Re: Odwieczny spór admina i usera.
Skoro już ten temat powstał to może i ja się wypowiem. Na moje Pzero uważa siebie za nie wiem kogo. Pamiętam jak do mnie na gg specjalnie napisał że już żadna z moich fur nie ma średniej 5.0 jak on zaczął oceniać, o czym jeszcze musiał wspomnieć u mnie w profilu oczywiście. Paskudnie psuje średnie. No ja rozumiem że może nie być jego gust. Ale w takich przypadkach ja np. nie oceniam żeby nie psuć średniej. Każdy daje 5,5,5,5,5 a Pzero? 2... i się jeszcze ciesz że aż tyle. Wszyscy 55555 Pzero: "3... przeciętniak". I u mnie tak nie raz np było, nie wiem czy u innych. Po prostu chce być najlepszy każdym kosztem, nawet jakby miał komuś psuć oceny, a jak komuś się jego fura nie podoba to zaraz mówi że się nie zna wyzywa i pisze to mi na gg... Żałosne... No nie mówię, mnie oceny motywują do tego żeby dalej myśleć i tworzyć i stworzyć coś doskonałego. Ale jak wszyscy dają mi 5 a tam wyskakuje Pzero i daje 2 albo 3, to nie wiem jak mam opisać uczucie jak to widzę, nie wiem co mam myśleć.Jak wstawia jakąś furę to robi taki szum jakby premiera nowego nfs'a była. Jak już to komuś z portalu napisałem, dla mnie zachowuje się tak jak Cristiano Ronaldo przed meczem z Barceloną kiedy dostali 5:0. Chciałem jeszcze zwrócić uwagę na to, za co on ma stronę. Nie raz mi na gg pisał, że nfszone to wieś żę nfs.pl lepsze, że userzy z zone nie mają gustu idt, to mu kulturalnie napisałem " to wypi***alaj na nfs.pl" bo już mnie totalnie wku... zdenerwował, na co mi odpisał że nie może bo dostał bana. Dla mnie to jest karygodne. Mi pisze żę uważam się za nie wiem kogo, a co ja na to mogę co inni na mó temat piszą że jestem najlepszy itd nie mam na to wpływu chociaż sam tak nie uważam,gdzie sam o tym w jakimś temacie na poprzedniej odsłonie naszej strony napisałem, ale cieszę się że tak piszą. Wmawia mi że się wywyżaszam itd. Odkąd jestem na stronie (ponad 3 lata) z nikim się nie kłóciłem, ale on mnie do takiego stanu doprowadził że po prostu nie wytrzymałem. Najlepsze było to że zaraz po tym wszystkim pisze do mnie zęby się pogodzić itd, to mu napisałem że nie pogodzę się z kimś kto uważa nfszone za wieś i tak już zostanie. Dla mnie jest już na długo na czarnej liście. Wiele bym jeszcze mógł na ten temat napisać ale po prostu mi się już nie chce z tego wszystkiego. Z resztą większość nawet nie wiem jak mógłbym określić w słowach.