Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed World

Darmowa sieciowa gra wyścigowa na PC

793 posty

Ostatnia aktywność, 11-09-2012 23:09 przez Se3a
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 11-09-2012 23:09 )
Re: NFS World - temat dyskusyjny.
Siekierka, dobrze że nie pracujesz nad NFS'em bo były by same Porszaki xD
Radon
Radon Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 10-09-2012 14:25 )
Też lubię porsche, ale bez przesady... -,-
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 09-09-2012 21:21 )
Ja chcę 918!!! Najlepiej i RSR, i Spyder. Do tego jeszcze nowy Boxster S, Panamera Turbo S, Cayenne Turbo(bo SUV-y mają przecież być), 911 993 GT2, 911 964 Turbo, 911 996 Turbo, 911 997 Turbo FL, 911 991 Carrera 4S, starszy Boxster S, ten najstarszy też mógłby być, Cayman R, do tego starsze Cayenne Turbo S, 911 997 Carrera GTS, Panamera GTS, 914, 924, 928, 911 (901) Carrera RS, 356, może jeszcze Moby Dick... Ludzie, przecież proszę o tak niewiele!
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 09-09-2012 14:45 )
Walą tymi Porsche i olewają inne marki. Taka prawda. Dam sobie jajko uciąć, że do plików przy następnym patchu trafi do plików nowe Porsche, pewnie będzie to 918/ 918 Spyder by powoli zacząć wypełniać ubytek w klasie S.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 08-09-2012 13:38 )
Hehe, nie mogą się modele aut wykonane do The RUN zmarnować, ze wszystkiego trzeba kasę wydoić.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 08-09-2012 13:11 )
Tyle już wersji wyszło Smile Lepiej jakby dodawali nowe modele a nie ulepszali starsze.
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 08-09-2012 12:35 )

Cytat

Siekierka napisał(a):
No mi by się przydało... Pfft

GT3 RS jest prawie takie same z wyglądu, a GT2 997 jest o niego szybsze. Nie widzę sensu zakupu tego auta.
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 08-09-2012 09:57 )
Dzisiaj będę ogarniał max speeda reventona, a 4.0 zaraz się przejadę ;D
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 08-09-2012 09:21 )
No mi by się przydało... Pfft
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 07-09-2012 20:47 )
I na co ono komu?
www.nfs-w.pl/../../images/smilies/facepalm.gif
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 07-09-2012 20:31 )
Porsche 911 GT3 RS 4.0 już w grze!

d227xyj983n2jj.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012/09/20120821_nfsw_blog_Porsche_911_GT3_RS4-730x389.jpg
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 07-09-2012 19:24 )
A dla Was specjalnie zdjęcia Reventona, overalle zrobię później.

GALERIA #1
GALERIA #2

Pierwsze body zmienia tylko wygląd auta- pozostałe dodają tylko spoiler.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 31-08-2012 21:01 )
Murci SV u dilera. Klasa S, 6.5k SB.

EDIT: A jednak! Teenage Transporter dalej kontynuuje swą działalność w World! Na dowód film z SV.

[movie=youtube]4jjzTlEgVCM&feature=g-u-u[/movie]

EDIT2: Zmieniły się auta za IGC. Oto i one:

- Aston Martin DBS - 1,8kk
- Porsche Panamera - 1,4kk
- Ford Focus RS - 850k
- Renault Clio V6 - 500k
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 31-08-2012 14:36 )
Nie ma to jak zabezpieczenia bazy danych przedwojenne <3
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 31-08-2012 11:47 )

Cytat

Rumunov napisał(a):
Mam przykrą wiadomość. Parę dni temu hakerzy włamali się na konto Teenage Transportera i sprzedali jego wszystkie auta a także pozbyli się części, skill modów i SB, przez co ten musiał niestety zakończyć swą działalność w World.

To sukinkoty! Przed niczym się nie zatrzymają. Jak tak dalej będzie, to będą włamać się do naszych i pozbywać naszych drogich SB. Chyba będę diaxy tylko zbierać. Zaje-fajnego mają moda antycheatowego QuickLime Games. Niech ich szlag weźmie -.-
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 31-08-2012 11:17 )
Mam przykrą wiadomość. Parę dni temu hakerzy włamali się na konto Teenage Transportera i sprzedali jego wszystkie auta a także pozbyli się części, skill modów i SB, przez co ten musiał niestety zakończyć swą działalność w World.
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 31-08-2012 10:54 )

Cytat

Twórcy NFSW wiedzą, że ciąg Poszukiwania Skarbów to ważna sprawa, a wielu graczy nie było w stanie podtrzymać swojej serii z powodu problemów z serwerami. Mamy przyjemność ogłosić, że wszyscy będą mieli szansę na odnowienie swojej serii.

Kiedy to tylko stanie się możliwe, „Odnowienie serii Poszukiwań Skarbów” będzie darmowe dla wszystkich! W piątek rano albo po południu gra zostanie uaktualniona tak, aby przez ograniczony czas koszt odnowienia wynosił 0 SpeedBoost.

Informację o wprowadzeniu darmowego odnowienia opublikujemy na naszym profilu Facebookowym.

Wiadomość z polskiego fanpage'a NFS World.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 30-08-2012 20:54 )
Tak nawiasem mówiąc, do gry wrócił Nissan Silvia S15 w wersji policyjnej.
Recek
Recek Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 30-08-2012 20:02 )
Moje wrażenia? Zero reakcji, update, mimo początkowej ekscytacji, nie zmienił mojego dość negatywnego nastawienia do gry. I chyba nawet wprowadzenie wyścigów drag nie poprawi tej sytuacji. Nie wiem, może ja za dużo wymagam od twórców, może oczekiwałem czegoś innego, albo może ta gra jest zwyczajnie spokrewniona z papierem toaletowym.
Chyba najwyższa pora powiedzieć Worldowi "Dość!" i zakończyć przygodę z tą produkcją. Zobaczyłem zmiany w updacie, dałem grze jeszcze jedną szansę, ale zmiany te były dobre tylko na papierze. Nie będę grał w coś, co mnie niemal na każdym kroku zawodzi. Adios, NFS World!*

------------------------------------

Autor postu nie wbił w żadnym MMO poziomu wyższego niż 20, taka ciekawostka Pfft
* - proszę, nie płaczcie za mną
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 30-08-2012 19:37 )
Wkurza mnie ogroooooooooooooomny brak synchronizacji. Mam tak że dojeżdżam na metę jako pierwszy a wyskakuje mi ze dojechałem jako 2,3,4.. lub w ogóle nie ukończyłem wyścigu. A internet mam dobry...
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.