Darmowa sieciowa gra wyścigowa na PC

Cytat
Gwozdek napisał(a):
Chcesz kupić to Camaro - masz najgorszy gust na świecie. Kupiłem Gallardo Valentino Balboni Cop. Fajny samochodzik.
Cytat
Rumunov napisał(a):
Cytat
dongU napisał(a):
Kurde, 12500 bost, niby dużo, ale w porównaniu z CCX mało, może więc kupię i pościągam naklejki?
Nie kupuj, chyba, że masz za dużo boostów. Auto jest gorsze niż Miura, Boss 302, Exige, A1 i E30.
Cytat
dongU napisał(a):
Kurde, 12500 bost, niby dużo, ale w porównaniu z CCX mało, może więc kupię i pościągam naklejki?
Ale camaro raczej nie będzie jako prezent , bo z tego co pamiętam to CCX'a nie było ..
stock'owy wygląd ale to co przedstawiłeś wyżej to hańba dla Camaro
Panowie proszę zarówno was jak i producentów EA, nie kalajmy ikon motoryzacji bo nie wypada po prostu, są pewne marki, które nas do tego przyzwyczaiły ale pewne są na tyle unikatowe że ich szpecenie jest niczym zbrodnia
Cytat
Se3a napisał(a):
Brzydszego się nie dało dodaćto samo co w przypadku Koeningsegga ;/
.
to samo co w przypadku Koeningsegga ;/
Cytat
dongU napisał(a):
Cytat
Rumunov napisał(a):
Cytat
dongU napisał(a):
Ej, jest może już Toyota MR2 "GYMKHANA" w Worldzie? Nie mam dostępu do kompa i nie wiem.
Jest, za 1750 SB.
Dali kod na darmowego rentala M3 GTR: 59NQ-QECM-PT4Q-9G2G
Nie skorzystam, gdyż wczoraj kupiłem to auto.
EDIT: Znalazłem screeny z malowaniem nowego Elite Cara, którym jest Camaro ZL1. Do tego znalazłem recenzję aut które pojawiły się w plikach. Przedstawię je pod screenami:
Camaro - świetnie skręca, średnie nitro (WTF? Drag car powinien mieć nitro BARDZO MOCNE),
Plymouth - dobrze skręca, mocne nitro, dobre przyspieszenie, niewiele gorszy od MR2,
DBS - dobre osiągi i prowadzenie, przeciętne nitro
Why? Dlaczego pisze, że jest 4 klasa? I Camaro jest za 20.000 IGC?
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.