Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 13-01-2011 01:01 przez Sudri
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 01:01 )
Re: Ogólnie o NFSzone, społeczność.
Nie wiedziałem, w którym temacie mam się odnieść, bo "źródłowy" został zamknięty, a chętnie odniosę się do pewnych postów. Temat traktujcie jako hmm.. ogólna dyskusja o społeczności portalu. Rozwiązywane wszystkie spory i inne pierdoły, a "Szanownych Panów moderatorów"(jest grzecznie, nie?) proszę o stworzenie Offtopu z prawdziwego zdarzenia, gdzie posty nie będą liczone i by w nim znalazł się ten temat.

Domi
Czytał Pan Szanowny ten Temat ??
Sudri moim zdaniem za dużo sobie pozwalasz tymi wyzwiskami, ty myślisz że jesteś tutaj Bogiem ?
I tak właśnie tym postem zarobiłeś ode mnie ostrzeżenie !

Komentarz: Szanowny Pan czytał. Wyzwiska... hmm zgodzę się, trochę przegiąłem, ale lekko się wkur..., bo chodziła mi po głowie jedna osoba.
Bogiem? Ani ksztyny boskości w sobie nie widzę, ale jak wysuwasz takie wnioski to coś musi w tym być ooo tak Wink

Boy
@Sudri
, narzekaliście na Skazo, a Ty zachowujesz się podobnie. Poniekąd obrażając mnie. Coś Ci zrobiłem ? Człowieku nawet Cię nie znam. A że mało wchodzę i udzielam się na NFSzone to nie do mnie pretensje o to ale do mojego dostawny internetu -,-. Strasznie dużo mówisz i rozkazujesz, może sam byś coś zrobił ?! Co do Twojej wypowiedzi odnośnie klanów to się nie zgodzę, dobrze byłoby jakby na wszystkich stronach klanowych w Polsce widniało nasze logo = większy rozgłos = więcej userów = ruch na stronce.

@Se3a
przenieśliście już hosting ? Chciałbym zacząć ten downloads w końcu Wink

@domi wg mnie chce być fajny, dlatego piszę jak piszę ;]

Komentarz: Pokaż mi w mojej wypowiedzi choć jeden fragment, w którym bezpośrednio obrażam Ciebie. Nie ma "poniekąd", bo stricte krytykuje wymyślenie takiej funkcji i nie wymyślaj Wink
Co do klanów... Posiedź trochę przy reklamie to dowiesz się, że to raczej = spopularyzowanie www(od tej zlej strony), złe wyniki klanu czy cokolwiek kojarzone bezpośrednio z portalem, opinia lizodupów, którzy szukają na siłę reklamy u byle kogo Smile Jasne, logo na każdej stronie to świetna sprawa tu się zgodzę, ale tylko i wyłączenie LOGO, bez jakiejś bezsensownej współpracy. Współpraca jak już to ŚCISŁA - z jednym klanem najlepiej. Logo na ich koszulkach podczas turniejów, szczegółowe relacje, wywiady z członkami teamu itd - to ma sens.
Chce być fajny? Człowieku, myślisz, że ja potrzebuje się "dowartościowywać"? Gdybym kiedykolwiek to robił to na pewno nie na forum, nie dzięki Tobie i nie w ten sposób Wink

Skay
Sudri przypomina mi McCrea'e. Tyle że McCrea pisał co kolwiek z sensem i nie obrażał. Mój dobry kumpel, wpożo gość ten McCrea. Przejrzał, tak to powiedzieć, osobowość Hakeryk'a2 który, wg. mnie "Mądrze filozofował" Z reszta kto zna hakeryka ten wie jak pisze Artykuły czy posty czy co kolwiek.

Ja moje zdanie na temat Sudri'ego napisałem. Kiedyś, pamiętam tego gościa był ok. teraz zrobił się kozak. Zauważyłem to nie tylko ja, na szczęście. Smile Prywatnie nie mam nic do tego kolesia, tylko tutaj twierdzi że jest "kimś, nad kimś" Smile

Komentarz: Zacznę od tego, że Hakeryk to świetny gość, za czasów świetności obu portali sporo gadaliśmy i zgodze sie, że miał również unikalny "styl", ale za ch... ekhem chiny nie wiem po co o tym wspomniałeś? Pfft
Widać teraz idealnie jak bardzo potrzebowałeś "sojuszników", by napisać wreszcie coś "z jajem" Wink
"Kimś, nad kimś" - ciekawe stwierdzenie, rozumiem, że jestem nadczłowiekiem? Ciekawe naprawdę ciekawe ;D Co prawda potrafię zjeść naraz z 25 pierogów, ale żeby od razu takie określenia? No no no ;D

De_ace do Skaya
Ja nie rozumiem, że Ty masz czelność o kimkolwiek mówić per ''kozak'' .. Smutne Smile Popatrz w lustro czasem.

