Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed World

Darmowa sieciowa gra wyścigowa na PC

793 posty

Ostatnia aktywność, 30-08-2012 19:32 przez Siekierka
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 30-08-2012 19:32 )
Re: NFS World - temat dyskusyjny.
Ludzie, co tu tak cicho? Przecież awaria jest, a Wy smutków tu nie przelewacie!

Jak tam wrażenia po Car Classes? Ja mam dwa ogromne zawody: po 1 - to jakaś kpina, by wynagrodzenie za wyścig się nie zwiększało ze wzrostem poziomu, a po 2 - bugów jest jeszcze więcej niż było. Choć z jednego się nawet cieszę - magnety czasem nie działają. Grin
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 28-08-2012 09:21 )
Pliki Carrery są w plikach gry ; ) link
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 28-08-2012 06:56 )
Ciekawe, jakie inne auta poza RTR-X będą seryjnie w S... O dziwo, bardzo wysoki overall ma Carrera S, bo aż 739 - takie GT3 RS ma 736.
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 27-08-2012 19:32 )
[movie=youtube]qF_QPwbRYYg&feature=g-u-u[/movie]

Porównanie Cinque z GT2 997

[movie=youtube]VOQlPiDgums&feature=g-u-u[/movie]

Cinque z Zondą F
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 24-08-2012 19:29 )
Pagani Zonda Cinque u dilera, 8k SB, klasa A, overall 740.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 23-08-2012 11:18 )
O kuwa! Za przeproszeniem! Zaczyna podobać mi się w końcu ta gra! Tera IGC zbierać tylko Grin
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 23-08-2012 07:43 )
Tak, będzie dotyczyć wszystkich Ja liczę na Evo VIII za IGC. <3

Skorzystałem i kupiłem LFA i GT40. LFA to prawdziwa rakieta - mimo kiepskiego nitra. GT40 zaś najlepszym autem nie jest, ale mam je z sentymentu do klasyków. Grin
Slight
Slight Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 22-08-2012 22:37 )
Po tym patchu z car classes będzie tak że wszystkie auta które były z boost'y bedą w przyszłości za IGC??? Znaczy co te 2tyg. lista będzie się zmieniać ale będzie dotyczyć wszystkich aut?
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 22-08-2012 20:10 )
KURRRR!!! I skąd ja kasę na nowe Porsche wytrzasnę? DUMMY, kupuj jedne boosty i dawaj jakieś zlecenie na kolejne. Pfft Chociaż, stypendium będzie... ale LFA za IGC - bomba. Jednak zmiana nazwy coś dała. Tylko by nie były to specjalne PR-owe zagrywki, byśmy później znowu mieli wrócić do punktu wyjścia.
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 22-08-2012 19:58 )
Dodge Challenger Concept dodany jako nowy Top Up.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 21-08-2012 17:52 )
@UP: Drew przed chwilą napisał na tłicie, że dzisiaj będzie Car Classes. Wink

EDIT: Nowe auta w plikach:

- Porsche Carrera GT,
- Pagani Zonda Cinque,
- Lamborghini Murcielago LP670-4 SV
- Porsche 911 GT3 RS 4.0

A oto auta za IGC, które będą przez najbliższe 2 tyg.:

- Lexus LFA - 2 000 000 $
- Subaru Impreza WRX STi Hatch - 1 100 100 $
- Ford GT40, - 900 000 $
- Nissan 200SX - 200 000 $
- Chevrolet El Camino SS - 1 000 000 $
- Chevrolet Camaro SS - 500 000 $
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 21-08-2012 15:32 )
Niekoniecznie te zmiany nastąpiły tylko dlatego, że powstało Quicklime. Moim skromnym zdaniem Ci pracownicy najzwyczajniej w świecie zestrachali się przed utratą dobrze płatnej posadki. Pfft Co do wprowadzenia Car Classes - może to nastąpić nawet w przyszłym tygodniu.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 21-08-2012 15:07 )
Oto zmiany, jakie dotkną nagrody po wejściu car classes:

- im wyższy lvl, tym lepszy drop rate,
- zostaną zwiększone nagrody pieniężne za zawody,
- zostaną zwiększone nagrody za prywatne wyścigi,
- pojawi się specjalna nagroda "Jackpot", która będzie bardzo rzadka i bardzo wartościowa (auto? pakiet unikalnych wizuali? miejsce za free? a może boosty?)

