Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.
Kompromitujesz się
I teraz już każdy, nawet Twoi "sojusznicy" to przyznają
A ja osobiście nie będę marnował więcej czasu na Ciebie, bo działasz na mnie jakoś przeczyszczająco.
hehehe Weź sobie człowieku daj siana w końcu, ciągle drążysz niepotrzebny temat i chcesz coś, co kolwiek zdziałać.
Cytat
Co prawda nie byłoby ? Moim zdaniem co najmniej na pewno by nie było. Domi zauważyłem odkąd zrobiliście reaktywacje nfszone zrobiłeś się strasznie zadumany w sobie, nie patrzysz na nikogo innego, liczysz się tylko Ty, i ludzie którzy włażą Ci w dup* bo przecież jesteś tutaj adminem...
). Zacząłem pomagać w tworzeniu strony i zachowaniu porządku. Zacząłem zauważać, że praca z Domim potrafi przynieść owoce i zmieniłem zdanie o jego osobie. W końcu Domi zaproponował mi S.admina na stronie. Zgodziłem się. I tak lepiej poznałem się z Dominikiem. Teraz nie mogę na niego powiedzieć złego słowa. Rozumiem, że czasami ktoś może czasami "przegiąć", ale życie na stronie się nie kończy. Są problemy rodzinne, prywatne etc. Poza tym powinniście zauważyć, że Domi ciężko pracuje aby strona osiągnęła sukces i zabłysła w internetowym świecie. Powinniście uszanować jego pracę i ciężkie chwile. Do niego też kieruje szacunek i podziękowania za tak przyzwoitą i dobrą robotę.Cytat
For3ver napisał(a):
A co z pochwałami czy coś ;d ?
Cytat
Cytat
For3ver napisał(a):
A co z pochwałami czy coś ;d ?
?
Cytat
domi napisał(a):
Dodałem nową funkcje, pasek przewijania ostatnio dodanych screenów, i jak ? podoba się ?
Cytat
de_ace napisał(a):
Domi zauważyłem odkąd zrobiliście reaktywacje nfszone zrobiłeś się strasznie zadumany w sobie, nie patrzysz na nikogo innego, liczysz się tylko Ty, i ludzie którzy włażą Ci w dup* bo przecież jesteś tutaj adminem...
Ale to jest tylko moje zdanie.
" jest wg mnie śmieszne.
Cytat
domi napisał(a):
Cytat
bo jedynym "twardzielem", który może już powiedzieć śmiało, że "doświadczenie go tego nauczyło" jest Seba, który widać, że jest przygotowany na to co robi.
Nie obrażając Sebastiana, to nie jestem taki pewny czy wie co robi, chłopak musi się jeszcze wiele nauczyć , ale co prawda bez niego nfszone by nie było.
Cytat
@domi wg mnie chce być fajny, dlatego piszę jak piszę ;]
ponieważ cały czas poświęcam nfszone od strony technicznej, żeby to wszystko miało ręce i nogi, dzisiaj akurat pracowałem od 22 (środa) do teraz, więc idę już spać bo jestem zmęczony, jak to ty piszesz Ave.Cytat
bo jedynym "twardzielem", który może już powiedzieć śmiało, że "doświadczenie go tego nauczyło" jest Seba, który widać, że jest przygotowany na to co robi.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.