Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.
Bo czasem TFy przyćmią inne ciekawe tematy albo przez tematy nie widać aktualnych nieocenionych TF.
Cytat
For3ver napisał(a):
A co Wy na to, żeby zrobić tabelę wyścigów/rekordów ? Chodzi o to, że tabela była by podzielona np na NFS PS,MW, drift, tory itp. I każdy kto zdobył jakiś niezły wynik wysłał by screena z wynikiem do osoby, która by się zajmowała uzupełnianiem tej tabeli. Po prostu moglibyśmy się pochwalić dobrymi wynikami i sprawdzić kto w jakim nfs'ie jest najlepszy.

Fajnie by było... ale jak na razie. hehe, dobrze, czas zamknąć temat.
wybaczcie ale jak przeczytacie za min. miesiąc te posty to sami tak stwierdzicie. Peace nygga!
Poważam was obu, ale dosyć tego panowie..
Już nie wiem czy dalej was podpuszczać czy nie.
Weźcie naprawdę, ogarnijcie fora dyskusyjne.
Temat do zamknięcia.
Cytat
skay napisał(a):
Śmiać mi się chce, myślicie że to co piszecie, że niby ja to łykam? Admini? użytkownicy? Dzieci, Sudri i koledzy.Tyle ode mnie, a jak będę chciał kogoś zbanować, to zbanuje. Narazie czekam, mam już jednego na celowniku i jak tak dalej będzie, jak będzie taki Chaos prowadził dalej, to Baned. Trzymajcie się zdrowo, hehe
"Sudri i koledzy". W przeciwieństwie do Ciebie ja nie potrzebuje żadnego wsparcia kogokolwiek, a że cie nie lubią to już nie moją wina
Może po prostu się nawaliłeś?
Bo jeżeli na trzeźwo piszesz takie teksty to dawaj więcej, bo dawno się tak nie uśmiałem haha
lepiej nie myśl głośno...
Cytat
skay napisał(a):
Śmiać mi się chce, myślicie że to co piszecie, że niby ja to łykam? Admini? użytkownicy? Dzieci, Sudri i koledzy.Tyle ode mnie, a jak będę chciał kogoś zbanować, to zbanuje. Narazie czekam, mam już jednego na celowniku i jak tak dalej będzie, jak będzie taki Chaos prowadził dalej, to Baned. Trzymajcie się zdrowo, hehe
Tylko uważaj do kogo to mówisz ;> Ja tylko głoooośno myślę

Tyle ode mnie, a jak będę chciał kogoś zbanować, to zbanuje. Narazie czekam, mam już jednego na celowniku i jak tak dalej będzie, jak będzie taki Chaos prowadził dalej, to Baned. Trzymajcie się zdrowo, hehe
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.