I to byłoby na tyle. Patch najprawdopodobniej jeszcze dziś lub jutro. Po Car Classes następny wielki patch przyniesie nowy tryb - drag. Odkąd grą zajmuje się Quicklime, a nie Black Box, gra idzie w dobą stronę. Wink

@DOWN: Nawet dzisiaj. Wink
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 19-08-2012 21:39 )
Recek, a co ja mam powiedzieć? Na jednym koncie mam dwie postacie 50lv, trzecia 32lv.
Recek
Recek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 19-08-2012 15:58 )
Wreszcie czuję, że robią coś w kierunku uprzyjemnienia gry. Najbardziej cieszy fakt zmiany osiągów i więcej aut za IGC. Grin
Tylko jak już zacznę grać, to na nowym koncie, bo na starym miałbym za łatwo. Ok. 20 aut w garażu to przesada. Pfft
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 19-08-2012 13:37 )
To już powoli możesz się szykować, bo po Car Classes będą pracować nad dragiem. Pfft
Recek
Recek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 19-08-2012 13:10 )
Dadzą nowy tryb gry i wracam. Grin
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 19-08-2012 13:01 )
Najprawdopodobniej jeszcze we wtorek nowy system podziału na klasy, oto zmiany, jakie zajdą:

- Zamiast 3 klas, będzie ich 6 (S, A, B, C, D, E),
- Będzie więcej aut za IGC, dokładniej: co 2 tygodnie będą one inne
- Nowi kierowcy zamiast 30k na start dostaną 200k,
- Przeprojektowane zostaną osiągi każdego auta, tak aby bardziej odzwierciedlały ich zachowanie,
- Znikną specjalne edycje aut za IGC,
- Będzie więcej miejsca w garażu: 2 na start, 1 na 12 lvl, na 20, 30, 40 i 50. Gracze z wyższym poziomem niż 20 dostana zaległe miejsca.
- Zmieni się wygląd ekranu kupowania aut i kryjówki, będzie teraz wyglądać tak: link
- Klasa auta będzie zmieniać się wraz ze wzrostem osiągów, np. auto z klasy C na full ultra wejdzie do klasy A,
- Ceny aut zostaną dostosowane do klas, w jakich będą się znajdować,
- W wyścigach będzie mogło brać udział max. 6 osób,
- Będzie można zakupić części uliczne tuningowane,
- Zostanie przeprojektowany system eventów: dziennie dostępnych będzie ich max 15, z czego 3 TE, 2 pościgi, 1 miejsce spotkań i 9 wyścigów. Tak to będzie wyglądać: link

Post zostanie zaktualizowany w poniedziałek wieczorem/wtorek rano, gdyż wtedy będzie wiadomo więcej na temat nagród.

A, i jeszcze jedno. Overalle klas:

E - 0 - 249,
D - 250 - 399,
C - 400 - 499,
B - 500 - 599,
A - 600 - 749,
S - 750 - 1000
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 19-08-2012 12:42 )
Jakieś dziwaczne M6 Convertible od jakiegoś czasu jest dostępne u dilera! Pfft

static.cdn.ea.com/p4f/nfsworld/web/580535/CAR_BMW_M6_CONVERTIBLE_AD_WHITE--468x141.jpg
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 17-08-2012 16:44 )
Podobno świetnie przebija się przez radiowozy. Znajomy który posiada, pisał mi, że przy uderzeniu traci ok. 20 km/h. Osiągami jednak nie zawojuje T2, jeździ identycznie jak CTS-V.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.