Re: NFS World - temat dyskusyjny. Wybaczcie dubel, ale muszę, bo inaczej nikt nie zauważy, co tutaj napisane jest. Po patchu w plikach pojawiły się kolejne auta i edycje specjalne:
Auta:
- Ford Capri RS3100
- Ford Police Interceptor Sedan
- Porsche 914/6GT
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Ostatnio coś naprawdę lipne promocje robią. Przed Alfą były ledwie 3 auta (Megane w obu wersjach i Clio), a teraz tylko Alfa. Co potem? GTO?
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Jeżeli ktoś miał chrapkę na Alfę Romeo 8C "Best In Class", to teraz ma okazję kupić ją po 40-procentowej obniżce. Oferta ograniczona czasowo.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Był patch i nie ma żadnego nowego auta w plikach, za to otrzymaliśmy wysyp edycji specjalnych (po kliknięciu na nazwę auta, poza Murcielago i Porsche, zobaczycie jego zdjęcie):
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Carrera GT w edycji Ultra u dilera za niewielką cenę 13 800 SB. Jak nazwa wskazuje, jest na full ultra (G-G-G-R-R-R).
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Aston Martin świętuje swoje setne urodziny i z tej okazji wszystkie modele tej wspaniałej brytyjskiej marki zostały przecenione na nieokreślony czas.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Oj nie wiem, nie wiem. Mam oba i o wiele lepsze czasy udawało mi się wykręcać BMW. Poza tym GTS lepiej radzi sobie na dragach.
EDIT: Chevrolet El Camino Drag Edition u dilera.
EDIT2: Po patchu u dilera pojawił się Golf Mk. I C-Spec w cenie 6500 SB. W plikach zaś pojawiły się Vauxhall Monaro VXR i Koenigsegg Agera.
Re: NFS World - temat dyskusyjny. Wraz z jutrzejszym patchem, nowa rotacja IGC. Dodane zostaną BMW M3 GTS, Infiniti G35 i Subaru Impreza WRX STi (sedan). Niesety pożegnamy Pontiaca GTO, Forda Mustanga Bossa 302 (nie podali którego, najprawdopodobniej nowszy model) i Nissana Silvię.
@DOWN: Po patchu będzie to najlepsze auto za IGC.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.