Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 14-01-2011 20:12 przez Bazyl
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 14-01-2011 20:12 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Ja też dam propozycję. Aby tematy z pojedynkami TF były w oddzielnym panelu lub przełączane przyciskiem w panelu forum, jednocześnie aby w tym panelu nie były już wyświetlane a po przełączeniu tak jak panel nad newsami działa. Pfft Bo czasem TFy przyćmią inne ciekawe tematy albo przez tematy nie widać aktualnych nieocenionych TF.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 14-01-2011 19:45 )

Cytat

For3ver napisał(a):
A co Wy na to, żeby zrobić tabelę wyścigów/rekordów ? Chodzi o to, że tabela była by podzielona np na NFS PS,MW, drift, tory itp. I każdy kto zdobył jakiś niezły wynik wysłał by screena z wynikiem do osoby, która by się zajmowała uzupełnianiem tej tabeli. Po prostu moglibyśmy się pochwalić dobrymi wynikami i sprawdzić kto w jakim nfs'ie jest najlepszy.

Odpada .
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 14-01-2011 18:47 )
A co Wy na to, żeby zrobić tabelę wyścigów/rekordów ? Chodzi o to, że tabela była by podzielona np na NFS PS,MW, drift, tory itp. I każdy kto zdobył jakiś niezły wynik wysłał by screena z wynikiem do osoby, która by się zajmowała uzupełnianiem tej tabeli. Po prostu moglibyśmy się pochwalić dobrymi wynikami i sprawdzić kto w jakim nfs'ie jest najlepszy.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 14-01-2011 17:54 )
Dzisiaj wstrzymuje chwilowo prace nad nfszone ponieważ mam inne zlecenia, więc proszę zamieszczać propozycje nowych funkcj, w najbliższym czasie wprowadzę jeszcze takie funkcje jak :

1. System podziękowań.

2. Nocne dzienne logo.

3. Gry Online.

6 Dział F1.
G
grzesiuu Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 14-01-2011 16:37 )
Dobre, dobre bo jeżeli jest np. jakiś temat to bez wchodzenia w niego można zobaczyć mniej więcej o czym jest... Smile

Ładnie Grin
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 14-01-2011 16:19 )
Re: Ogólnie o NFSzone, społeczność.
Dnia 14.01.2011r. informuję iż Moderator For3ver ma prawo zakładania pojedynków TF.
Dlatego od dziś w sprawię pojedynków nie musicie pisać do mnie a do For3ver'a.
Oczywiście to samo prawo ma Moderson bo on był współzałożycielem Tuning Fight.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 14-01-2011 01:28 )
Oddaje tym razem wasze ręce nową mała funkcję , nie opisuję bo chyba wiadomo o co chodzi, screen :

iv.pl/../../images/49925044249363594478.jpg

Dymki zostały dodane też w innych działach.
skay
skay Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 22:17 )
Thx VilD, może się kiedyś dogadamy. Smile Fajnie by było... ale jak na razie. hehe, dobrze, czas zamknąć temat. Smile
Viktor
Viktor Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 22:14 )
Domi, Seba, bądź ktokolwiek. Zamknijcie temat. Niech będzie pouczeniem, że kłótnie są bez sensu. W sumie mówię tu do Sudriego i Skaya. Starzy a tępi Wink wybaczcie ale jak przeczytacie za min. miesiąc te posty to sami tak stwierdzicie. Peace nygga! Wink Poważam was obu, ale dosyć tego panowie..
D
de_ace Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 22:12 )
Durnie ? Teraz mogłeś się popisać, heh, złamałeś właśnie regulamin, obrażając nas na forum... Wiesz co ? Zadam Ci pytanie, kto tu kogo podpuszcza... Niech to inni ocenią. Ja bym dał Ci warna za obrażanie userów... Ale ja tu jestem tylko uzytkownikiem.. Pozdro dla prawdziwych.
skay
skay Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 22:05 )
Wszystko piszę dla beki, a te durnie tarło robią. Wink Już nie wiem czy dalej was podpuszczać czy nie. Smile Weźcie naprawdę, ogarnijcie fora dyskusyjne. Smile Temat do zamknięcia. Smile
D
de_ace Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 22:02 )
Co do słów Skaya o banach, to nadal sądzę, że są żałosne..
Z mojej strony dziękuję Sebie za słowa o mnie, no.. To tyle, już nie kłóccie się, to bez sensu, wszystko zostało wyjaśnione. Sztama Smile
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 21:53 )

