Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 13-01-2011 19:35 przez Leeav
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 19:35 )
Re: Ogólnie o NFSzone, społeczność.
Ja na wcześniejszej stronie mało byłem i nawet nie pamiętam pod jakim nickiem. Mało Was znam, ale jednak już trochę poznałem tą stronę. Widzę, że o Skayu coś tu gadacie to i coś powiem. Jest tutaj grafikiem, a czepia się forum. Dał mi warna za to, że się z nim kłóciłem, bo on jest adminem i zawsze ma racje. Mogłeś chociaż coś dać Skay na swoje usprawiedliwienie, a nie.. i nie mów, że zmienisz tą stronę i zrobisz porządek, bo nie wiem co ci to da. Jest dobrze jak jest, a nagle zacząłeś sie czepiać.
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 19:26 )
Skay skończ waść wstydu oszczędź Smile Kompromitujesz się Smile I teraz już każdy, nawet Twoi "sojusznicy" to przyznają Wink A ja osobiście nie będę marnował więcej czasu na Ciebie, bo działasz na mnie jakoś przeczyszczająco.

Ave, ja Wink
skay
skay Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 19:14 )
I na co ci tyle pisania? Grin hehehe Weź sobie człowieku daj siana w końcu, ciągle drążysz niepotrzebny temat i chcesz coś, co kolwiek zdziałać. Wink
Viktor
Viktor Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 19:11 )
Sudri ciekawy temat. Zgadzam się z tobą. Na stronie jest dużo osób, które myślą jeszcze, że świat jest kolorowy.. Ograniczenie na stronę powinno być co najmniej od 1 klasy gimnazjum. Teraz każdemu chodzi tylko o to, żeby nabijać posty itd..Sam nie powiem, jestem jeszcze młody. 1 klasa technikum nie oznacza, że do wszystkiego dojrzałem i doświadczyłem życia. Właśnie na tym powinniście się skupić w gimnazjum. Myśleć co będzie dalej i walczyć o swoje. Sam wiem co mówię, olałem gimnazjum i 1 klasę. Na semestr mam 7 zagrożeń, ale przemyślałem wszystko i wiem, że zrobiłem źle dlatego czas wziąć się do roboty. Pamiętajcie, że bez nauki, nie ma wykształcenia, bez wykształcenia nie ma roboty, a bez roboty... niestety nie ma tego co w życiu sprawia przyjemność, czyli pieniądz. BTW. Co do Seby to znamy się w sumie jakieś 3 lata z haczykiem. Jest równym gościem, który myśli "na trzeźwo". Wie do czego brnie i uzyskuje oczekiwany efekt. Zawsze potrafiłem się z nim dogadać. Pamiętam prace na starej stronie kiedy Seba pracował nad TF, bodajże byłem wtedy adminem. Było mu ciężko, ale kiedy rozmawialiśmy zrozumiałem, że dla niego żadna pozycja nie jest przegrana. Jest on wzorem do naśladowania. Szacun ziomek!

Cytat

Co prawda nie byłoby ? Moim zdaniem co najmniej na pewno by nie było. Domi zauważyłem odkąd zrobiliście reaktywacje nfszone zrobiłeś się strasznie zadumany w sobie, nie patrzysz na nikogo innego, liczysz się tylko Ty, i ludzie którzy włażą Ci w dup* bo przecież jesteś tutaj adminem...

Co do tej wypowiedzi to powiem tak:

Miałem kiedyś z Dominikiem niezły spór, byłem jeszcze pod nickiem "klotor". Nie przepadałem za nim bo był bardzo egoistyczny. Potem po odbanowaniu wróciłem na stronę pod nickiem "VilD" (wtedy dobrze poznałem Sudriego, który mnie nie pamięta Grin). Zacząłem pomagać w tworzeniu strony i zachowaniu porządku. Zacząłem zauważać, że praca z Domim potrafi przynieść owoce i zmieniłem zdanie o jego osobie. W końcu Domi zaproponował mi S.admina na stronie. Zgodziłem się. I tak lepiej poznałem się z Dominikiem. Teraz nie mogę na niego powiedzieć złego słowa. Rozumiem, że czasami ktoś może czasami "przegiąć", ale życie na stronie się nie kończy. Są problemy rodzinne, prywatne etc. Poza tym powinniście zauważyć, że Domi ciężko pracuje aby strona osiągnęła sukces i zabłysła w internetowym świecie. Powinniście uszanować jego pracę i ciężkie chwile. Do niego też kieruje szacunek i podziękowania za tak przyzwoitą i dobrą robotę.

