Re: NFS World - temat dyskusyjny. Chwytajcie kodzik na nalepę ze świąteczną laską: CKBB-5HQM-JVUC-VNL3
Edit: Teraz przy kupnie minimum 8k SB dostaniecie Pagani Zonda Cinque, jakieś świąteczne naklejki, płomienny vinyl i tablicę rejestracyjną "V12". Takie same gifty, jak w przypadku 17,5k oraz 50k SB.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Jeżeli gracze ukończą event "Home for the Holidays" łącznie 50 tysięcy razy do poniedziałku, to dostaniemy od EA kod na darmowy samochód na stałe!
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Siekierka nie przesadzaj. Myślę, że obniżka -50% wszystkich by zadowoliła, a i w grze nie byłoby takiej lawiny super aut na drogach, tak jak w zeszłym roku.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Jeśli im tak zależy żeby ludzie kupowali te "biusty", to niech zrobią taką promocję jak kiedyś.. 50 000 SB = 11zł Jestem ciekaw ile im wtedy napłyneło kaski. xD Narazie to niemam chęci wydawać ok. 80 zł na jakieś autko w wirtualnej grze, a co najmniej tyle kosztuje gra :<
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Musiałem sobie jakiś prezent na święta sprawić. :E Tak, mam Cobalta. A Aventador pewnie tyle kosztuje, gdyż najprawdopodobniej jest to niestety ostatnie Lambo w World.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Teraz tylko niech ludzie czekają na rentala. xD Rumunov, jak mogłeś wydać na tą grę 80 zł za jednym zamachem!? Kobalta masz!
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Konkurs polega na tym, aby znaleźć developera gry, który jeździ samochodem, który jeszcze nie został dodany do sklepu. Należy mu cyknąć fotkę i wysłać zdjęcie na odpowiedniego maila. Szczegółowe informacje znajdziesz zapewne dzisiaj na oficjalnej stronie Worlda.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. o co kaman z tym spotem?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.