Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.
Cytat
skay napisał(a):
Top:
Po kliknięciu na przycisk: Rozwiń/Zwiń - nie podoba mi się okno szukajki ani button, nic do Siebie nie pasuje, po prostu odstrasza więc... ja już z niej nie skorzystam. Wole sobie dopisać w adresie, search.php i mieć spokój, poprawcie to w Top'e.
Cytat
Ryan Cooper napisał/a:
Wydaję mi się że lepiej byłoby zrobić taki pasek do NFS'ów jak do aut w SR zamiast napisu "Więcej NFSów...".

Cytat
skay napisał/a:
Top:
Po kliknięciu na przycisk: Rozwiń/Zwiń - nie podoba mi się okno szukajki ani button, nic do Siebie nie pasuje, po prostu odstrasza więc... ja już z niej nie skorzystam. Wole sobie dopisać w adresie, search.php i mieć spokój, poprawcie to w Top'e.
Cytat
domi napisał(a):
Wprowadzam jeszcze te funkcje co podałem wyżej, w najbliższym czasie będę sie skupiał nad nowym projektem nfszone będą takie zmiany jak poszerzenie strony do 1050px będzie bardziej czytelnie, ale nic się nie martwcie będę bazował na aktualnym themie
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.