(Przepraszam za jakiekolwiek błędy etc.)
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 16:54 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.

Cytat

For3ver napisał(a):
A co z pochwałami czy coś ;d ?
system piw ma być w nowej wersji forum, ale nie wiem po co ona, przecież to forum jest wystarczające. A piwa przydałyby się Smile
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 16:54 )

Cytat

Cytat

For3ver napisał(a):

A po co obciążać dodatkowo stronę Smile?
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 16:53 )
serek
serek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 16:43 )
^^ Popieram
Naprawdę dobry pomysł
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 16:03 )

Cytat

domi napisał(a):
Dodałem nową funkcje, pasek przewijania ostatnio dodanych screenów, i jak ? podoba się ?

jest super, podobny przydałby się do menu serii
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 15:17 )
Sudri, ładne podsumowanie, zgadzam się z tobą.

Sudri w swoich wypowiedziach czasami daje w twarz, ale nie są to wypowiedzi "ot tak", tylko mają na celu oprzytomnienie wspominanych osób, Rzeczywiście sytuacja, w której połowa zarejestrowanych jest moderatorami czy adminami nie świadczy zbyt dobrze, podobnie z pchaniem się do wszystkich teamów. Chcąc pogadać i poczytać o NFS wchodzę tylko tu i się tego trzymam, nie jestem zarejestrowany nigdzie indziej, podobnie powinno być ze współpracą portalu z innymi portalami - wybrać 2-3 dobre i się ich trzymać, tak jak w małżeństwie, tyle że z 2 kochankami, a nie 20-30 szybkich numerków.
Postawmy na jakość, a nie na ilość.

Cytat

de_ace napisał(a):
Domi zauważyłem odkąd zrobiliście reaktywacje nfszone zrobiłeś się strasznie zadumany w sobie, nie patrzysz na nikogo innego, liczysz się tylko Ty, i ludzie którzy włażą Ci w dup* bo przecież jesteś tutaj adminem...

Ale to jest tylko moje zdanie.

nie tylko twoje, domi stał się za bardzo autorytarny. Zresztą podobnie było przy nfszonev1 gdzie podczas kłótni znikała strona główna, byłby plany zamknięcie strony...

Skay przesadza z moderowaniem, SB jest po to by pogawędzić, a nie trzymać poziom forum. Chat, jak to było przedstawione jest do eventów i innych planowanych spotkań. Nie wykonuj poleceń jak robot, tylko spójrz na niektóre sprawy z dystansem.

Nie jesteśmy w Chinach i spamowanie SB poprzez napisanie "Grin" jest wg mnie śmieszne.

Seba jest w porządku, myśli trzeźwo, zawsze można się dogadać. Czasami sam wychodzi z inicjatywami.
B
benek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 15:10 )
F3 nie ma poco go ulepszać co ci to da ? Szkoda czasu Wink
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 15:04 )
DObre, ale może by go graficznie poprawić ; )
G
grzesiuu Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 14:33 )
Moim zdaniem ten suwaczek to bardzo dobry pomysł...

...Ale przede wszystkim dobre wykonanie... Grin
D
de_ace Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 14:13 )
Dokładnie, Seba jest jedyną osobą tutaj, która nie wszczyna kłótni i nie jest zawistna, świeci przykładem.
Co do Skay'a to zdania nie zmieniam, tak jak napisałem, on był u mnie na czele pierwszej trójki, która powinna zostać wydalona z teamu, z przyczyn można by rzec oczywistych. 3/4 użytkowników które widziało ten ''spór'' potwierdzi moje zdanie.