Komentarz: Jedyny trzeźwo myślący, nie stłamszony i trzymający się kurczowo swojego zdania Smile Piona!

Puentunia:

Hmmm "kozaczę"? Ludzieee, jak wy jesteście wyczuleni na krytykę... Tak bardzo skupiacie się na sobie, że wśród moich często nie ukrywam chamskich wypocin zamiast dostrzegać rad na przyszłość, dostrzegacie jedynie to co "mogłoby w was uderzyć".
Powiem wam szczerze, że chciałem wam pokazać jak to wszystko wygląda "w tej branży", jak bardzo nie jesteście na to przygotowani. Niektórym brak kompletnie sensownych argumentów, nawet by się bronić. Najlepiej się popłakać w poście i uciec pod łóżko. Połowa moich wypowiedzi była specjalnie "podrasowana", byście dostali po dupie, bo nie można całe życie prosić kogoś, by coś zrobił i rzadko kto będzie, uwierzcie. To odnosi się głównie do administracji, bo jedynym "twardzielem", który może już powiedzieć śmiało, że "doświadczenie go tego nauczyło" jest Seba, który widać, że jest przygotowany na to co robi.

I mam do tego portalu cholernie wielki sentyment, bo jest jednym z tych na których rozwijałem umiejętności, zaczynałem swoją "podróż po redakcjach", poznałem wielu niesamowitych ludzi i jeżeli myślicie, że pozwolę jakimś dzieciakom neo i niekompetentnej administracji(nie mówie o wszystkich, więc nie strzelać focha jak to lubicie robić) zabrać NFSzone należne mu miejsce najlepszego portalu w Polsce(nie chodzi o miliony wejść, bo widać, że niektórzy chcą robić zwykła "masówkę") i jednego z najlepszych na świecie(te tytuły powinien otrzymać już dawno) o tej tematyce to się GRUBO MYLICIE Smile

Ave, Ja.

PS. Btw. zauważyłem, że "kozak" i "kozaczę" to wasze ulubione słowa ;> Mimo tego, że wiem, iż w życiu zrobiłem i zrobię więcej niż niektórzy, nie uważam żebym kozaczył, dopiero mogę zacząć. I zrobię więcej nie z mojej wrodzonej zajebistości, ale dzięki temu, że biorę się za coś co po prostu potrafię robić, słucham rad ludzi lepszych ode mnie i cokolwiek robię to robię to na 100%, zrozumcie wreszcie o co chodzi i zacznijcie rozróżniać pewne rzeczy, a nie wpieprzacie wszystko do jednego koszyka "kozak", bo zachowujecie się jako ograniczone dzieciaki, a nimi chyba nie jesteście, hm? ;>

Nie wiem czy kogoś znowu "NIBY URAZIŁEM" czy złamałem jakikolwiek punkt regulaminu, jeżeli tak to walnijcie mi warna. Fajnie wygląda w profilu.

Ave, ja, po raz drugi.

PS2. I pozdrawiam wszystkich normalnych userów, jest was wielu(na szczęście), więc nie wypisze wszystkich, ale serce rośnie jak widzę was jako czynnych uczestników w życiu tej społeczności Wink Szczególnie nowego obiecującego admina - PZero, masz chłopię zadatki na kawał redaktorzyny, trzymaj tak dalej i pamiętaj - zawsze musisz mieć swoje zdanie Smile Nie będę Ci tutaj prawił kazań czy coś w tym stylu, wszystko przychodzi z czasem, wystarczy szczypta talentu, dużo ciężkiej pracy i tony ambicji Smile
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 00:14 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.

