Re: NFS World - temat dyskusyjny. Już niedługo 1 w grze elitarne auto policyjne. Będzie nim niestety Dodge Viper ACR. Poza nim w adresach pojawił się Cadillac CTS-V.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Honda nie chce dać licencji, więc niestety musimy się z tym pogodzić, że Hond i Acur nie ujrzymy. 350Z po poprawieniu ponoć jeździ tak samo, jak w U2 .
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Nosz ja pier... co oni za z... auta do tej gry dają! Zamiast Hondy S2000 lub innego klasyka dają jakiegoś g... Sciona! O czym oni myślą, gdy aktualizują carlistę?! JA CHCĘ DO K... NĘDZY HONDĘ!!!
Przepraszam, ale mnie poniosło. Nie podoba mi się fakt, że nie dają do Worlda aut, które pojawiły się w serii dawno, dawno temu. Fajnie byłoby zobaczyć Toyotę Celicę, wspomnianą Hondę S2000 lub nawet Nissana Sentrę.
Ale njeeeee! Oni wiedzą lepiej czego chcemy i dają jakiegoś pieprzonego Sciona! Nie będę nawet tego komentował.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Jaguarek ładny, szkoda, że za boosty pewnie będzie, a ja jeszcze Diablo mam do kupienia
Ja podejrzewam, że raczej Europa do T1, a Jag do T2.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Wreszcie jakiś udany patch! Cieszę się z tego. Reputacja i kasa w wyścigach i pościgach podwojona...mmm i jeszcze ultrasy w dropie...pychaa
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Dzisiaj patch, oto to, co się zmieni:
Nowości:
- Reputacja i IGC zdobywane w wyścigach i pościgach zostaną podwojone
- Będzie można wydropić ultra części
- Wrócą platynowe paczki
- Nowe paczki z częściami wizulanymi
Zmiany:
- Zostaną usuniętę brązowe paczki kart
- Poprawa 350Z (czyli jakaś edycja specjalna tego auta)
- Poprawa błędu z używaniem magnesu i katapulty na 1 miejscu.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Ciekawe czy ktoś będzie miał tę autko bo jak paczałem na ceny tych boostów to nie mam nadziei że ktoś tym będzie jeździł
Re: NFS World - temat dyskusyjny. No bo jak oni stosują taktykę: "T3, T1, T2" no to teraz powinno być coś z T3 ale wątpię. Dlaczego oni wycofali 350z nawet za IGC to mnie dziwi...
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Ale T2 było ostatnio, więc raczej R32 nie dadzą za IGC.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.