Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 16-04-2011 18:54 przez Siekierka
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 16-04-2011 18:54 )
Re: Odwieczny spór admina i usera.
No wiadomo, że zmieni. Smile Zresztą większość twoich aut nie ma już średniej niższej niż 5.0. Pfft Wkurzyłem się wtedy, bo mówisz, że czepiam się każdego szczegółu i chciałem pokazać, jak wygląda takie czepianie się. :-)

Aha - następną "Dark Rose" zamierzam także ostro zapowiedzieć. Właśnie szykuję plan marketingowy Wink
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 16-04-2011 18:34 )
Bo może jest dopracowane pod względem takim, którego nie widzisz, z resztą z Tobą nie chce gadać bo się tylko denerwuję, a nie chce sobie psuć opinii na mój temat. Mało tego najpierw daje ocenę a potem ją jeszcze obniża. I tak np jak było 4 i było nawet napisane że dawał 4 w komentarzu, tak za jakiś czas ocena była 3 ;] Z resztą zobaczcie sobie na moim audi R8 jak było. W komentarzu napisał, że 4 i taką ocenę dał a potem zmienił na 3 po kłótni ze mną. Wszystko jest w komentarzach, chyba że zaraz to zmieni ;]
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 16-04-2011 18:30 )
Ok, rozumiem. Chcę, żeby o mnie mówiono - nie ważne w jaki sposób, liczy się fakt. Chcę się wywyższać, bo chcę być lubiany. I znany. Szkoda, że nie tym droga prowadzi... I rzeczywiście, z jednej strony "obniżyłem" średnią twoich aut z powodu zwyczajnego chamstwa. Ale... No właśnie, jest jakieś ale. Komicznym dla mnie jest, gdy coś na pierwszy rzut oka jest niedopracowane, a inni piszą "łohoh, jak to dopracowane"... Czasem mnie aż śmiech bierze. :-) Ale usprawiedliwienia za swoje zachowanie nie mam. I tyle.
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 16-04-2011 18:14 )
Skoro już ten temat powstał to może i ja się wypowiem. Na moje Pzero uważa siebie za nie wiem kogo. Pamiętam jak do mnie na gg specjalnie napisał że już żadna z moich fur nie ma średniej 5.0 jak on zaczął oceniać, o czym jeszcze musiał wspomnieć u mnie w profilu oczywiście. Paskudnie psuje średnie. No ja rozumiem że może nie być jego gust. Ale w takich przypadkach ja np. nie oceniam żeby nie psuć średniej. Każdy daje 5,5,5,5,5 a Pzero? 2... i się jeszcze ciesz że aż tyle. Wszyscy 55555 Pzero: "3... przeciętniak". I u mnie tak nie raz np było, nie wiem czy u innych. Po prostu chce być najlepszy każdym kosztem, nawet jakby miał komuś psuć oceny, a jak komuś się jego fura nie podoba to zaraz mówi że się nie zna wyzywa i pisze to mi na gg... Żałosne... No nie mówię, mnie oceny motywują do tego żeby dalej myśleć i tworzyć i stworzyć coś doskonałego. Ale jak wszyscy dają mi 5 a tam wyskakuje Pzero i daje 2 albo 3, to nie wiem jak mam opisać uczucie jak to widzę, nie wiem co mam myśleć.Jak wstawia jakąś furę to robi taki szum jakby premiera nowego nfs'a była. Jak już to komuś z portalu napisałem, dla mnie zachowuje się tak jak Cristiano Ronaldo przed meczem z Barceloną kiedy dostali 5:0. Chciałem jeszcze zwrócić uwagę na to, za co on ma stronę. Nie raz mi na gg pisał, że nfszone to wieś żę nfs.pl lepsze, że userzy z zone nie mają gustu idt, to mu kulturalnie napisałem " to wypi***alaj na nfs.pl" bo już mnie totalnie wku... zdenerwował, na co mi odpisał że nie może bo dostał bana. Dla mnie to jest karygodne. Mi pisze żę uważam się za nie wiem kogo, a co ja na to mogę co inni na mó temat piszą że jestem najlepszy itd nie mam na to wpływu chociaż sam tak nie uważam,gdzie sam o tym w jakimś temacie na poprzedniej odsłonie naszej strony napisałem, ale cieszę się że tak piszą. Wmawia mi że się wywyżaszam itd. Odkąd jestem na stronie (ponad 3 lata) z nikim się nie kłóciłem, ale on mnie do takiego stanu doprowadził że po prostu nie wytrzymałem. Najlepsze było to że zaraz po tym wszystkim pisze do mnie zęby się pogodzić itd, to mu napisałem że nie pogodzę się z kimś kto uważa nfszone za wieś i tak już zostanie. Dla mnie jest już na długo na czarnej liście. Wiele bym jeszcze mógł na ten temat napisać ale po prostu mi się już nie chce z tego wszystkiego. Z resztą większość nawet nie wiem jak mógłbym określić w słowach.
D
de_ace Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 16-04-2011 11:30 )
Z kąd ja to znam ; D
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 15-04-2011 11:59 )
Wiem, przesadziłem. Nie prezentuję w rzeczywistości marginesu społecznego, gdyż internet pozwala nam się wcielić w kogoś, kim nie jesteśmy. Nie potrafię przyjąć krytyki i niestety, muszę nad tym popracować. Nie jestem skromny, jak mówiłem, a oceny mnie obchodzą, chociaż mówiłem, że nie. Muszę też ponieść konsekwencje swojego zachowania... Więc jeśli mogę tu jeszcze w ogóle przebywać, to zostaw mi te warny, nawet jak "poprawię swoje zachowanie", jak to nazwałeś. Tamte posty i oceny trafiają do kosza. Nie chcę wszczynać z nikim sporów. A "udało" mi się to zrobić już ze Skazem, Radonem, Radkiem11 i lambattim. Nerwy już przerastają... Chciałem przeprosić Was za głupie docinki, bo sam tego nie lubię.