Cytat

domi napisał(a):

Cytat

bo jedynym "twardzielem", który może już powiedzieć śmiało, że "doświadczenie go tego nauczyło" jest Seba, który widać, że jest przygotowany na to co robi.

Nie obrażając Sebastiana, to nie jestem taki pewny czy wie co robi, chłopak musi się jeszcze wiele nauczyć , ale co prawda bez niego nfszone by nie było.

Co prawda nie byłoby ? Moim zdaniem co najmniej na pewno by nie było. Domi zauważyłem odkąd zrobiliście reaktywacje nfszone zrobiłeś się strasznie zadumany w sobie, nie patrzysz na nikogo innego, liczysz się tylko Ty, i ludzie którzy włażą Ci w dup* bo przecież jesteś tutaj adminem...

Ale to jest tylko moje zdanie.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 14:06 )
Hmmm... Ja sobie to tak skomentuję: Sudri, masz rację. Widać, iż jesteś ambitnym człowiekiem, no i sprawiedliwym, a to sobie cenię. Niektórzy nie potrafią powiedzieć tego, co myślą, skrywając to w sobie. :-) No i oczywiście dziękuję za miłą opinię, znowu mnie zmotywowałeś do pisania. Hmmm... Co do społeczności, to w niektórych użytkownikach, sądząc po prywatnych osobach, denerwuje mnie jedno: dlaczego obwiniacie mnie o "śmierć" pewnej innej strony o NFS i mówicie, że się wszędzie pcham?! Ja się nie pcham, chcę być tam, gdzie ludzie będą doceniali czyjąś pracę, a niestety - zarówno na nfsO*****, jak i na nfsC*****, tego nie dostałem.

Własne zdanie? Ależ oczywiście; szkoda, że tutaj każdy próbuje być taki sam, bo ludzie sobie myślą, że jak będą kogoś naśladować, to są "cool" i "mega lans super wypaśni". A co do słowa "kozak" - odwołuje się to do tego, co napisałem wcześniej, ale także... Ograniczone słownictwo? Nieznajomość języka? Mamy tyle pięknych i urokliwych słów, ale i tak wszyscy posługują się durną (że tak ujmę) "gwarą".

A co do samochodów - ludzie mówią mi, że jestem bardzo wybredny, ale to dlatego, że mam swój własny, "odmienny" gust - przecież gdyby wszystko było takie samo, to świat stałby się nudny, szary.

To chyba na tyle.
Boy
Boy Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 09:12 )
Ja będę oryginalny i strzele focha, jak Ty to nazwałeś. ;D Nie ze wszystkim się z Tobą zgadzam, ale to zostawiam dla siebie ;]
B
benek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 05:53 )
No domi super ! Ułatwia życie ;D
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 04:50 )

Cytat

@domi wg mnie chce być fajny, dlatego piszę jak piszę ;]

Sudri pisze co mi na myśl przyjdzie ponieważ nie mam tyle czasu co ty żeby się rozpisywać na forum , jak widzisz ja się wole nie odzywać Pfft ponieważ cały czas poświęcam nfszone od strony technicznej, żeby to wszystko miało ręce i nogi, dzisiaj akurat pracowałem od 22 (środa) do teraz, więc idę już spać bo jestem zmęczony, jak to ty piszesz Ave.

PS

Cytat

bo jedynym "twardzielem", który może już powiedzieć śmiało, że "doświadczenie go tego nauczyło" jest Seba, który widać, że jest przygotowany na to co robi.

Nie obrażając Sebastiana, to nie jestem taki pewny czy wie co robi, chłopak musi się jeszcze wiele nauczyć , ale co prawda bez niego nfszone by nie było.

Dobranoc.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 04:44 )
Dodałem nową funkcje, pasek przewijania ostatnio dodanych screenów, i jak ? podoba się ?

Musze go jeszcze skończyć parę funkcji pozmieniać bo dzisiaj już nie ogarniam .
N
nfszonka Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 13-01-2011 04:43 )
Gotowe chłopaki ;*
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.