Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 08-05-2011 16:38 przez Dominik
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 08-05-2011 16:38 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
A ja w ogóle proponowałbym odświeżyć stronkę, czyli zamiast tego szarego tła na stronie dać jakieś ładniejsze kolory na przykład barwy The Run i tak z każdym nowym NFS dawać jego barwy.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 08-05-2011 16:02 )
ja bym proponował zmienić panel usera na jakiś ładniejszy...zrobić jakieś zaokrąglenia

dział NFS dopracować..kogoś zatrudnić do tego albo coś jeśli nie macie czasu..bo NFS nitro nie działa nawet..

proponuję zrobić nowy userbar na strone i ogólnie coś odnowić na stronie..jakieś grubsze sprawy Smile
bo tak troche ponuro i nudno jest..jakieś jasne kolory by się przydały..Smile
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 08-05-2011 15:49 )
Odświeżam temat z pytaniem czy wprowadzamy na stronie jakieś zmianki, czekam na propozycje, moje dwie zmiany obecne to:

1. Udoskonalenie Menu Rozwijanego w Head

2. Kolorowe belki do paneli bocznych.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Games Fights 15 lata temu ( 08-05-2011 09:56 )
Re: Games Fights
Dobrze, 6 głosów na NIE więc temat do zamknięcia Smile
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Games Fights 15 lata temu ( 08-05-2011 09:17 )
NIE.
diego0008
diego0008 Odpowiedział(a) w Games Fights 15 lata temu ( 08-05-2011 08:57 )
to nie jeststona o innych grach tylko o nfsie!
McRae
McRae Odpowiedział(a) w Games Fights 15 lata temu ( 08-05-2011 08:32 )
Jestem przeciw,to strona o NFS...
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Games Fights 15 lata temu ( 07-05-2011 21:49 )
3 RAZY NIE, DZIĘKUJE
Nie skomentuje tego pomysłu bo bym zaraz EPIC BANA dostał Grin
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Games Fights 15 lata temu ( 07-05-2011 21:39 )
Ja także jestem na NIE. Rzeczy w stylu Car Fighta dobrze przyjęły się na innych stronach, więc jest tutaj. A coś takiego nie ma sensu, ponieważ jesteśmy stroną o NFS. Termin "Motoryzacja" nie koliduje w aż takim stopniu z NFS'em.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Games Fights 15 lata temu ( 07-05-2011 18:50 )
ja mówię NIE po co ?? już jest to co PZero wymyślił...bez sensu..to jest strona o NFS..a robi się z tego strona ''''' wielobranżowa '''''....ja w każdym razie jestem na NIE...zaśmiecanie' forum...
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Games Fights 15 lata temu ( 07-05-2011 18:44 )
Widzę, że Car Fight założone przez PZero zostało dobrze przyjęte, więc mam pewną propozycję. Zrobiłbym coś podobnego, tylko że nie będą to pojedynki aut a pojedynki gier. Za każdym razem daję 5 gier z pewnej kategorii i wybieracie 3 najlepsze. 1 głos=1pkt. Każdy pojedynek trwałby 3 dni.
Co wy na to?

//Edit:
Jeśli do jutra do 14:00 będzie minimum 6 głosów i będzie więcej ZA niż PRZECIW i jeśli któryś z Adminów wyrazi zgodę założę pierwsze GF Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 25-04-2011 17:35 )
ja i sebastianek myślimy, że dobrze by było, żeby archiwum SB było dostępne tylko dla zarejestrowanych. W SB jest swoboda i dobrze by było, żeby pierwszy-lepszy user nie mógł przeglądać treści w archiwum SB Smile
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 17-04-2011 20:02 )
Re: Odwieczny spór admina i usera.
może nie powinienem tutaj pisać o tym ale..co do obniżania ocen to jest jeszcze ktoś taki...: szekemeleke
np. komentarz do mojego auta..' niema body same naklejki ' i dał 2..a każdy dawał po 4
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 17-04-2011 14:01 )

Cytat

PZero napisał(a):
... ja mówię, to co myślę. Smile

Gdy bym ja mówił to co myślę to bym co dziennie dostawał warny. A jednak żadnego nie dostałem. Co się dzieje? Opanowuję albo oleje lub inaczej podejdę do sprawy. I tak na marginesie, możesz mi przy każdej furze 1 wystawić, wisi mi to, ale prawdziwy komentarz musi być i to zawsze od Ciebie dostaję.
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 17-04-2011 12:56 )
cóż ja też za wg mnie świetne projekty dostaje słabe oceny no i co ale nie zaniżam innym i nie oburzam się a p zero fAkT że przegina trochę więc cała strona czeka na zmiany i zachowanie godne admina;]
D
de_ace Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 17-04-2011 08:54 )

Cytat

McRae napisał(a):
Moim zdaniem admin powinien być wzorem dla innych,powinna być kara,nie ostrzeżenia.

Może by tak ukamieniować ? ; >

Wiece co.. Moim zdaniem niektórzy po prostu nie mogą przebywać w swoim towarzystwie i to jest całkiem normalne. Jak kogoś nie trawie to trzymam się od niego jak najdalej i jemu radze to samo.
McRae
McRae Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 17-04-2011 08:40 )
Moim zdaniem admin powinien być wzorem dla innych,powinna być kara,nie ostrzeżenia.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 16-04-2011 23:08 )

Cytat

I tak np jak było 4 i było nawet napisane że dawał 4 w komentarzu, tak za jakiś czas ocena była 3 ;]

U mnie PZero zrobiles identycznie. Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 16-04-2011 20:06 )
Ja też. Tyle, że ja mówię, to co myślę. Smile Ja mam nadzieję, że kiedyś uda mi się pogodzić ze Skazem. Prędko do tego nie dojdzie, ale - czas leczy rany. :-) Wybaczcie za off-topic, ale... Szykujcie się na premierę nowego auta.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Odwieczny spór admina i usera. 15 lata temu ( 16-04-2011 20:05 )
^PZero

Ja tez mam cięty język, ale bardzo często zanim coś powiem mówię sobie "Trochę pokory" i stopuję. Szczerość jest ważna, ale trzeba ją z umiarem stosować. I jak masz trudny charakter, to niestety, ale musisz nad min popracować, bo będzie ci trudno w układaniu relacji.

My na szczęście jeszcze się nie pokłóciliśmy i mam nadzieję, że tak zostanie. Smile
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.