ps. Aha, Se3a - też sorry, że w ogóle musiałeś się fatygować i to pisać.

ps2. Niedojrzały raczej aniżeli walnięty. Smile
R
Reev Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 15-04-2011 07:03 )
Jakby chciał się odgryźć. No nic, taki on już jest.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 15-04-2011 05:27 )
Praca w dzisiejszych czasach jest stresująca a ta na polu informatycznym i redaktorskim jeszcze bardziej.
Dzisiaj magister inżynier Sebastian Cieślak, postara się rozwiązać odwieczny problem człowieka redagującego portal i człowieka korzystającego z niego. Problem to przede wszystkim prestiż a że Admin to Admin wiadomym jest że chce być na każdym kroku lepszym od szarego użytkownika zresztą to zrozumiałe, ponieważ to Administrator powinien świecić przykładem, czy aby na pewno ? zdarza się i tak że jest zupełnie na odwrót albo i jedna i druga strona nie ma racji. Problem jaki na dzisiejszej lekcji rozwinę jest związany ze skalą ocen w Showroom'ie NFSZone.pl Wszyscy dobrze wiemy że u nas w galerii dzieje się najwięcej i tam każdy prezentując swój projekt, prezentuje sam siebie i jaki jest dobry a może wspaniały ? Pracuję na stronach o tematyce nfs już od 7 lat i śmiało mogę powiedzieć że mam doświadczenie na ten temat i mogę wam te doświadczenie teraz przekazać. Po co walczymy ? Po co się kłócimy ? Po co narzucamy najpierw innym a potem samym sobie coś co nie ma znaczenia ? Czy jeśli ja stworzę coś fajnego w Most Wanted to również muszę być świetny w Pro Street ? to tak jakby dać zawodowemu Kierowcy rajdowemu, piłkę do koszykówki i pozwolić mu zagrać. Czemu jeśli ktoś oceni wasz projekt jako słaby wy zaraz oburzacie się i drążycie temat do skutku. Przecież gdybyście to olali to takowe sytuacje nie miały by miejsca a jeśli nawet to do wszystkiego można dojść drogą porozumień. Czemu to piszę ? a no dlatego iż nie jaki PZero pisał do mnie ostatnio że użytkownik o nicku lambatti, ocenił jego projekt w SH na (1). No przecież ma do tego prawo bo w regulaminie nic nie pisze o zakazie używania oceny 1. Powiedzmy że jeszcze miało by to sens ale tak przeglądając SH natrafiłem na przypadek gdzie sam poszkodwany PZero albo ze złości albo sam wcześniej zrobił to samo w bardziej bezczelny sposób, gdzie user o nicku Radon wrzucił na stronę swój projekt Silvia S15 z Shift 2 Unleashed, zbierał oceny aż do skali 4.0 kiedy to dowiedziawszy się o tej informacji (Admin) PZero bez przyczyny postawił ocenę (1).

