Radzio Odpowiedział(a) w Walka z bossem
13 lata temu ( 07-08-2011 09:44 )
Re: Walka z bossem Ja nie przepadam za Carbonem. A każdego z bosów próbowałem wywalić w kanonie
Black Ice Odpowiedział(a) w Walka z bossem
13 lata temu ( 07-08-2011 09:33 )
Re: Walka z bossem Ja tam wszystkich bez problemów rozwaliłem, może Angie była dobra. Raz jak grałem, o Wolf wyleciał z kanionu
Dariusa pokonałem Subaru Imprezą z lekkim tunem.
Leeav Odpowiedział(a) w Walka z bossem
13 lata temu ( 07-08-2011 09:21 )
Re: Walka z bossem Czasy Carbona mi przypomniałeś Jak to się z kolegą grało i ścigało xd Ja w Carbona już z 2 lata nie grałem, więc mało pamiętam jacy byli, ale to w Carbonie dawało duży plus na pewno.
Bazyl Odpowiedział(a) w Walka z bossem
13 lata temu ( 07-08-2011 09:16 )
Re: Walka z bossem Elo wam. Kto idzie na peta? ha. Mam przyjemność założyć ten temat, gdyż bardzo lubię Carbona. Spodobała mi się fabuła. Proste. Ale co było fajne? Ten smaczek rozwalić bossa. Było ich czterech: Kenji, Angie, Wolf i Darius. Najpierw miasto potem kanion.
No i do was mam pytanie. Czy były z nimi problemy. Który boss był na prawdę denerwujący, który sprawiał problemy? Każdy z przeciwników miał swój atut. Kenji zwinny na zakrętach, Angie walka na krótkich prostych dzięki dobremu przyśpieszeniu. Wolf... hmmm. w czym on był dobry? (haha) Bo on mi nie sprawiał problemów, żadnych. Był tak słaby, aż głowa mała. A Darius? Był po prostu dobry.
Wypowiedzcie się użytkownicy bo zaśmiecacie forum o NFS tematami które możecie na pudelku czy facebook'u wypisywać. Proszę o opanowanie.
Re: Najlepsze kryjówki w Carbonie Zależy od sytuacji. W Most Wanted kiedy jest status poszukiwany to policja stoi, natomiast w Carbonie policja jeździ i czasem zagląda w różne zakamarki.
Re: Najlepsze kryjówki w Carbonie W Carbonie jest bardzo dużo kryjówek "wnęk", w których dość łatwo znajduje nas policja. Znacie jakieś dobre i sprawdzone kryjówki?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.