Darmowa sieciowa gra wyścigowa na PC
Cytat
Jakub173 napisał(a):
Czekam asz dodadzą Audi 80 i już jestem happy
Cytat
Dziś (21.06.2012) dostępna jest Toyota AE86 Exclusive - Wydanie specjalne w Need for Speed World.
Produkt dostępny po zakupie darmowego pakietu startowego Need for Speed World specjalny samochód dostępny wyłącznie na stronie Origin zupełnie za darmo(0 zł 0 gr).
Auto te wyróżnia się tuningiem wizualnym, unikatowe felgi 17", naniesione naklejki sponsorów oraz lekko zmodernizowane nadwozie. Nie posiada zamontowanych części mechanicznych zwiększających osiągi.
KLIKNIJ TUTAJ ABY ZAKUPIĆ AUTO
Znajdujemy na liście "Wyjątkowy pakiet startowy Need for Speed™ World - zestaw dopalaczy oraz specjalny samochód dostępny wyłącznie w Origin" i go kupujemy jak normalne produkty Origin(Wciskamy OD RAZU "Dodaj do koszyka", następnie pomarańczowy przycisk "Do Kasy", wypełniamy pola z gwiazdką i wciskamy "Dalej", zaznaczamy "Przeczytałem/Przeczytałam i akceptuję Warunki sprzedaży." po czym wciskamy "Wyślij" i robota skończona).
UWAGA!!!
Auto jest dostępne u dilera za 0 IGC przez co nie dodaje miejsca w garażu.
Znalezione i skopiowane z innego forum, nazwy ani linku nie podam, aby nie promować innych for.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.