Cytat

Inventer89 napisał(a):
proponuję przywrócić avka Laluni w profilu reklamy nfszone Smile

Jestem za! ;D Ale bez cenzury, po co bielizna...
skay
skay Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 12-01-2011 18:51 )
Re: Redakcja (Głosowanie)
No wybacz De_Ace, ale ja nie kozaczę tak jak on. Smile Jeżeli wiesz co to w ogólne znaczy. Smile
D
de_ace Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 12-01-2011 18:48 )

Cytat

Kiedyś, pamiętam tego gościa był ok. teraz zrobił się kozak.

Ja nie rozumiem, że Ty masz czelność o kimkolwiek mówić per ''kozak'' .. Smutne Smile Popatrz w lustro czasem.
skay
skay Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 12-01-2011 18:17 )
Sudri przypomina mi McCrea'e. Tyle że McCrea pisał co kolwiek z sensem i nie obrażał. Mój dobry kumpel, wpożo gość ten McCrea. Przejrzał, tak to powiedzieć, osobowość Hakeryk'a2 który, wg. mnie "Mądrze filozofował" Z reszta kto zna hakeryka ten wie jak pisze Artykuły czy posty czy co kolwiek.

Ja moje zdanie na temat Sudri'ego napisałem. Kiedyś, pamiętam tego gościa był ok. teraz zrobił się kozak. Zauważyłem to nie tylko ja, na szczęście. Smile Prywatnie nie mam nic do tego kolesia, tylko tutaj twierdzi że jest "kimś, nad kimś" Smile
B
benek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 12-01-2011 05:51 )
A może taki drobny dodatek żeby jednym kliknięciem wejść do archiwum TF. Żeby zobaczyć swoje wyniki jeśli walka zniknie bo ktoś może zrobić posta a ona zniknie.
Boy
Boy Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 12-01-2011 02:15 )
Sorry, zwracam honor. Miałem na myśli Skaya, podobne nicki i literówke walnąłem Wink
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 12-01-2011 01:50 )
Skoro zbierasz na nowo to pozwolę sobie skopiować mój ostatni post:

Proponuję, żeby w panelu usera "Ulubione" zamiast ulubionych filmów były ulubione projekty z SR, tylko oczywiście Domi by musiał to zakodować ładnie, żeby pod każdą furą w SR był przycisk "dodaj do ulubionych". Filmy mało co mają wspólnego z naszą stroną, myślę że wystarczyłby temat na forum, a projekty w SR jak najbardziej są w tematyce naszej strony. Łatwiej by było potem nasz ulubiony projekt znaleźć, i jeszcze raz na niego popatrzeć, nie wspomnę już o wyróżnieniu dla tego kto ten projekt wykonał. Na unli~~ fajnie to zrobili.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 12-01-2011 01:49 )
No ja też pierwsze słyszę kto narzekał na skaza ?
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 12-01-2011 01:44 )
Boy, kto na mnie narzekał bo chyba nie doinformowany jestem ? Czy ja kogoś obrażam ? o.0
Boy
Boy Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 12-01-2011 01:19 )
@Sudri
, narzekaliście na Skazo, a Ty zachowujesz się podobnie. Poniekąd obrażając mnie. Coś Ci zrobiłem ? Człowieku nawet Cię nie znam. A że mało wchodzę i udzielam się na NFSzone to nie do mnie pretensje o to ale do mojego dostawny internetu -,-. Strasznie dużo mówisz i rozkazujesz, może sam byś coś zrobił ?! Co do Twojej wypowiedzi odnośnie klanów to się nie zgodzę, dobrze byłoby jakby na wszystkich stronach klanowych w Polsce widniało nasze logo = większy rozgłos = więcej userów = ruch na stronce.

@Se3a
przenieśliście już hosting ? Chciałbym zacząć ten downloads w końcu Wink

@domi wg mnie chce być fajny, dlatego piszę jak piszę ;]
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 12-01-2011 01:11 )

Cytat

Jeszcze raz jakiś tępostrzałowiec usunie mój post to urwę jaja i zrobię z nich dwie nowe emotikony.

Czytał Pan Szanowny ten Temat ??

Sudri moim zdaniem za dużo sobie pozwalasz tymi wyzwiskami, ty myślisz że jesteś tutaj Bogiem ?

I tak właśnie tym postem zarobiłeś ode mnie ostrzeżenie !
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 12-01-2011 00:35 )
Co za pała skasowała mojego posta?!

