Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed World

Darmowa sieciowa gra wyścigowa na PC

793 posty

Ostatnia aktywność, 23-09-2012 08:39 przez Gwozdek
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Lista aut Need For Speed World 12 lata temu ( 23-09-2012 08:39 )
Re: Lista aut Need For Speed World
W związku z tym, iż nie aktualizuję już listy od ponad pół roku postanowiłem zamknąć temat. Kompletny artykuł wykonany przez Siekierkę możecie znaleźć TUTAJ.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 18:19 )
Re: NFS World - temat dyskusyjny.
Jak świetnie. Dlatego mogliby dać kasę za wbicie lvl'a no XD
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 13:23 )
Tak było, ale teraz weszło Car Classes i wszyściutko się powaliło. :-)
Cris7
Cris7 Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 13:14 )
Nie wiem może i masz racje, tylko czytałem tak na NFS-W.pl i tam było napisane że im większy lv tym więcej kasy, a że mam już 50lv nie mogę tego sprawdzić. Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 13:12 )
Cris7 - sorry, ale coś Ci się pomyliło. Teraz nie ma już tak, że im większy lvl, tym więcej kasy. Cały czas jest tyle samo.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 12:44 )
Coś w tym jest xD
Cris7
Cris7 Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 12:31 )
Może przez tak wielką ilość bugów, którą zamiast zmniejszać z każdym kolejnym patchem Oni powiększają? xD
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 12:30 )
Mimo to czuję pewien niedosyt. XD
Cris7
Cris7 Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 12:26 )
Za każdy większy lv dostajesz więcej kasy za wyścigi, pościgi itp. Ale na razie trzeba się cieszyć ze zmiany aut za IGC co 2 tyg. Grin
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 12:23 )
Mogliby zrobić tak, że za wbicie lvl'a dostajemy ileś kasy. Teraz w sumie nic się nie dostaje za to.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 11:38 )
Zamiast tak dodawać mogli by przemilczeć i zamiast Worl'da stworzyć Underground 3 z fabułą na tej podstawie co jest World.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 10:50 )
Dobra, dodam go do CarListy. Piszcie tu jakby co wszystkie zmiany zachodzące w NFS World, dotyczące aut.
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 15-09-2012 09:43 )
Lamborghini Reventon doszło do gry w piątek. Klasa S overall 756, cena - 8000 SB Grin

@DOWN: Modernizacja tuningu - tzn. podział na body-kity, spoilery, itp. po nowym roku, więcej noob carów Grin
Cris7
Cris7 Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 14-09-2012 13:40 )
No ja mam znajomego który na gre wydal juz ponad 900zł, na swoim koncie ma wszystko.. Ale ja bym tak nie chciał.. No bo po co? Ja na gre wydałem raz 7zł za 4500SB i mi starczy. Grin
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 13-09-2012 23:23 )
Trochę przesadzają z tymi cenami, ogólnie koszenie kasy a i tak według mnie to jest bez sensu, no ile jeszcze pogracie w Worlda a pomyślcie ile już niektórzy na niego wydali...
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 13-09-2012 21:29 )
Tak, teraz to nieopłacalne, bo każde auto prędzej czy później trafi za IGC.
Cris7
Cris7 Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 13-09-2012 19:49 )
Tylko 80zł xd.. Ja tam nie zamierzam tracić kase na SB.. Teraz tylko trzepie IGC skoro rotacje co 2 tyg. Grin
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 13-09-2012 19:44 )
Lamborghini Sesto Elemento w wersji Interceptor jako nowy top-up. Od 80 zł tylko....
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 13-09-2012 13:46 )
Przypominam, że już kiedyś było NFS Porsche - które według wielu jest nadal najlepszą częścią serii.
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS World - temat dyskusyjny. 12 lata temu ( 12-09-2012 15:20 )

Cytat

Se3a napisał(a):
Siekierka, dobrze że nie pracujesz nad NFS'em bo były by same Porszaki xD

On to ma ołtarzyk z każdym Porshe, zamiast obrazku Jezusa. A w nocy sobie igraszki urządza... Grin
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.