host.nfszone.pl/../../images/88471811333726530757_thumb.png

Ja nie rozumiem czy ty adminie tutaj sprawujący jesteś na tyle dorosły by na prawdę być tym kim jesteś ? Newsy piszesz przednie, projekty masz świetne ale swoją postawą prezentujesz margines społeczny. Nie będę tolerował tego że obrażasz rodziców innych użytkowników tylko dla tego że ktoś nazwał twój projekt brzydal. Z dniem dzisiejszym otrzymujesz 2 Ostrzeżenia ! Jedno pozostanie do póki nie poprawisz swojego zachowania a drugie usunę ci jak przeprosisz "lambattiego" i on mi tę informację potwierdzi. (Dziękuję za uwagę).
Boy
Boy Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 14-03-2011 09:37 )
Re: Ogólnie o NFSzone, społeczność.
Nie wiedziałem, gdzie to napisać a nowego temu zakładać nie chciałem. Ostatnimi czasy jestem zawalony nauką/obowiązkami etc. Nie mam czasu na prowadzenie downoadu - ograniczyłem się jedynie do pisania newsów ze sceny NFSa. Wrzuciłem kilka pliczków i na tym się skończyło. Rozmawiałem o tym z Sebastianem i doszliśmy do wniosku, że najlepiej będzie jak napiszę na forum coś ala ogłoszenie, odnośnie przejęcia przeze mnie owej funkcji. Oczywiście wskaże skąd pobierać pliki do downloadu, mam też na kompie parę unikatowych vinyli, modów.

Czy jest ktoś chętny ? Bo downloads troszkę leży, a tak nie powinno być. Aha z tego co się orientuje to hosting już został przeniesiony, także nic tylko do roboty ;p
Siekacz
Siekacz Odpowiedział(a) w COTM #1 - Głosowanie 15 lata temu ( 31-01-2011 21:43 )
Re: COTM #1 - Głosowanie
Projekt nr 1 [1]
Projekt nr 2 [13] <--
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w COTM #1 - Głosowanie 15 lata temu ( 31-01-2011 13:33 )
*Koniec Głosowania*

Zwycięża "Sebastianek" i jego Mazda RX-7 (Tokyo Drift Style)

host.nfszone.pl/../../images/07835431572444416259_thumb.png
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w COTM #1 - Głosowanie 15 lata temu ( 30-01-2011 19:57 )
Projekt nr 1 [1]
Projekt nr 2 [12]<-- Piękny!
Matz
Matz Odpowiedział(a) w COTM #1 - Głosowanie 15 lata temu ( 30-01-2011 08:41 )
Projekt nr 1 [1]
Projekt nr 2 [11]<<
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 27-01-2011 19:04 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Przez cały weekend, pracował będę nad ulepszeniem wyglądu menu serii, do tego szykuję fajne działy o liście aut Shift 2 i liście tras Smile Jak przyjdzie czas i wszystko będzie zapięte na ostatni guzik, ujrzycie zupełnie nowy, lepszy i przejrzystszy wygląd Menu Serii.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 27-01-2011 17:10 )
Dobra powiem tak trzepiecie się szczegółów, temat zamykam, jak będą nowy funkcje to otworze.

//Edit otwieram

Został dodany efekt do showroomu powiększanie zdjęć.

Trwają również prace nad Galeria NFS w sobotę premiera.
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 26-01-2011 22:34 )
ja jestem tego zdania co inventer a to co moje było w motoryzacji to citroen by GT

a i zrobiłem ikony do srhowroomu
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 26-01-2011 22:23 )
ja bym zmienił turnieje i moto - w turniejach napis jest na twarzy i w sumie to psuje całą ikonkę, a moto... dlaczego zdjęcie z produkcji, może jakiś prototyp , podobny jak był poprzednio...
Cooler
Cooler Odpowiedział(a) w COTM #1 - Głosowanie 15 lata temu ( 26-01-2011 21:31 )
Projekt nr 1 [1]
Projekt nr 2 [10] <
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 26-01-2011 18:41 )
po co dwa razy jest napisana nazwa nfs??

ale fajnie całkiem fajne w niektórych są te same obrazki co u mnie;]

Ps nie podoba mi się obrazek do motoryzacji ..
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 26-01-2011 18:37 )
host.nfszone.pl/../../images/10830484473570145868.png
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.