Pisałem coś w stylu:

Boy, pierwszy raz widzisz mnie na stronie? Bez komentarza

Żal dupę ściska jak widzę na siłę wymyślona funkcje dla Boya. Zajmuje się rozmowami z klanami NFS? A co, aż tyle ich niby w Polsce mamy? Poza tym po co rozpoczynać współprace z każdym byle jakim zespołem? Rozpocząć współprace z dwoma najlepszymi polskimi teamami i 1-2 zespoły z zagranicy(reklama zagranicą = trzeba zrobić portal również w języku angielskim).
Jak dla mnie powinna być osobna osoba wyłączenie od PR'u. Zajmować się będzie współpracą z innymi portalami, researchingiem, rozmowami z partnerami(np. EA), pisaniu oficjalnych ogłoszeń itd itp Smile

Reasumując - załatwić człowieka, który zostanie Szefem Public Relations. Weźmie sobie do współpracy dwóch ludzi i będzie już jakiś zalążek działu PR.

Ave, Dobry Wujcio.

Jeszcze raz jakiś tępostrzałowiec usunie mój post to urwę jaja i zrobię z nich dwie nowe emotikony.

Jeszcze raz kogoś obrazisz dostaniesz warna ; ) ^F3
Viktor
Viktor Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 23:07 )
Sam chciałem do was napisać aby być narazie zwykłym userem Smile Na stronie jestem przelotnie. Mam problemy rodzinne, oraz ze szkołą także nie jest łatwo. Wiecie, że zawsze byłem dobrym (mam nadzieję) przykładem admina. Powodzenia redakcji!
Siekacz
Siekacz Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 22:46 )
Mam sobie zmienić kolorek już na biały?
EDIT: Przepraszam, nie zauważyłemPfft Żeby nie było że nabijam posty, proszę o skasowanie.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 22:17 )
Po krótkiej aczkolwiek treściwej rozmowie, wraz z dominikiem ustaliliśmy kto zostaje i od czego jest oraz kto niestety został wyrzucony z redakcji.

Moderson- Walki tunerów

Adamo- Showroom

Skay- Tuning tygodnia, grafik

Matz- F1

PZero- Newsy

Boy- Klan NFS, ????
* co do boy'a to mamy wątpliwości bo poza własną stroną nie widzę na innych naszego buttona.
to ja sam prywatnie musiałem pisać do lx-teamu o partnerstwo...

For3ver - moderator/prowadzący walki

3ND - Download

Skazo - Showroom

Rider - Główny Moderator Forum

Vild, Siekacz, k_kuba, benek, McRae te osoby od czasu powstania strony wykazywały inicjatywę ale za małą by być w redakcji.
Oczywiście nie oznacza to że nie mają szansy powrócić na stanowisko, ale muszą sobie na to zapracować.

DZIĘKUJEMY ZA PRACE ! I ŻYCZYMY SUKCESÓW W ŻYCIU PRYWATNYM.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 11-01-2011 21:59 )
proponuję przywrócić avka Laluni w profilu reklamy nfszone Smile
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 11-01-2011 18:56 )

Cytat

Moderson napisał(a):

Cytat

serek napisał(a):
Jak do tej pory to tylko Se3a dodaje pojedynki.

Ja tu jestem od TF, tak? A do tej pory jedna osoba wysłała prośbę o założenie tematu z pojedynkiem. I gdy chciałem wykonać to zauważyłem, iż pojedynek założony już został przez Se3ę, więc... Moja praca chyba nie tylko ode mnie zależy, co nie?

Będzie ranga dodana "Prowadzący Walki" to wtedy ja się usunę a Moderson i For3ver będą się zajmować TF.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Redakcja (Głosowanie) 15 lata temu ( 11-01-2011 18:44 )
-3ND
-Siekacz
-k_kuba

-benek

Tych na różowo bym wykluczył...mało robią w ogóle nich nie widze na tej stronce pod względem dobrej roboty..
Benka dałem bo jak by trzeba wykluczyć 4 osoby to bym jego dorzucił do tej trójki...
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 11-01-2011 18:42 )

Cytat

serek napisał(a):
Jak do tej pory to tylko Se3a dodaje pojedynki.

Ja tu jestem od TF, tak? A do tej pory jedna osoba wysłała prośbę o założenie tematu z pojedynkiem. I gdy chciałem wykonać to zauważyłem, iż pojedynek założony już został przez Se3ę, więc... Moja praca chyba nie tylko ode mnie zależy, co nie?
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.