Re: Ogólnie o NFSzone, społeczność. Nie wiedziałem, w którym temacie mam się odnieść, bo "źródłowy" został zamknięty, a chętnie odniosę się do pewnych postów. Temat traktujcie jako hmm.. ogólna dyskusja o społeczności portalu. Rozwiązywane wszystkie spory i inne pierdoły, a "Szanownych Panów moderatorów"(jest grzecznie, nie?) proszę o stworzenie Offtopu z prawdziwego zdarzenia, gdzie posty nie będą liczone i by w nim znalazł się ten temat.
Domi
Czytał Pan Szanowny ten Temat ??
Sudri moim zdaniem za dużo sobie pozwalasz tymi wyzwiskami, ty myślisz że jesteś tutaj Bogiem ?
I tak właśnie tym postem zarobiłeś ode mnie ostrzeżenie !
Komentarz: Szanowny Pan czytał. Wyzwiska... hmm zgodzę się, trochę przegiąłem, ale lekko się wkur..., bo chodziła mi po głowie jedna osoba.
Bogiem? Ani ksztyny boskości w sobie nie widzę, ale jak wysuwasz takie wnioski to coś musi w tym być ooo tak 
Boy
@Sudri
, narzekaliście na Skazo, a Ty zachowujesz się podobnie. Poniekąd obrażając mnie. Coś Ci zrobiłem ? Człowieku nawet Cię nie znam. A że mało wchodzę i udzielam się na NFSzone to nie do mnie pretensje o to ale do mojego dostawny internetu -,-. Strasznie dużo mówisz i rozkazujesz, może sam byś coś zrobił ?! Co do Twojej wypowiedzi odnośnie klanów to się nie zgodzę, dobrze byłoby jakby na wszystkich stronach klanowych w Polsce widniało nasze logo = większy rozgłos = więcej userów = ruch na stronce.
@Se3a
przenieśliście już hosting ? Chciałbym zacząć ten downloads w końcu Wink
@domi wg mnie chce być fajny, dlatego piszę jak piszę ;]
Komentarz: Pokaż mi w mojej wypowiedzi choć jeden fragment, w którym bezpośrednio obrażam Ciebie. Nie ma "poniekąd", bo stricte krytykuje wymyślenie takiej funkcji i nie wymyślaj
Co do klanów... Posiedź trochę przy reklamie to dowiesz się, że to raczej = spopularyzowanie www(od tej zlej strony), złe wyniki klanu czy cokolwiek kojarzone bezpośrednio z portalem, opinia lizodupów, którzy szukają na siłę reklamy u byle kogo
Jasne, logo na każdej stronie to świetna sprawa tu się zgodzę, ale tylko i wyłączenie LOGO, bez jakiejś bezsensownej współpracy. Współpraca jak już to ŚCISŁA - z jednym klanem najlepiej. Logo na ich koszulkach podczas turniejów, szczegółowe relacje, wywiady z członkami teamu itd - to ma sens.
Chce być fajny? Człowieku, myślisz, że ja potrzebuje się "dowartościowywać"? Gdybym kiedykolwiek to robił to na pewno nie na forum, nie dzięki Tobie i nie w ten sposób 
Skay
Sudri przypomina mi McCrea'e. Tyle że McCrea pisał co kolwiek z sensem i nie obrażał. Mój dobry kumpel, wpożo gość ten McCrea. Przejrzał, tak to powiedzieć, osobowość Hakeryk'a2 który, wg. mnie "Mądrze filozofował" Z reszta kto zna hakeryka ten wie jak pisze Artykuły czy posty czy co kolwiek.
Ja moje zdanie na temat Sudri'ego napisałem. Kiedyś, pamiętam tego gościa był ok. teraz zrobił się kozak. Zauważyłem to nie tylko ja, na szczęście. Smile Prywatnie nie mam nic do tego kolesia, tylko tutaj twierdzi że jest "kimś, nad kimś" Smile
Komentarz: Zacznę od tego, że Hakeryk to świetny gość, za czasów świetności obu portali sporo gadaliśmy i zgodze sie, że miał również unikalny "styl", ale za ch... ekhem chiny nie wiem po co o tym wspomniałeś? 
