jak skay mówi na polepszeniu designu strony bo od tych wszelakich dodatków, strona za bardzo cukierkowa się robi.
otóż to! potrzebne są tylko małe poprawki i trzeba się wziąć za forum, bo wygląda słabo, oczywiście mówię o treści.

O forum było już coś kiedyś mówione Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 10-01-2011 20:23 )

Cytat

Se3a napisał(a):
Dla mnie te dodatki dominik są do dupy strony potrzebne.
Lepiej zająć się galerią dla menu serii nfs i bardziej myśleć jak skay mówi na polepszeniu designu strony bo od tych wszelakich dodatków, strona za bardzo cukierkowa się robi.
otóż to! potrzebne są tylko małe poprawki i trzeba się wziąć za forum, bo wygląda słabo, oczywiście mówię o treści.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.