Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed World

Darmowa sieciowa gra wyścigowa na PC

793 posty

Ostatnia aktywność, 18-06-2012 09:24 przez Mat3usz
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 18-06-2012 09:24 )
Re: NFS World - temat dyskusyjny.
EN7Y-CGJD-AGVD-PHVF

Kod na darmowego Porsche Boxstera Spydera. Śpieszcie się z jego wykorzystaniem - czas tylko do wtorku do 2.00 w nocy.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 16-06-2012 06:27 )
GT3 RS Cop wróciło do dilera.
Viper
Viper Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-06-2012 07:43 )
Wyprzedaż w Worldzie:
Samochody:
-Lotus Evora Cop Edition,
-Mitsubishi Lancer Evolution IX Mr. Edition,
-Audi S5,
-Porsche Cayman S Tresaure Hunter Edition,
-Dodge Charger R/T.

Wyprzedaż obejmuje również pakiety:
-Wizualne (-50%),
-Platynowe (-40%).

EDIT: W Worldzie pojawił się kolejny event (nie, to nie jest druga część "Countdown to Summer giveaway", to jest inny Event). Tym razem w trzy dni gracze z całego World'a muszą przejechać 700 tysięcy Team Escape'ów. Jeżeli zadanie się uda, dostaniemy nagrodę.
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 14-06-2012 18:56 )
Zapraszam kolegę i Illa do zagrania dłużej niż 30 minut Smile
Za taką cenę to mogą ogolić pięty. Poczekam na wersję Boost.
A co do auta T1 - dodałbym jeszcze Scirocco. Nawet dobre jest po naprawie ;]
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 14-06-2012 18:47 )
bo kolega Ill'a namówił XD
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 14-06-2012 18:25 )
:O Ill gra w Worlda. MX-5 albo IS 350, jeśli chcesz T2 to tylko RX-7.

Nowy top-up: Nissan 370Z Roadster.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 14-06-2012 18:07 )
Ja mam jedno pytanko: jakie jest najlepsze auto za IGC po Silvii?
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 13-06-2012 18:11 )
I IS 300 rzecz jasna. Wink Ja również dodam kolejne Evo do kolekcji <3. Miała być poprawa Evo X, ale jej nie ma, a wcisnęli nam VIII.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 13-06-2012 17:13 )
Dla mnie te SUVy to po prostu dawanie nikomu niepotrzebnych bubli, żeby było, "że jest coś nowego". Nie kupię. Na pewno.
Evo VIII - <3, ale niech wpierw dadzą DBS Volante i 370Z Roadster.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 13-06-2012 06:43 )
Był patch, oto to, co się zmieniło:

Nowości:
- Skill Mody z diamentów,
- 2 SUVy, inspirowane grą Battlefield Heroes (T2 i 5,8k SCool. SUVy te posiadają bonus do zwiększenia masy przy zderzeniu i mają kamerę z maski przeniesioną na dach.:

fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/250834_475818872441808_1506056450_n.jpg

- wszystkie części lecą ze znaków zapytania podczas TH (czyli street, race, pro i ultra)

Zmiany/Poprawki:
- Dodano brakującą barierę na Boundary & Marina,
- Dodano brakującą barierę na Lyons & HWY 201,
- Usunięto błąd powodujący przebijanie się świateł wstecznych przez karoserię w Vette Stingray,
- Usunięto błąd powodujący powrót do ekranu powitalnego po naciśnięciu znaku zapytania przy tworzeniu kierowcy,
- Poprawki językowe,

W plikach tylko jedna nowość, Lancer Evo VIII.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 09-06-2012 19:30 )
Rocznica będzie 27 lipca.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 09-06-2012 10:39 )
A kiedy rocznica? W lipcu? Jeśli tak to którego? Jestem ciekaw. Może dadzą jakąś nową superbestię za IGC... Jak to było z kochanym 959. <3 W zasadzie to lista firm, których model mogliby dać za IGC, jest mała: BMW, Porsche, Ford, Nissan - to w końcu one pakują najwięcej kasy na NFS.
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 09-06-2012 10:11 )
2k GT-R wrócił, teraz Z4 NFS Edition, ale o 370Z Roadster czy DBS Volante to już nie wprowadzili, bo po co? Pewnie wszystkie auta wrócą przed obchodami rocznicy.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 09-06-2012 07:18 )
BMW Z4 GT3 Teamu NFS ponownie u dilera.

@DOWN: O IS 300 zapomniałeś.
Viper
Viper Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 05-06-2012 22:04 )
Ja chcę, aby w Worldzie dodali nowe dźwięki silników (najlepiej te z HP 2010), "butelkowe" nitro oraz realne osiągi. Wtedy bym mógł grać cały czas Grin

EDIT: Do dilera powrócił Nissan Skyline 2000GT-R Cop Edition.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 05-06-2012 20:36 )
Może jak wsadzą nowy podział na tiery, to takie CCX, Zonda i LP640 przeszłyby wyżej... Wtedy to już w ogóle musieliby im trochę osiągi pozmieniać.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 05-06-2012 20:17 )
Jak dla mnie to bardzo dobrze, żeby auta jechały 400 km/h to powinny być w grze auta T4. Zresztą, co za różnica - przecież wszystkim auta straciły na prędkości. Szanse są wyrównane, pod warunkiem, że ktoś sobie nie wpierniczy samych najlepszych skilli za SB.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 05-06-2012 06:04 )
Promocja na auta T3 - teraz każde jest tańsze o 40%. Skorzystałem i kupiłem Vette ZR1.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 02-06-2012 10:59 )
Bo nie ma skilla "Need for Speed" - i jedzie na wyścigach tyle, ile we free roamie.
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 02-06-2012 09:05 )
No przerąbali z tymi modyfikacjami. GT3 RS, które przed tym jechało ponad 400 bez ultra części, teraz jedzie 389 z ultra o.O
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.