Widać teraz idealnie jak bardzo potrzebowałeś "sojuszników", by napisać wreszcie coś "z jajem"
"Kimś, nad kimś" - ciekawe stwierdzenie, rozumiem, że jestem nadczłowiekiem? Ciekawe naprawdę ciekawe ;D Co prawda potrafię zjeść naraz z 25 pierogów, ale żeby od razu takie określenia? No no no ;D
De_ace do Skaya
Ja nie rozumiem, że Ty masz czelność o kimkolwiek mówić per ''kozak'' .. Smutne Smile Popatrz w lustro czasem.
Komentarz: Jedyny trzeźwo myślący, nie stłamszony i trzymający się kurczowo swojego zdania
Piona!
Puentunia:
Hmmm "kozaczę"? Ludzieee, jak wy jesteście wyczuleni na krytykę... Tak bardzo skupiacie się na sobie, że wśród moich często nie ukrywam chamskich wypocin zamiast dostrzegać rad na przyszłość, dostrzegacie jedynie to co "mogłoby w was uderzyć".
Powiem wam szczerze, że chciałem wam pokazać jak to wszystko wygląda "w tej branży", jak bardzo nie jesteście na to przygotowani. Niektórym brak kompletnie sensownych argumentów, nawet by się bronić. Najlepiej się popłakać w poście i uciec pod łóżko. Połowa moich wypowiedzi była specjalnie "podrasowana", byście dostali po dupie, bo nie można całe życie prosić kogoś, by coś zrobił i rzadko kto będzie, uwierzcie. To odnosi się głównie do administracji, bo jedynym "twardzielem", który może już powiedzieć śmiało, że "doświadczenie go tego nauczyło" jest Seba, który widać, że jest przygotowany na to co robi.
I mam do tego portalu cholernie wielki sentyment, bo jest jednym z tych na których rozwijałem umiejętności, zaczynałem swoją "podróż po redakcjach", poznałem wielu niesamowitych ludzi i jeżeli myślicie, że pozwolę jakimś dzieciakom neo i niekompetentnej administracji(nie mówie o wszystkich, więc nie strzelać focha jak to lubicie robić) zabrać NFSzone należne mu miejsce najlepszego portalu w Polsce(nie chodzi o miliony wejść, bo widać, że niektórzy chcą robić zwykła "masówkę") i jednego z najlepszych na świecie(te tytuły powinien otrzymać już dawno) o tej tematyce to się GRUBO MYLICIE 
Ave, Ja.
PS. Btw. zauważyłem, że "kozak" i "kozaczę" to wasze ulubione słowa ;> Mimo tego, że wiem, iż w życiu zrobiłem i zrobię więcej niż niektórzy, nie uważam żebym kozaczył, dopiero mogę zacząć. I zrobię więcej nie z mojej wrodzonej zajebistości, ale dzięki temu, że biorę się za coś co po prostu potrafię robić, słucham rad ludzi lepszych ode mnie i cokolwiek robię to robię to na 100%, zrozumcie wreszcie o co chodzi i zacznijcie rozróżniać pewne rzeczy, a nie wpieprzacie wszystko do jednego koszyka "kozak", bo zachowujecie się jako ograniczone dzieciaki, a nimi chyba nie jesteście, hm? ;>
Nie wiem czy kogoś znowu "NIBY URAZIŁEM" czy złamałem jakikolwiek punkt regulaminu, jeżeli tak to walnijcie mi warna. Fajnie wygląda w profilu.
Ave, ja, po raz drugi.
PS2. I pozdrawiam wszystkich normalnych userów, jest was wielu(na szczęście), więc nie wypisze wszystkich, ale serce rośnie jak widzę was jako czynnych uczestników w życiu tej społeczności

Szczególnie nowego obiecującego admina - PZero, masz chłopię zadatki na kawał redaktorzyny, trzymaj tak dalej i pamiętaj - zawsze musisz mieć swoje zdanie

Nie będę Ci tutaj prawił kazań czy coś w tym stylu, wszystko przychodzi z czasem, wystarczy szczypta talentu, dużo ciężkiej pracy i tony ambicji