Cytat

skay napisał(a):
Śmiać mi się chce, myślicie że to co piszecie, że niby ja to łykam? Admini? użytkownicy? Dzieci, Sudri i koledzy. Smile Tyle ode mnie, a jak będę chciał kogoś zbanować, to zbanuje. Narazie czekam, mam już jednego na celowniku i jak tak dalej będzie, jak będzie taki Chaos prowadził dalej, to Baned. Trzymajcie się zdrowo, hehe Wink

huhu powiało grozą...
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 21:06 )
Hah, leje po gaciach z tego co ty piszesz ;D Już nie chce mi się o tym pisać, ale jeżeli ktokolwiek na tej stronie dostanie bana za nic, to będzie oznaczało koniec NFSzone. Uwierz, że ludzie się odwrócą Wink "Sudri i koledzy". W przeciwieństwie do Ciebie ja nie potrzebuje żadnego wsparcia kogokolwiek, a że cie nie lubią to już nie moją wina Wink Może po prostu się nawaliłeś? Grin Bo jeżeli na trzeźwo piszesz takie teksty to dawaj więcej, bo dawno się tak nie uśmiałem haha Grin
skay
skay Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 21:01 )
Jak do kogo? Do użytkownika. Smile lepiej nie myśl głośno... Smile
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 20:59 )

Cytat

skay napisał(a):
Śmiać mi się chce, myślicie że to co piszecie, że niby ja to łykam? Admini? użytkownicy? Dzieci, Sudri i koledzy. Smile Tyle ode mnie, a jak będę chciał kogoś zbanować, to zbanuje. Narazie czekam, mam już jednego na celowniku i jak tak dalej będzie, jak będzie taki Chaos prowadził dalej, to Baned. Trzymajcie się zdrowo, hehe Wink

Hohoho, ale się pogrążasz Pfft Tylko uważaj do kogo to mówisz ;> Ja tylko głoooośno myślę Wink
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 20:27 )
Dziękuję za miłe słówka o mnie, cieszę się że moja praca nie idzie na marne.
Sprawa z Dominikiem wygląda tak że poniekąd ma rację, ja bez niego nie dam sobie rady a on beze mnie, a gdy jesteśmy razem potrafimy stworzyć coś dobrego. Dla mnie każdy jest równy a są tylko lepsi i słabsi, nie każdy ma taki sam dar, za to każdy potrafi coś lepiej niż ta druga osoba.
Nie rozumiem tylko po co się kłócicie jak to nic dobrego nie daje a tylko same problemy i to dla naszej społeczności.
Mówicie nfs.pl upadło a sami nie dajecie przykładu, więc przemyślcie najpierw swoje działania a potem komentujcie (nie mówię tu o wszystkich, te osoby, które rozpętały niepotrzebny spór wiedzą że to do nich kierowane są te słowa)...

VilD - zawsze cię szanowałem i mam nadzieję że zostaniesz z nami. !

Sudri - my to może nie jak bracia ale dobrzy kuzyni się dogadujemy i mam nadzieję że tak pozostanie.

Domi - Bracie ty mój ! xD nie przejmuj się, jesteś tutaj bardzo ważny ! Sam widzisz że gdy odszedłeś z nfspoland, ja również.

skay - Jesteś ciekawą postacią i chyba tylko ci którzy znają cię dość długo, wiedzą jaki jesteś naprawdę i ja nie mogę na dzień obecny powiedzieć na
twój temat czegokolwiek złego.

PZero - Ciesze się że taka osoba jak ty znalazła swoje miejsce właśnie u nas, tylko czekać na to aż zasiądziesz nieco wyżej Wink

de_ace - gość na poziomie i mimo tego że nie jest dorosły to bije na łeb opanowaniem większość kozaczków po 20 roku życia. Tak trzymaj Ziom ! Poza tym ziom wie gdzie są granice i potrafi sobie żartować i nie przejmować się krytyką prowadzoną od innej osoby.

Boy - Mimo, krytyki potrafi zawrzeć współpracę z Centrum-NFS, co świadczy o tym że można mu powierzyć dział może nie tyle reklamy a współpracy z
klanami oraz stronami o tematyce NFS.

Inventer89 - Zawiodłem się na tobie w jeden sprawie i chyba wiesz jakiej bo poza tym to jesteś dla mnie wzorem doskonałego użytkownika ! Szacun

For3ver - Dobry moderator, wie co i jak, gdy nie wie pyta się, więc nie wiem po co na niego narzekają co po nie którzy.

*Napisałem co sądzę o tych co w ów temacie się wypowiedzieli.
Viktor
Viktor Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 20:25 )
Powiem tyle, że sami prowokujecie i prowadzicie bajzel. Każdy ma swój dany charakter i dane ambicje. To, że komuś się coś nie podoba powinien zatrzymać dla siebie. Robicie z siebie idiotów (nie mówię tego do wszystkich). Więc dajcie sobie rękę, a raczej kursor i na stronie zachowajcie bynajmniej jakąś kulturę. Zamiast miłej atmosfery czytamy ciągnące się sprzeczki i niedomówienia. Powinno to być zabronione dla wszystkich, bez wyjątku. Amen..

PS.

Czemu każdy z was dolewa oliwy do ognia? Jak nie forever to de_ace i tak w kółko.. myślicie, że to coś pomoże? Jak tak, to widać, że jeszcze strona playground byłaby miejscem dla was..
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 20:24 )
Powiedz mi za co dasz mi bana ? Bo nie wszyscy cię polubili, że tak tutaj mieszasz itp. ?
skay
skay Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 13-01-2011 20:19 )
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.